עבור לתוכן

ניתוקים מוזרים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לא מזמן את הראוטר TP-Link TL-WR1043ND. החלפתי לראוטר הזה מכיוון שהיו ניתוקים באינטרנט והראוטר( + מודם) של בזק כבר היה מיושן (D-Link 2650U).

בנוסף לראוטר, לקחתי מבזק מודם חדש (D-Link 2500U). התקנתי את הרשת הביתית והכל עובד כמו שצריך, חוץ מבעיה קטנה בקשר לחיבור 1Gbps אבל זה לא חשוב עכשיו.

אחרי כמה זמן שהכל פעל כראוי, שוב היה ניתוק באינטרנט. התקשרתי לתמיכה של בזק והציעו לי להחליף פילטרים ולנתק את הממיר של Yes, שכנראה אחראי לכל הבעיות.

החלפתי פילטרים ונתקתי את הראוטר, אבל הניתוקים המשיכו. איני בטוח ב-100% שהניתוקים הם בכל הבית כי לא תמיד נמצאים על המחשבים האחרים, אבל אני לא מאמין שהבעיה אצלי במחשב. יש סיכוי שזה בגלל ירידות מתח בבית?

** יש לציין שהניתוקים באינטרנט לא גורמים להחלפתם IP, וזמן החיבור לאינטרנט שמופיע בראוטר ממשיך לרוץ.

תודה,

דור.

פורסם

תנסה לבדוק את כרטיס הרשת שלך (תעדכן דרייברים). האם זה קורה רק במחשב אחד?

פורסם
  • מחבר

תנסה לבדוק את כרטיס הרשת שלך (תעדכן דרייברים). האם זה קורה רק במחשב אחד?

יש לי את הדרייברים המעודכנים ואני כמעט בטוח שאחרים מתנתקים, זה קצת בעייתי לבדוק את זה.

המחשבים האחרים לא לידי ולא תמיד נוגעים בהם. פעם או פעמיים התלוננו על ניתוק.

פורסם

בעייתי? צריך לבודד את הבעייה... המחשב בינתיים החשוד העיקרי.

פורסם
  • מחבר

בעייתי? צריך לבודד את הבעייה... המחשב בינתיים החשוד העיקרי.

יש סיכוי שהוא גורם לשיבוש המערכת? כי כמו שאמרתי, אמרו לי שהיה ניתוק או איזו בעיה ישר אחרי שהרגשתי אצלי ניתוק.

האם הממיר של Yes יכול לגרום לבעיות?

פורסם

שלום!

1) הייתי בודק דבר ראשון אם הספק והתשתית נמצאים על אותה חבילת גלישה, כלומר אם יש לך 5M בספק אז חשוב שהמהירות תהיה זהה בספק.

2) הייתי בודק את הגדרות הD-LINK והTP-LINK, אם הD-LINK מבצע חיוג אז הייתי בודק שבTP-LINK בWAN מוגדר DYNAMIC IP.

הסיכוי שהממיר של YES גורם לניתוקים בתשתית של בזק הוא מאוד מאוד קלוש.

פורסם
  • מחבר

שלום!

1) הייתי בודק דבר ראשון אם הספק והתשתית נמצאים על אותה חבילת גלישה, כלומר אם יש לך 5M בספק אז חשוב שהמהירות תהיה זהה בספק.

2) הייתי בודק את הגדרות הD-LINK והTP-LINK, אם הD-LINK מבצע חיוג אז הייתי בודק שבTP-LINK בWAN מוגדר DYNAMIC IP.

הסיכוי שהממיר של YES גורם לניתוקים בתשתית של בזק הוא מאוד מאוד קלוש.

1) הספק והתשתית נמצאים על אותה חבילת גלישה.

2) זה הכרחי להגדיר Dynamic IP? כי אף פעם לא עשיתי את זה והכל עבד טוב, לא מזמן התחילו הבעיות האלו. גם בראוטר הקודם זה לא היה מוגדר.

אני עכשיו מחובר דרך PPPoE.

אציין כי הבעיה החלה עוד לפני החלפת הראוטר והתחילה לא מזמן. הכל עבד טוב עד אז.

שמתי לב למקרים חריגים היום. האינטרנט מתנתק וה-IP מתחלף. הניתוקים קורים במשחק מסוים (TF2) כשיש עומס במשחק וכשאני פותח שרת ונכנסים הרבה אנשים. זה כאילו התשתית לא עומדת בעומס ומתנתקת.

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז פתרתי את הבעיה.

הפתרון היה מאוד מוזר. אני פשוט שיניתי את ה-MTU מ-1480 ל-1492 והכל הסתדר.

עכשיו השאלה שלי היא האם עדיף לעבור ל- "DD-WRT" או להשאר בקושחה הרגילה של TP-Link?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים