עבור לתוכן

קניה קבוצתית חוזרת Crucial M4

מספר כוננים שברצונך לקנות 695 הצבעות

1. 1. מספר כוננים שברצונך לקנות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה רק עניין של זמן לצבור מספיק אנשים.

בגלל שSSD הוא לא מוצר חובה במחשב, ורוב האנשים שמעוניינים באחד עושים זאת כשדרוג, יש אפשרות להמתין עם הקניה עד שיצטברו מספיק אנשים.

אז השאלה היא לא אם יהיו מספיק אנשים.

השאלה כמה זמן אנשים מוכנים לחכות כדי לחסוך 100+ ש"ח.

לדעתי רוב מי שנרשם לקבוצה מוכן להמתין כמה שבועות.

אם תפרסמו את הדיון גם באתרים אחרים, ותביאו לכאן עוד אנשים מעוניינים, הסיפור יגמר בחצי זמן.

• תגובות 142
  • צפיות 27.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים :xyxthumbs:

אני ספציפית רוצה שני 256 ולא 128, אין לי נסיון עם קניות קבוצתיות ואני לא יודע כמה אנשים צריך, אבל אם נצליח להוריד את המחיר גם רק ב-5%, זה עדיין כמעט 100 ש"ח. זה לא שאני לא אקנה בכל מקרה, אבל אני מעדיף לנסות לקבל מחיר יותר נמוך...

מצד שני, כמו שאמרתי, אני יותר לחוץ מהרוב כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואם כבר אז לשדרג ולפרמט את הישן עם הדיסק החדש... אז אם זה לא קורה בקרוב, אני כנראה שאני אפרוש לצערי.

פורסם

אתה באמת בעייתי...

5%=100~ WTF, איך אתה מחשב?

20% זה 100~ ש"ח, אז 5%...

פורסם

זה לא אני זה אתה... תקרא הכל...

SSD של 256 עולה יותר מ-900, 2 עולים יותר מ-1800.

5% מ-1800 זה 90 ש"ח...

פורסם

חשבתי שדיברת על 128GB, טעות שלי. :facepalm:

פורסם

אין בעיה ;)

מה שכן, באמת חבל שאין יותר הענות :-\

פורסם

יש עשרות פורומים באינטרנט בהם אפשר לפרסם את הדיון.

תוך שבוע אפשר להגיע ל100-200 איש.

אם אתם רוצים לקדם את הקניה תתחילו לפעול.

עריכת ההודעה הראשית בדיון וציון העובדה ששתי הקניות הקבוצתיות האחרונות לSSD היו הצלחה גדולה מאוד, ושהקניה היתה מסודרת דרך רשת חנויות גדולה עם סניפים בכל הארץ, בהחלט תעזור לשכנע אנשים שאינם מכירים את HWZONE להצטרף.

פורסם

בהתחשב בכך שפותח הדיון לא כתב בו כלום כבר כמעט חודש, אולי רצוי לפתוח דיון חדש ומעודכן, ולפרסם עליו בעוד כמה פורומים.

ואני שוב אציע (ואבקש) ממי שלוקח על עצמו את הארגון, לבחור את הדגם של הכונן (M4 לצורך העניין) אבל לא להגביל את הגודל, כמו שהיה בקבוצתית הראשונה, מאחר וכמו שאתם רואים יש כאלה שרוצים כונן 256, הרוב כנראה מעדיף 128 ואני לדוגמא אשמח ל-64.

אני חושב שבצורה הזו סביר גם שהרבה יותר אנשים יצטרפו לקנייה, ואני לא רואה סיבה שהיבואן לא ישמח מהנושא.

עריכה:

לא יכולתי שלא לשים לב שהכוננים (128GB) באמזון ב-80$ שזה 320 ש"ח. רק קצת יותר מה-64GB

http://www.amazon.com/Crucial-64-2-5-Inch-Solid-State-CT064M4SSD2/dp/B004W2JKWG

אולי אפשר לארגן קניות קבוצתיות מאתרים בחו"ל...

ב-buy2usa הם מעריכים את העלות ב377-388 ש"ח כולל משלוח עד הבית.

פורסם

^ נראה לי קצת טעית. 80$ מוצר, 20$ שליחה ו18$ מע"ם

סה"כ לתשלום באוויר: $120 / ₪486

סה"כ לתשלום בים: $118 / ₪478

נראה לי חישבת את עלות של 64GB

פורסם

במחיר הזה כבר עדיף לחשוב על קניה בארץ, עם אחריות.

אם תתארגן פה קבוצה גדולה, יהיה מספיק כוח לפנות ליבואן של סנדיסק ולקבל את ה-SanDisk SSD 60GB ULTRA במחיר קרוב ל-270 שח כמו בהייטק זון.

פורסם

^ נראה לי קצת טעית.

יכול להיות, מעולם לא ניסיתי את האתר, אבל יש להם מחשבון של "הדבק קישור לאמזון" והוא עושה את כל השאר.

הוא לא לקח בחשבון מע"מ, רק 80+20

ובכל מקרה ה-64 עולה 73, אז זה לא כזה הבדל.

פורסם

בהתחשב בכך שפותח הדיון לא כתב בו כלום כבר כמעט חודש, אולי רצוי לפתוח דיון חדש ומעודכן, ולפרסם עליו בעוד כמה פורומים.

ואני שוב אציע (ואבקש) ממי שלוקח על עצמו את הארגון, לבחור את הדגם של הכונן (M4 לצורך העניין) אבל לא להגביל את הגודל, כמו שהיה בקבוצתית הראשונה, מאחר וכמו שאתם רואים יש כאלה שרוצים כונן 256, הרוב כנראה מעדיף 128 ואני לדוגמא אשמח ל-64.

מסכים בהחלט :xyxthumbs:

אני אנסה לשלוח כמה מיילים לחנויות כדי לנסות לראות כמה אנשים צריך להנחה - אשמח לקבל שמות של חנויות. אם התשובות יהיו מעודדות, אני אפנה למנהל הפורום כדי לבדוק מה לעשות בהמשך.

פורסם

חברים, אפשר לדעת למה אתם נעולים על הM4אזדה?

לא שחס וחלילה יש בו משהו רע..

פשוט הוא כבר מזמן לא נחשב הכי טוב ביחס עלות-ביצועים בתחום ה128 גיגה

אישית, הייתי מעדיף את הכיוון של הSAMSUNG 830 או OCZ VERTEX 4

כאשר בחו"ל הסמסונג נמכר כרגע בסביבות ה100 דולר והוורטקס נמכר בסביבות ה80 דולר, מאמין שתוכלו להגיע למחיר סביב ה450-500 שקל, בארץ בקנייה קבוצתית עם קהל רציני.

פורסם

בSSD מה שחשוב יותר לרוב האנשים זה האמינות.בביצועים ממילא קשה להבחין בהבדלים בשימוש יומיומי רגיל (ככונן מערכת+תוכנות ומשחקים ).

לא שאני מתיל ספק באמינות של הסמסונג (של הOCZ אולי כן),פשוט לM4 יש מוניטין טוב (מה גם שהוא לא SF :) ).

פורסם

מה זה SF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים