עבור לתוכן

מעוניין לשדרג את האוזניות שלי. התקציב 1000+. המלצות? חשבתי על דגם מסויים...

Featured Replies

פורסם

יש מנוס, שחכתי להזכיר את הCAL!,

http://www.creative.com/aurvana/products/aurvanalive.aspx

תעשה חיפוש, כתבתי פה כמה שורות לגביהן בעבר, לדעתי עדיפות על הshure 840 (היה לי את שתיהן בזמנים שונים) בנוחות ויותר מוזיקליות BY FAR. יש להן אטימה ממצועת, בערך כמו לK240mk2 שהזכרתי. תנסה להביא אותן מחו"ל, הרבה יותר זולות מבארץ.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני חושב שאני אלך על ה840. (למרות שה940 הרבה יותר יפות ::) ) ב KSP הן עולות 750 (ה940 עוד 200 ש"ח יותר)

כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח וללכת על ה940 או שלרדת מזה?

פורסם

בסניף אייבורי ברמת גן יש לך קיר ניסיון לעשרות דגמי אוזניות...לך לשם ותשמע דגמים טובים ורק אז תחליט מה אתה מעדיף! כמובן אחרי שתמצא משו שנראה לך מבחינת סאונד..תבדוק איפה זול יותר. לדעתי גם בבאג תוכל לבקש לשמוע את האוזניות בטרם רכישה.

לא קונים אם לא שומעים!! למדתי את זה על הבשר אחרי שהבנתי שאנשים מחלקים מחמאות או השמצות לדברים שמעולם הם לא ניסו או שגם אם כן, לא לכולם אותו הטעם ואני למשל באופן אישי אוהב באס עמוק וחזק ולכן חושב שה- BEATS טובות בעוד שרבים קוטלים אותם פה. רק אחרי שתחליף ברצף כמה עשרות אוזניות, תוכל לעמוד על ההבדלים וההבחנה המדוייקת שבניהם לגבי הסאונד וסביר להניח שתמצא אחת שפשוט תשמע לך יותר טוב ..אבל אז תגלה שהיא מעל 1000 שקל כנראה :) לכן תמשיך לחפש את זו שנשמעת הכי טוב במסגרת התקציב..או שתתמכר ותמצא את עצמך מגדיל את התקציב על המקום ;D

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

רעיון מצויין :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים