עבור לתוכן

מעוניין לשדרג את האוזניות שלי. התקציב 1000+. המלצות? חשבתי על דגם מסויים...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות.

קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד.

אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד.

יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון?

תודה רבה על הסבלנות מראש.

פורסם

SRH940 יכולים להתאים אבל תלוי איזה סוגים של אלקטרונית אתה שומע... בכל מקרה, תעשה חיפוש פה בפורום, יש סקירה של fungiman לגביהן.

בקצרה, הסאונד שלהן הוא אנליטי ומצטיין בפירוט דרך נטייה להדגיש את התדרים הגבוהים, מה שנותן אפקט של סאונד בהיר ונקי. יש מצב שזה ישתלב טוב עם היציאה הבסיסית של המחשב שלך כי זה יאזן אותן קצת לתדרים הנמוכים, על חשבון נקיון ופירוט.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על החברה audio technica לפני 4 שנים קניתי אוזניות עם ביטול רעשים שלהם ואני עד היום משתמש בהם לפחות 5 שעות בשבוע והם עדיין מדהימות אותי

עלו לי 1000 שקל בבאג.

מבטיח שלא תתאכזב

ואוזניות ביטס זה זבל סיני, אם איכות השמע היא מה שאתה מחפש אז ביטס זה לא הכתובת

פורסם
  • מחבר

לגבי סוג המוזיקה, האוס אך אני נהנה גם מyanni בקיצור מגוון. הדגש על איכות אך גם למראה יש שיקול מסויים (קשה לי להתנתק מהעיצוב של הbeats...)

לגבי ביטול רעשי רקע אני דווקא מחפש אותם. אני רוצה לדעת מתי קוראים לי ולא להתנתק לגמרי מהסביבה. אגב מה זה אומר שהם אוזניות סטודיו? לגבי באודיו טכניקה קראתי ביקורת על הath m50. הם נחשבות טובות יותר? האם יש עוד אוזניות שכדאי לקחת בחשבון?

פורסם

תשדרג לאט,אני ממליץ על האוזניה Shure Srh750dj

פורסם
  • מחבר

איפה היא ״נופלת״ מהיקרה יותר? איך בא לידי ביטוי ההבדל ביניהן?

פורסם

לדעתי האוזניה

Shure Srh750dj,הם שידרוג גדול למה שיש לך,האוזניה טובה מאוד,עוצמתית,מתאימה לכל סגנון מוזיקה,וגם מה שאתה אוהב לשמוע,

אני לא מקצועי מקווה שעזרתי.

פורסם

לגבי סוג המוזיקה, האוס אך אני נהנה גם מyanni בקיצור מגוון. הדגש על איכות אך גם למראה יש שיקול מסויים (קשה לי להתנתק מהעיצוב של הbeats...)

לגבי ביטול רעשי רקע אני דווקא מחפש אותם. אני רוצה לדעת מתי קוראים לי ולא להתנתק לגמרי מהסביבה. אגב מה זה אומר שהם אוזניות סטודיו? לגבי באודיו טכניקה קראתי ביקורת על הath m50. הם נחשבות טובות יותר? האם יש עוד אוזניות שכדאי לקחת בחשבון?

אם אתה רוצה להישאר יחסית מחובר לסביבה אז חובה להיצמד לאוזניו פתוחות. גם אני לא אוהב להתנתק ולכן אני שומע רוב הזמן עם אוזניות פתוחות (עם גב פתוח כלומר, שמאפשר זרימת אוויר דו כיוונית, אם אתה לא מכיר חפש כמה מדריכים בגוגל לפרטים) אבל אני מוצא שגם בווליום יחסית נמוך זה לא תמיד עוזר לי אם אני מקשיב ברצינות.

לצערנו אין יותר מדי אפשרויות לאזוניות פתוחות בתקציב הזה אם אתה מחפש באס רציני. בארץ, האופציה היחידה (?) הן הbeyerdynamic DT990PRO אבל הן צריכות הגברה כדי להגיע לעצמה מספקת ולמרות שהן נחשבות לבאסיות הן גם באותה מידה נוטות לבהירות (נטייה לטרבל) מהסוג הקודח. אם כי אולי זה לא כ"כ יפריע לך עם המוזיקה/טעם שלך. ואלה אוזניות מקצועויות אז כמובן העיצוב שלהן הוא נטו פרקטי. אני חושב שאפשר לשמוע אותן במרום כלי-נגינה.

יש עוד כמה אפשרויות אם אתה פתוח להצעות מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מעדיף אוזניות סגורות.

קראי קצת לגבי ה750 וממה שהבנתי הם לא כל כך נוחות. זה נכון?

פורסם

עם אוזניות סגורות אתה יכול לשכוח לשמוע מתי שקוראים לך, אלא אם הבנאדם כבר עומד מטר ממך וצועק לך.

לא יודע לגבי הSRJ750, אבל לא הייתי מצפה לנוחות גבוהה כי אלה אוזניות DJ והן מתוכננות ללחוץ כדי להשיג אטימה. אולי פשרה טובה יהיו הAKG K240mk2, אלה חצי פתוחות ויש להן באס טוב. אבל גם צריכות הגברה צנועה כלשהיא, יש מגברים זולים באיביי בשם cmoy בכל מיני וריאציות שדוחפים אותן טוב.

פורסם
  • מחבר

נו אז אין אוזניות סגורות איכותיות ושהיו גם נוחות? אני לא מחפש משהו עם מגבר כי אני רוצה נידות.

ה750 איכותיות אבל לא כך נוחות. מה כן נוח ואיכותי (וסגור)?

פורסם

אני בעלים מאוד מרוצה של SRH840.

סגורות ומאוד מאוד נוחות (עם מוד ממש קטן בשביל להעמיק את הפדים כך שהאוזן לא תגע בדרייבר).

יש להן אטימה טובה ואיכות סאונד מצויינת. חתימת הצליל היא חמה וכיפית בדגש על המיד.

הרבה יגדירו אתן מכוערות, אז אולי זה לא מתאים לך ואז הייתי ממליץ לך על ה940 שנראות יותר טוב, אבל גם בעלות חתימת צליל שטוחה יותר (ואוליי גורמת להן להיות מעייפות יותר בסשן האזנה ארוך, במיוחד במוזיקה אלקטרונית שכבדה בטרבל).

פורסם
  • מחבר

הן לא צריכות מגבר?

פורסם

בעקרון לא. אני זוכר שנהניתי מהם מאוד עוד לפני שחיברתי אותן דרך הרסיבר.

יש שיפור מורגש אך לא גדול.

אני יודע בוודאות שה750DJ באופן דומה ל840 גם לא באמת צריכות הגברה, אך נשמעות מעט טוב יותר אם יש לך אפשרות להגביר.

לגבי ה940 אני לא יודע להגיד לך בוודאות כי לא שמעתי אותם באופן אישי, אבל לפי הנתונים היבשים הן בעלות מקדם עכבה מעט נמוך יותר מה840 (כלומר טיפה קלות יותר להנעה) אך גם מעט פחות רגישות מ840 (כלומר פחות רועשות ללא הגברה).

פורסם
  • מחבר

בקיצור, אם אני מחפש משהו נוח אין מנוס מלהשקיע בסביבות ה900 ש"ח. אין משהו נוח ואיכותי בסביבות ה500 שיעבדו ללא מגבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים