עבור לתוכן

כרטיס מסך מארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי!

השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'.

לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440.

האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו,

אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה.

היום אני מבין את הטעות...

האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה.

לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של קניה בארץ ובארה"ב. אבל 300 דולר (1200 שקל) גג.

הייתי שמח לדעת מה ההמלצה שלכם למישהו כמוני, שקנה מחשב יחסית סביר חוץ מהכרטיס מסך, ורוצה לשחק במשחקים החדשים באיכויות גבוהות (high ו-ultra) ברזולוציה של 1920x1080.

בתודה וסליחה על החפירה,

רועי

פורסם

היי,

גם אני בשלב של בניית מחשב ולאחר הרבה חיפושים וביקורות לדעתי הכרטיס מסך שמתאים לך הוא GTX 570 SuperClocked מבית EVGA

הביקורות עליו מצויינות והאחריות היא לכל החיים (למרות שאני לא בטוח איך תחזיר את הכרטיס אם קנית מחו"ל). נמכר ב279$ או 259$ עם Rebate.

הייתי קונה את הכרטיס הזה בעצמי אבל לצערי לא מצאתי את הדגם הזה למכירה בארץ, ומעבר לכך, המחירים בארץ הם פשוט בדיחה לא מוצלחת.

פורסם

קח בחשבון שכרטיס מסך רצוי שתהיה לו אחריות. כרטיס מחו"ל אומר שבמקרה ותצטרך לממש אחריות זה יהיה תהליך ארוך ומורכב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים