עבור לתוכן

חגי עמיר(אח של) בפייסבוק

Featured Replies

פורסם

יש כאן באתר אסופה של אנרכיסטים(הקרויים שמאלנים,צדקנים) שחייבים לדחוף את הדעות ההזויות שלהם לכול פינה.

ההיסטוריה תשפוט את רבין ,וכבר אני מתנבא כי אף אחד מדורות העתיד לא יזכור את האיש. דורות העתיד יקללו את רבין ואת "עלק מורשת שלום שלו"(מורשת הכניעה שלו).רבין יכנס לפנתאון של אנשים כמו הורדוס.

• תגובות 102
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנה האמת לדעתי:

רבין נפל קורבן כשנשלח כפתיון לרוצח. מי שסמך על יגאל עמיר שישתמש בכדורי הדמה שסופקו לו, הוא זה שמנסה לקבור את הפרשה. ברור שעמיר הרג את רבין, אבל היתה פשלה של השב''כ שרצה ללכוד אותו בפעולה ולא דמיין שרבין יהרג.

ייתכן ורבין עצמו היה בסוד הענינים אבל לא חשב שהשב''כ יהיה כל כך תמים ולא יוודא שלא ירו כדורים אמיתיים.

פורסם

רצח רבין היה הדבר הגרוע ביותר שקרה לימין בישראל בפרט, ולמדינה בכלל. (וגם למשפחתו) והדבר הטוב ביותר שקרה לשמאל.

אני זוכר טוב מאוד את הסקרים לפני הרצח - רבין היה מובס בבחירות בהפרש אדיר כפי שהמדינה לא ידעה עד אז. הסיבה היחידה שפרס מיהר להקדים את הבחירות, כי בבת אחת בעקבות הרצח הסקרים התהפכו. - אבל לצערו, עברו כמה חודשים מהרצח ועד הבחירות, והציבור בישראל נזכר שלמרות הרצח, זה לא משנה את מה שהוא חושב על הסכמי אסון אוסלו, וחזר לצד הימני.

וללא שום ספק, השמאל הפך את הנושא לפסטיבל תקשורתי אדיר, במיוחד בעשור הראשון, אבל עדיין היום. - זה מדוע רוב הציבור לא מזדהה עם יום הזכרון, כי הוא חובר עם "מורשת רבין" - מורשת של כניעה למחבלים - רצח אלפי ישראלים - דירדור מצבה של ישראל בעולם - הקצנת חלקים נכבדים מהשמאל בישראל לשמאל פשיסטי.

פורסם

א) אני לא חבר שלך אז שקול מילים ותנהג בי בכבוד מינימלי. אני, בשונה ממך, למעט רבין והגדרה ערטילאית של שליש מהשמאל. לא האשמתי אף אחד בבגידה.

ב) אנא ממך אם כבר בחרת להאשים אותי בבגידה. בוא תספר לי מתי ואיך בגדתי?

א) גם אני לא חבר שלך, לכן על אחת כמה וכמה לא מעניין אותי אם אתה רוצה שאני אשקול מילים או לא.

ב) לא האשמתי אותך בבגידה. ציינתי שלפי הסעיף שציטטת ניתן להאשים אותך בכך. בדיוק כפי שאתה ו-vic07 מפרשים את המונח בגידה לפי תבניות החשיבה המטופשות שלכם, כך אפשר לפרש לפי תבניות הפוכות את הפוסטים שלכם בפורום כפוסטים הקוראים לפגיעה במנהיגי המדינה, בריבונותה ובבטחונה.

ג) אם עדיין לא מובן, כשתגדל תבין.

פורסם

ignorance is bliss

פורסם

לא האשמתי אותך בבגידה. ציינתי שלפי הסעיף שציטטת ניתן להאשים אותך בכך. בדיוק כפי שאתה ו-vic07 מפרשים את המונח בגידה לפי תבניות החשיבה המטופשות שלכם, כך אפשר לפרש לפי תבניות הפוכות את הפוסטים שלכם בפורום כפוסטים הקוראים לפגיעה במנהיגי המדינה, בריבונותה ובבטחונה.

אני לא יודע מה ההגדרה שלך או של symbore לבגידה, אבל ההגדרה שלי פשוטה מאוד: אדם הפוגע ביודעין (או מסכן ביודעין, או קורא לעשות כן) באינטרס הלאומי והציבורי במדינתו למען אינטרסים של גורמים חיצוניים (עויינים רשמית או שלא) או למען תועלת אישית, או אדם העושה שימוש בגורמים חיצוניים (שוב, עויינים או שלא) כדי לכפות עמדה או פעולות מסויימות על ממשלה נבחרת, הוא בוגד. כמובן שההגדרה של "אינטרס לאומי או ציבורי" נזילה למדי, אבל יש כמה דברים שנכנסים בה ללא כל ספק - עצם קיומה של המדינה כביתו הלאומי של העם היהודי, למשל.

לפי ההגדרה הזו, רבין אכן לא היה בוגד (אלא אם יצא לו משהו אישי מכל הסיפור של אוסלו פרט לנובל שהוא קיבל וניתן להוכיח שזו היתה מטרתו), וזו הסיבה שאמרתי שלטעמי הוא אשם ברשלנות פושעת, לא בבגידה. אם אזרח פלוני קורא לאזרחי ישראל לפגוע פיזית בפוליטיקאי זה או אחר כי לדעתו פגיעה זו תשרת את האינטרס של העם היושב בציון, הוא אולי אשם בהסתה, אבל לא בבגידה. אם אזרח קורא שלא להתגייס לצה"ל כי הצבא מפקיר את חייליו בעת צרה, או כי הגיוס לא שוויוני, או כי שכר חיילי החובה מגוחך, גם הוא לא בוגד לפי שום הגדרה המקובלת עלי, כי הוא מנסה בדרכו שלו להגן על האינטרס הציבורי בישראל - לפחות של כלל ציבור המשרתים בצבא. לעומתו, אם מישהו קורא שלא להתגייס לצה"ל כי "הצבא מתעלל ב'פלסטינאים'", הוא בוגד גם בוגד, כי האינטרס שהוא משרת הוא אינטרס אוייב, וכך גם מי שטוען שקיומה של פצצה איראנית יהיה חיובי מבחינתו כי זה יאפשר לכפות על ממשלת ישראל מדיניות שמאל קיצוני.

פורסם

אני לא אכנס לדקויות הללו אך החוק מאוד ברור בעניין (ובכלל באופן כללי, לא ציפיתי שספר החוקים יהיה כה נהיר וברור)

במקרה של רבין. רבין בגד באמון האזרחים ועזר לארגוני טרור (עראפת) תוסיף לכך רשלנות פושעת, חוסר לגיטימות ובנוסף אני די בטוח שהיו אינטרסים אישיים בהסכמי אוסלו.

כך או כך רבין חיזק בצורה ישירה את הטרור, גרם למות עשרות אנשים בטווח הקצר ולאלפים בטווח הארוך. מעבר לכך אני בטוח בכך שכל אותם מתחסדים אשר מנציחים את פועלו של רבין היו בזמנו נגדו.

זמנו של רבין כראש ממשלה היה קצוב והמוות שלו עשה רק טוב לשמאל כאשר בראש ובראשונה עשה טוב לשמו של רבין.

אין אדם שיותר מתנגד לרצח הזה ממני, שלא תבין אותי נכון, על פשעיו של רבין הוא היה אמור להתלות אך כדין דת ומשפט

ולא בצורה זו אחרת.

פורסם

כל שמאלן יבוא יומו

פורסם

אתם מודעים לעובדה שיש גם הרבה ספרים וסרטים על זה ש 9/11 היה עבודה פנימית של ממשלת ארה"ב,

כך גם רצח קנדי(שנרצח בעצם ע"י המאפייה ומטייחים את זה) והנחיתה על הירח(שהייתה מבויימת).

אז בסדר, יש סברות מסויימות, הראיות בד"כ נסיבתיות במקרה הטוב ובעיקר תאוריות שיכולות להיות לא נכונות בדיוק כמו שהן יכולות נכונות

ובשורה התחתונה לא אומרת הרבה.

אז מי פה הנאיבי? מי הפנאט ומי המולך שולל?

נראה שבמקרה הזה, זה דווקא הקומץ ההזוי.

לגבי מה ש MiniMizer אמר, אני בהחלט מסכים, את Vic07 ו Symbore בהחלט אפשר להעמיד לדין על בגידה.

פורסם

ביום בו ניתן יהיה להעמיד לדין על "בגידה בערכי השמאל הנעלים" או משהו בסגנון, אני בטוח שאפשר יהיה. בינתיים, ניתן רק אם מעוותים את דברי ללא הכר ומוסיפים בהם משמעויות שמעולם לא היו בהם. "פוסטים הקוראים לפגיעה במנהיגי המדינה, בריבונותה ובבטחונה"? קל להפריח דברים לאוויר, מינימייזר, קשה יותר לגבות אותם בראיות.

פורסם

והנה הגיע לסיומו עוד דיון פוליטי.

נתראה בדיון הבא.

vic יישר כוח

פורסם

בלי לצדד בשום צד (שמאל-ימין) , רק תזכרו שרבין עשה הרבה הרבה יותר מכל אלה שמהללים אותו פה או מקטרגים אותו ..

אני אישית לא מאמין לאף צד : לעבודה שמושחתת מהיסוד ולליכוד שדופק כל חלקה טובה בשם פוליטיקת רחוב .

פורסם

^

רק בשביל להגן על הימין ובכן גם להגן על השמאל (אחרי הכל, גם הם בני אדם..אני חושב..)

אם אדם רגיל היה עושה רבע מהדברים שרבין עשה, הוא היה נרקב בכלא

פורסם

רבין ללא ספק היה אישיות בולטת לטובה בתחומים מסויימים, אבל גם ללא אוסלו היתה לו קופת שרצים לא קטנה. חוץ מזה, שום מעשים חיוביים בעברו לא מחפים על גודל האסון שהביאו על ישראל הסכמי אוסלו.

פורסם

שישרף בגינהום ביחד עם שרון וכל הדרקים אמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים