עבור לתוכן

עזרה - מוד לאנטנה של ראוטר לשיפור הקליטה.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי ראוטר WR740N של TP-Link, הראוטר יושב בחדר הממד ולא ממש פרקטי להזיז אותו כתוצאה מכך הקליטה בבית די גרועה.

לצערי האנטנה של הראוטר לא נשלפת ולא ניתן להחליפה (למיטב ידיעתי, תקנו אותי אם אני טועה).

אני רוצה להסיר את האנטנה מהראוטר, להלחים במקומה כבל של כמה מטרים לראוטר ולצידו השני את האנטנה כך שהאנטנה תהיה פיזית מחוץ לחדר הממד.

האם הדבר פרקטי בכלל ? האם יהיה שיפור ? (בהנחה שהאנטנה תהיה מחוץ לממד).

האם הכבל "שיאריך" את האנטנה צריך להיות קואקסיאלי ? יש דגשים מיוחדים לחיבורו ? כמה הוא צפוי לעלות ואיפה אפשר לקנות אותו ? (אין בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם).

פורסם
  • מחבר

לדעתי האנטנה מולחמת ישירות לPCB של הנתב, ואני יכול להשתמש באותה האנטנה כך שאני יכול להימנע מלהשתמש במחברי SMA בכלל.

השאלה היא האם זה יעבוד ? ואיך לחבר בדיוק את הכבל ? צריך לחבר את הסיכוך לאדמה של הנתב ?

כבל כזה אמור להתאים לא ?

הוא ניראה קצת דק בשביל כבל קואקסיאלי אבל אם יש לו חיבור SMA אני מניח שהוא קואקסיאלי, נכון ?

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר WR740N של TP-Link...

שום דבר לא מונע ממני לפתוח אותו ולבדוק...

עריכה:

משום מה הצורה של הדגם שלי היא מלבנית ולא מעוגלת כמו רוב התוצאות שאני רואה בגוגל.

הנה אחד פתוח, זה אומנם לא בדיוק אותו דגם (שוב שלי מלבני) אבל יכול להיות שהחיבור זהה, החיבור ללוח ניראה כמו חוט נחושת פשוט שלא בעיה להלחים.

שוב נשאלת השאלה - מה עם הסיכוך ? צריך לחבר אותו לאדמה ?

פורסם

האנטנה לא מתפרקת?

זה אפשרי מה שאתה רוצה, אבל מה תחבר בצד שני? אתה לא יכול להלחים את האנטנה לחוט.

פורסם
  • מחבר

האנטנה לא מתפרקת בהברגה בדגם הזה, אני אנסה לפרק את הנתב מחר.

האנטנה היא בעצם סוג של חוט, מה מונע מלהלחים אותה ישירות לכבל קואקס ?

פורסם

סתם קואקס לא מתאים כי חייבים שהעכבה של הכבל תתאים ליתר המערכת. מה שכן, יש ב EBAY קואקסים במיוחד בשביל זה שיש להם חיבורי הברגה בקצוות, אתה מבריג אותם לראוטר ולאנטנה (במקום שיהיו ישירות ביחד) וזהו

אפשרות אחרת שתיקח כבל ארוך מהשקע בממד החוצה, תשים את הראוטר מחוץ לממד, ותיקח כבל רשת ארוך בחזרה פנימה בשביל המחשב. או שתחבר את המחשב שבחוץ אם כבל

פורסם
  • מחבר

כבר שקלתי את כל האפשרויות כמו להזיז את הראוטר מחוץ לממד אבל זה לא פרקטי.

הכבל בלינק מאיבי למעלה מתאים, לא?

שוב, האנטה של הנתב לא מתברגת החוצה. ואני בספק שהיא מחוברת עם קונקטור פנימי לpcb.

אין לי בעיה לקנות את הכבל עם שני קונקטורי הsma , לחתוך את הקונקטורים ולהלחים את הכבל ישירות לאנטנה ולpcb. השאלה היא מה עושים עם הסיכוך?

פורסם

אי אפשר להלחים כבל קוואקס אחד לשני.

מה שאתה יכול זה לקנות כבל בעכבה מתאימה (RG174 למשל ) להלחים לראוטר, ולחשוף את קצהו האחר כדי שישמש כאנטנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים