עבור לתוכן

קניה קבוצתית חוזרת Crucial M4

מספר כוננים שברצונך לקנות 695 הצבעות

1. 1. מספר כוננים שברצונך לקנות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מעוניין ב256GB

• תגובות 142
  • צפיות 27.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הזכרתי שמדובר בפורום הספציפי הזה, יש סיכוי שזה ייתן "פוש" לחנויות? יש עוד טיפים איך לעורר התעניינות מחנויות?

טיפ הכי טוב שאפשר לתת - זה לפנות למישהו שיש לו לפחות כמה שנות ניסיון בעבודה מול יבואנים, ומי שמכיר אותם באופן אישי.

אחרת אתה עלול לגרום לקנייה הקבוצתית יותר נזק מתועלת - אם לעשות דברים בצורה לא נכונה קיים גם סיכוי לנזק בלתי הפיך לטווח ארוך.

פורסם

אז מה עושים אם רוצים לארגן קניה קבוצתית קטנה יותר? של משהו כמו 20 יח'?

איך אפשר להגיע למישהו שמכיר את היבואן?

פורסם

אתה רוצה הנחה או סתם 20 יחידות?

פורסם

טיפ הכי טוב שאפשר לתת - זה לפנות למישהו שיש לו לפחות כמה שנות ניסיון בעבודה מול יבואנים, ומי שמכיר אותם באופן אישי.

אחרת אתה עלול לגרום לקנייה הקבוצתית יותר נזק מתועלת - אם לעשות דברים בצורה לא נכונה קיים גם סיכוי לנזק בלתי הפיך לטווח ארוך.

מה זאת אומרת בלתי הפיך? אתה מתכוון ליחס לפורום מצד היבואן או למה?

פורסם

כן, זה דבר שאפשר להרוס בקלות:)

פורסם

האם זה ייצא לפועל?

פורסם

המחיר הסופי היה 530 ש"ח לכונן, ב-KSP המחיר היה 520 ש"ח לכונן.

פורסם

לי זה נראה כמו ירידה הדרגתית במחירי ה-SSD... ;D

פורסם

אני מעוניין

פורסם

במכירה הקודמת כשהוכרזו המחירים היו כ-130 כוננים ב"סקר" בפורום, ובסוף למרות שרבים רכשו ב-KSP, אייבורי מכרו מעל 150 כוננים שהם יודעים שהגיעו מהפורום הזה ולא סתם מקריים.

כרגע יש פה בסקר מעל 50 כוננים, זה נשמע כמו כמות שכבר אמור להיות שווה לחנויות לתת הצעות מחיר טובות.

במיוחד שבאמאזון מדברים על

64GB ב285 (380 בארץ)

128 ב- 400 (530)

256 ב- 730 (950)

פורסם

במכירה הקודמת כשהוכרזו המחירים היו כ-130 כוננים ב"סקר" בפורום, ובסוף למרות שרבים רכשו ב-KSP, אייבורי מכרו מעל 150 כוננים שהם יודעים שהגיעו מהפורום הזה ולא סתם מקריים.

כרגע יש פה בסקר מעל 50 כוננים, זה נשמע כמו כמות שכבר אמור להיות שווה לחנויות לתת הצעות מחיר טובות.

במיוחד שבאמאזון מדברים על

64GB ב285 (380 בארץ)

128 ב- 400 (530)

256 ב- 730 (950)

אני מעוניין ב-256GB, הוא הכי משתלם (יחס מחיר לג'יגה ) וגם אם כבר קונים עדיף לקנות עם נפח גדול שישאר להרבה זמן ולא יתמלא תוך חצי שנה (זאת דעתי לפחות)

פורסם

בפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים