פורסם 2004 בינואר 1421 שנים שלם כולם...חיפשתי כמה דקות בקשר לזה ולא מצאתי כלום...(מצאתי דברים אחרים Plug-ins בעיקר..)שאלתי כמה...והתשובות משתוות..אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב מבחינת איכות...ועוצמה...(בעוצמה... למשל קאזה משמיעה חלש יחסית למדיה פלאייר...)SixKiller*עריכה....
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אווווווו זה השוואה ארוכה אז ככה אני עבדתי עם הMEDIA PLAYER מלא זמן והוא ענקקקקק (שתי המשמעויות) מה שאומר שהוא טוב ונוח וכיף לקווץ אותו למטה אבל הוא תופס מלא מהמעבד וגם אם יש לך מעבד תותח זה מעצבן בכול מיקרה בזמן האחרון עברתי לWINAMP (5) בגלל שהוא הרבה יותר קטן, הוא לא של מיקרו$ופט ויש לו PLUG-INS יותר ויותר טובים הוא קצת פחות נוח אבל זה ממש לא מורגש בקיצור אני חולה על הווינדוס מדיה פלייר אבל עדיים ממליץ על הווינאמפ
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר אווווווו זה השוואה ארוכה אז ככה אני עבדתי עם הMEDIA PLAYER מלא זמן והוא ענקקקקק (שתי המשמעויות) מה שאומר שהוא טוב ונוח וכיף לקווץ אותו למטה אבל הוא תופס מלא מהמעבד וגם אם יש לך מעבד תותח זה מעצבן בכול מיקרה בזמן האחרון עברתי לWINAMP (5) בגלל שהוא הרבה יותר קטן, הוא לא של מיקרו$ופט ויש לו PLUG-INS יותר ויותר טובים הוא קצת פחות נוח אבל זה ממש לא מורגש בקיצור אני חולה על הווינדוס מדיה פלייר אבל עדיים ממליץ על הווינאמפ קיבלתי... עוד מישהו?
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אני אומר שהיחיד שיכול לענות לך על השאלה הזאת הוא אתה! ההבדל של 1-2% במעבד הוא לא משהו שתרגיש... לכן, תשתמש במה שיותר נוח לך. כל אחד מעדיף ממשק אחר ולכל אחד נוח משהו אחר. זה כמו שתשאל "מה יותר נוח? ווינדוס או לינוקס?". מישהו אחד רגיל ללינוקס אז לינוקס יותר נוח לו ומישהו אחר רגיל לווינדוס אז ווינדוס יותר נוח לו. כל זאת למרות שזה ידוע שווינדוס הוא יותר USER FRIENDLY. אני בכל אופן, מעדיף WINAMP. אז בקיצור, תשתמש בשניהם, תראה עם מה אתה יותר מסתדר ותחליט לבד...
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אני השתמשתי 5 שנים בווינאמפ (בקירוב) ואני יכול להגיד לך שאין לו תחליף ! כמה נגנים אחרים שניסיתי תמיד חזרתי לGOOD OL' WINAMP ! עכשיו אני לא משתמש בשום תוכנה אחרת חוץ ממנו (כי בחדש אפשר גם לראות גם סרטים ) מה עוד אתה צריך ?
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אני רוב הזמן השתמשתי בwindows media player ורק עכשיו עברתי לwinamp 5 ,כאשר את המוזיקה הקלאסית אני שומע בןןינודס מדיה פלייר (כי שם כיוונתי את ההגדרות הכי טוב וזה לקח לי הרבה זמן).מה ששבה אותי היה התמיכה גם בוידיאו וגם באודיו,התמיכה שלו בקבצים שלוינדוס מדיה פלייר (די ייחודי),האפשרות למזער אותו לשורת משימות קטנה וגם שקופה אם רוצים,האפשרות להעלות ולהוריד את עוצמת הקול דרך הגלגלת של העכבר (מאוד שימושי),זה שהוא נתמך על ידיevill lycris,הסקינים המובנים שלו (ממש יפים),וזה שהוא יכול לשמש בנגן סרטים לכל דבר.אני מקווה שהזכרתי הכל.ניסיתי די הרבה נגנים אבל זה פשוט הכי מצא חן בעיני.אני אשמח אם מישהו יערער על קח או יציע נגן אחר שאולי גם אותו אני אבדוק.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים ווינדווס מדיה פליירמדהים הוא פשוט טוב אתה יכול לעשות שם הכל ותוריד DFX בשביל עוצמה... אבל אני בטוח שהרמקולים שלך לא מתים לקבל מקסימום ווליום בכלום.אבל לא ניסיתי ווינאמפ לחברים שלי יש..... הוא לא יפה... למרות אפשרות להוריד סקינים. הוא פשוט קל מדי וזה לדעתי מוריד ממנו הרבהאבל זה בתנאי שיש לך מעבד מאוד חזק שלא משנה לו אם זה WMP או WA... יש הרבה דברים חוץ מהחיצוניות של הWMP שמייחדים אותוהוא מן ספרייה! הוא פשוט כיף..! זהו לדעתי WA ריק מדי.... אחרים קוראים לזה טוב קל ופשוטאני קורה לזה קל ריק וחסר.... הוא פשוט שחיף, WMP ניראה בריא יותר וחכם יותר
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים בתור נגן מוזיקה אין שום תחליף לWINAMP (בעיני לפחות). הוא נוח, קטן, פשוט וגם ניראה טוב על המסך (עם או בלי סקין).הMP לעומתו מאוד גדול, כבד יחסית, ושמתי לב בזמן האחרון שהוא לא תומך במספר פורמטים שהWINAMP תומך בהם.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים תנסה את שניהם ותחליט לבדאף אחד לא יכול לענות על השאלה הזאת במקומךאני אישית משתמש בשנייהם ואין לי בעיה עם אף אחד
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים בואו נחלק את התשובות לשני חלקים:א. צפייה בסרטיםב. ניגון מוזיקהא. בקשר לחלק הראשון, אני מעדיף להשתמש במדיה פלייר בגלל שהוא יותר נוח לפי דעתי, וגם יש בו פס גלילה מאוד ארוך שנותן לי גישה לכל חלקי הסרט. כשאתה צופה בסרטים אז אתה לא משתמש במחשב לרוב, שימוש שוטף, כך שגם אם התוכנה תופסת הרבה זיכרון וירטואלי (VM) זה לא משנה לך.ב. כשמנגנים מוזיקה, בד"כ גם נעשה שימוש שוטף במחשב, בתוכנות, גלישה לאינטרנט ועוד... גם במחשבים חזקים, תוכנה כמו המדיה פלייר תופסת הרבה משאבי מערכת (גם VM וגם זיכרון פיזי), ודי מאטה את המערכת מבחינת שימוש רב בזכרונות. הווינאמפ תופסת הרבה פחות משאבים וגם תומכת בהרבה מאוד פורמטים של סאונד, נוחה לשליטה, בעלת קיצורי דרך נוחים למקלדת, סקינים יפים, קומפקטיים ויעילים מאוד שאפשר להושיב אותם בחלק העליון של שולחן העבודה בלי שהם יפריעו לעין, ובעיקר, היא לא מאטה את המחשב ומנפחת את הזיכרון כמו המדיה פלייר.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים ניתן להרחיב את פס הגלילה לכל המסך,זאת בעיה קטנה שניתן לפתור אותה בקלות על ידי הגדרת התוכנה.ולדעתי winamp 5 הוא הרבה יותר יפה מהגירסא הקודמת שלו.צירפתי לינק עם תמונות מהגירסא החדשה.וזיכרו - ישנם המון סקינים שניתן להוריד לתוכנה,אך ישנם גם המון סקינים שמצורפים לה.http://winamp.com/player/overview.phpאני מקווה שהוכחתי את טענתי.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים יש לי רק בעיה אחת עם הגרסא החדשה, או יותר נכון עם ה modern skin...יש לי את מקלדת המולטימדיה של מיקרוסופט (זאת עם הכפתורים לשליטה על נגנים וכו'), והיא פועלת רק על ה classic skin, ולא על ה modern... מישהו מכיר פיתרון? אני עכשיו אשאל את אותה שאלה גם בפורומים של ווינאמפ.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים אני בעצמי בעל מקלדת אורגינמית של מיקרוסופט (מפוצלת כזו).שהיא המוצר הטוב ביותר במחשב שלי כנראה.בקיצור גם לי יש את הכפתורים האלה אבל בכל מקרה אני לא משתמש בהם יותר מדי.עכשיו לעניי,תמיד אפשר להוריד את הדרייברים,ולשנות את הייעוד של כל כפתור למשוה אחר.אני לא בטוח אם אפשר לעשות את זה אם עוצמת הקול אבל זה לא כלכ כך משנה כי עוצמת הקול מורידה את הקול דרך לוח הבקרה ככה שהיא משפיעה על כל דבר.נ.ב.למה בבילון לא מזהה את המילה אורגינמית,חשבתי שככה כותבים את זה.תקנו אותי אם אתם יודעים איך.ומה הקטע שלך (בלי להעליב) עם המגיש חדשות הזה?.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים א. אירגונומיתב. אי אפשר לשנות את הפונקציה הזאת לצירוף מקשים דרך הדרייבריםג. פתחתי על זה דיון עם הפתרון לבעיהד. סתם לפני 3 שנים תפסתי את הניק הזה וזרמתי איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.