פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר אז בוא תסביר מה עשית ב-main שלך.לא השתמשתי בפונקצייה בונההגדרתי משתנההוצאתי פלטהכנסתי קלטהגדרתי אובייקט מסוג CINEMAPEOPLE.NUBERPEOPLE -להשמיט שורה היא לא מחדשת דבריש פנייה והפעלת הפונקצייה INIT של האובייקט PEOPLEיש פנייה והפעלת הפונקצייה GETEMPTYSPOTאיפוס חוצץמשם זה ברור אני מקווה 0=
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים אני יודע מה כתבת. אני לא מבין למה התכוונת. א. אתה מפעיל את init. את זה הקונסטרקטור אמור לעשות.ב. getEmptySpot - מה היא עושה?ג. איפוס חוצץ???
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר אני יודע מה כתבת. אני לא מבין למה התכוונת. א. אתה מפעיל את init. את זה הקונסטרקטור אמור לעשות.ב. getEmptySpot - מה היא עושה?ג. איפוס חוצץ???א.לא חייבו אותי לעשות CONSTRUCTORב.מחליפה את ה0 ל1ג.כן זה אני מודה שלא ממש הבנתיאולי טיפה יש את זה בשאלות של FAQ לשם שלחו אותימה שהבנתי שזה מאפס חוצץ בזיכרון שהוא מלא (buffer)אני צריך אותו כי החוצץ מלא ממה שהמשתמש כותב.
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים א. לא חייבים - יש constructor ברירת מחדל. אבל חשוב להבין מה זה אומר כשלא כותבים אחד והאם אתה צריך אחד.ב. מחליף איפה? מה התוכנית צריכה לעשות?ג. כשאתה משתמש ב-cout ולא ב-printf, הבאפר מתנקה לבד כשאתה כותב endl.
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר א. לא חייבים - יש constructor ברירת מחדל. אבל חשוב להבין מה זה אומר כשלא כותבים אחד והאם אתה צריך אחד. ב. מחליף איפה? מה התוכנית צריכה לעשות? ג. כשאתה משתמש ב-cout ולא ב-printf, הבאפר מתנקה לבד כשאתה כותב endl. א.תסביר אןלי אני יודע למה אתה מתכוון 0= ב.התוכנית צריכה לקבל מספר אנשים ולמצוא להם מקום 0-מקום פנוי 1-מקום תפוס נגיד והאולם כרגע כך: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 וביקשו 2 מקומות אז הוא צרךי להפוך לזה 1 1 0 0 0 0 0 0 0 חובה שהם ישבו רצוף ולא אחד פה אחד שם.... ג.חידשת לי הולך ליבדוק מה זה
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים שים לב שאתה לא בכיוון בכלל. בגלל השעה המאוחרת אני אתן לך פיתרון כללי שכתבתי. תנסה להבין טוב טוב מה הולך שם ותראה איך אתה מתאים אותו כך שיעבוד טוב על פי הדרישות שלך. מחר אני עושה לך על זה מבחן הנה מחלקה שמיצגת אולם קולנוע: #include <iostream>using namespace std;#define ROWS 4#define COLS 4class Cinema{private: int seats[ROWS][COLS]; int freeSeats;public: Cinema(); void print(); int getEmptySpaces(); bool addPeople(int numOfPeople);};Cinema::Cinema(){ freeSeats = ROWS * COLS; for (int i=0; i<ROWS;i++) { for (int j=0; j<COLS; j++) { seats[i][j] = 0; } }}void Cinema::print(){ for (int i=0; i<ROWS;i++) { for (int j=0; j<COLS; j++) { cout << seats[i][j] << " "; } cout << endl; }}int Cinema::getEmptySpaces(){ return freeSeats;}bool Cinema::addPeople(int numOfPeople){ if (numOfPeople > freeSeats) { return false; } int count = 0; for (int i=0; i<ROWS;i++) { for (int j=0; j<COLS; j++) { if (seats[i][j] == 0) { seats[i][j]++; count++; if (count == numOfPeople) { return true; } } } cout << endl; } return false; //unreachable code}
פורסם 2012 באוגוסט 1513 שנים מחבר שים לב שאתה לא בכיוון בכלל. בגלל השעה המאוחרת אני אתן לך פיתרון כללי שכתבתי. תנסה להבין טוב טוב מה הולך שם ותראה איך אתה מתאים אותו כך שיעבוד טוב על פי הדרישות שלך. מחר אני עושה לך על זה מבחן הנה מחלקה שמיצגת אולם קולנוע: #include <iostream>using namespace std;#define ROWS 4#define COLS 4class Cinema{private: int seats[ROWS][COLS]; int freeSeats;public: Cinema(); void print(); int getEmptySpaces(); bool addPeople(int numOfPeople);};Cinema::Cinema(){ freeSeats = ROWS * COLS; for (int i=0; i<ROWS;i++) { for (int j=0; j<COLS; j++) { seats[i][j] = 0; } }}void Cinema::print(){ for (int i=0; i<ROWS;i++) { for (int j=0; j<COLS; j++) { cout << seats[i][j] << " "; } cout << endl; }}int Cinema::getEmptySpaces(){ return freeSeats;}bool Cinema::addPeople(int numOfPeople){ if (numOfPeople > freeSeats) { return false; } int count = 0; for (int i=0; i<ROWS;i++) { for (int j=0; j<COLS; j++) { if (seats[i][j] == 0) { seats[i][j]++; count++; if (count == numOfPeople) { return true; } } } cout << endl; } return false; //unreachable code} כן המורה!
פורסם 2012 באוגוסט 1813 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל אני חייב לעשות את זה ><": אני ממש מודה לכל מי שעזר לי פה ממש עזרתם לי אני מאוד מודה לכם אחרי כמה ימים הבנתי את הטעות שלי ><" תוכנית ממש פשוטה ועשיתי לעצמי יותר מדי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.