עבור לתוכן

מסך FHD מציג באיכות נחותה (מאד) ממסך 17' 1024X768

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים, בוקר טוב.

(לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.)

-

לענינינו,

המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024

אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת.

היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב.

ומנגד:

במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד.

לדוגמא במשחקים,

נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה!

אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) שהתמונה היא ב ZOOM. ועקב כך התמונה לא נראת דחוסה משהו.

-

אני ממש מקווה שמישהו מבין אותי...?

-

יש פרטים (בשולייים של התמונה) שהייתי יכולה לראות אותם במסך עם NATIVE RES של 1280x1024,

אבל אותה תמונה נראת בZOOM על מסך שה NATIVE שלו זה 1920X1024.

-

מישהו מבין על מה אני מדברת ויכול להאיר מעט על הנושא?

פורסם

איזה מסך יש לך? אתה בטוחה שאת ברזולוציית ה Native שלו?

תנסי לאפס את ההגדרות של המסך אולי.

פורסם

יכול להיות שהתחושה שלך נובעת מההבדל ביחס של שני המסכים, במסך החדש שלך התמונה רחבה ולכן את יכולה להרגיש כאילו את "מאבדת" מהחלקים העליונים והתחתונים, למרות שממש לא ברור מה הבעיה ממה שכתבת :\.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהתחושה שלך נובעת מההבדל ביחס של שני המסכים, במסך החדש שלך התמונה רחבה ולכן את יכולה להרגיש כאילו את "מאבדת" מהחלקים העליונים והתחתונים, למרות שממש לא ברור מה הבעיה ממה שכתבת :\.

המסך שלי הוא LG E2241T

ואני על 1920X1080

-

אתה שואל מה הבעיה, אבל ענית כבר בעצמך.

כן אני מאבדת מהצדדים.

ושמתי לב שכשאני מורידה רזולוציה אז אני מקבלת את כל התמונה והיא מרגישה יותר קטנה.

וכשאני עוברת ל 1920X1080 אז רואים ממש שזה מוגדל ומאבד מהצדדים.

אולי אני טועה או מבצעת משהו לא נכון?

הנה זה הדגם המדוייק:

http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2241T-led-monitor

פורסם

זה היחס... את תתרגלי בקלות, אני התרגלתי אחרי כמה דקות ;D ...

פורסם

המסך שלי הוא LG E2241T

ואני על 1920X1080

-

אתה שואל מה הבעיה, אבל ענית כבר בעצמך.

כן אני מאבדת מהצדדים.

ושמתי לב שכשאני מורידה רזולוציה אז אני מקבלת את כל התמונה והיא מרגישה יותר קטנה.

וכשאני עוברת ל 1920X1080 אז רואים ממש שזה מוגדל ומאבד מהצדדים.

אולי אני טועה או מבצעת משהו לא נכון?

הנה זה הדגם המדוייק:

http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2241T-led-monitor

אין כל כך מה לעשות פשוט צריך להתרגל, תסתכלי על זה כאילו הרווחת קצת בצדדים יותר מאשר איבדת מהגובה :P, ובכלליות עדיף לך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך אחרת המסך מבצע אינטרפולציה שיכולה לגרוע מאיכות התמונה.

בכל מקרה כדי שתרגישי קצת יותר טוב תנסי לראות סרטים ותראי שהפסים השחורים קטנים יותר והתמונה גדולה ומפורטת הרבה יותר.

פורסם

לא חיברת אותו בVGA במקרה, נכון?

פורסם
  • מחבר

לא חיברת אותו בVGA במקרה, נכון?

OK אז זה כן היה מחובר ב AVG.

כרגע אני מחוברת עם DVI אבל אני עדיין לא רואה שום הבדל.

אולי תוכל להסביר (אם בכלל קיים הבדל בין השניים?)

-

קחו את DARKSIDERS לדוגמא, אני על 1920X1080, ומשום מה אני עדיין מבחינה בחלקים מסויימים כאילו המשחק הוא מאותם משחקים משונות השמונים, של 64 או 128 ביט.

כאילו התמונה לא חדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים