עבור לתוכן

שתי קווים המופיעים לרוחב המסך בsamsung 959 nf

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק .

האם החנות דוברת אמת ?

האם הקווים אמורים להיות שם ? .

פורסם

הם אמורים להיות שם בהחלט

מחר כבר תצטרף להתאמץ בשביל למצוא אותם

פורסם
  • מחבר

מכיון שאני אתרגל אליהם ?

אני בהחלט מקווה כך , עלה די הרבה כסף ונדמה לי שזה היה בין האחרונים שנשארו מכיון שהייבואן לא מספק יותר .

על רקע בהיר הם יכולים להיות בולטים , אבל זה בגלל הרקע , זה בסדר , אפשר להחליף את הרקע .

תודה .

פורסם

In a matter of a few days you'll have to try and see them in order to notice them.

פורסם

זה קיים גם בטריניטרון של סוני, נדמה לי שזה נקרא apature grill

ובאמת מתרגלים לזה בלי בעיה, רק צריך להיות רגועים כי כשחושבים שזו תקלה אתה כל הזמן מתרכז בהם.

פורסם
  • מחבר

באמת הייתי טיפה לחוץ :) .

עכשיו גם השכלתי וגם ניצלתי .

תודה .

פורסם
  • מחבר

זה לא דאבל פוסטינג , כי זה משהו אחר ולא רציתי לפתוח עוד דיון .

ברפרש רייט אני רושם למחשב שיסתיר את מה שהמסך לא יכול להראות וזה רק 75 ב1024*1280 , בעיה במסך או שזה בעיה של דרייברים ותוכנה ?

פורסם

קשה לי להאמין שהוא לא מגיע ל 85, אפילו 100.

נסה את הדרייברים של סמסונג מפה: http://www.samsungelectronics.co.uk/_upload_1/EC_DOWNLOAD/0/000/135/994/MouScreen_eng.exe

או שאל תסתיר את מה שהוא לא תומך בו לדעת וינדוס ותראה אם הוא נכבה כשאתה מעלה את התדר, מסכים כאלו לא נדלקים כשהתדר גבוה מדי אז אין מה לחשוש (תקבל הודעה בסגנון frequency out of range).

פורסם

אמנם הקווים קטנים ובקושי רואים אותם אבל אני בהחלט לא חושב שצרכן צריך לקבל פגם כזה בטח לא ממסכים ברמה הזאת. היצרנים חייבים להעלות את רמת האיכות

פורסם

אבל אומרים לך שזה לא פגם, זו תופעה הכרחית שנובעת מהמבנה של המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה אמירם , העלתי אותו ל100Hz ועובד מעולה ;D .

מיקו , המוכר בחנות אמר את אותם דברים שאמר amiram לכן יש סבירות גבוהה ששתיהם צודקים , בכל מקרה רק שהרקע ממש בהיר רואים את זה , כמו בhwzone .

פורסם

אין פה שום עניין של סבירות שהוא צודק. הוא פשוט צודק, נקודה. ורק כדי להסיר לגמרי כל ספק מליבך הנה הלינק וציטוט מהאתר של Nec-Mitsubishi:

http://www.necmitsubishi.com/css/Techlibrary/nec_aperture_grille.htm

Note: Two visible horizontal lines, one near top of screen and one near bottom of screen, are due to fine wires used to hold Aperture Grille in place.

הכול רשום שם שחור על גבי לבן.

פורסם

כן , גם לי יש מסך טריניטרון של מאג ום בו יש את הפסים... כבר מאוד קשה לי להבחין בהם... לאומת זאת חבר שלי קצת חושש לקנות 796FD2 מכוון שאמרו לו שהפסים שם יותר עבים... האם זה נכון?

פורסם

בכל צג מבוסס Trinitron של Sony יש את שני הקווים הללו.

גם במסכי TV.

שיא הטכנולוגיה....עם שני קווים שחורים - לדעתי זה פשוט תעודת עניות לSony.

בFlatron של LG או בDiamondtron של Mitsubishi אין את הבעיה "הקטנה" הזו.

וכן שמים לב גם אחרי שנתיים... יש פה מולי 786FD של Mag וזה שם...כל הזמן...

פורסם

The Byter, צר לי אך אני נאלץ לתקן אותך. יש לי מסך עם שפופרת Diamondtron M2 של Mitsubishi ויש את שני הפסים הללו.

זאת מכיוון שה-Diamondtron של Mitsubishi מבוסס גם הוא על טכנולוגיית Trinitron. יתרה מזו, טכנלוגיית ה-PerfectFlat של ViewSonic היא עיבוד כלשהוא של שפופרת ה-Diamondtron כך שאני מתאר לעצמי שגם שם רואים את הפסים הללו.

מהאתר של טום:

Only two manufacturers make tubes with Trinitron technology - Sony, with the FD Trinitron, and Mitsubishi, with the DiamondTron. The PerfectFlat by ViewSonic is actually an adaptation of the latter. The main difference between the two is that Sony uses three electron guns for the three basic RGB colors and Mitsubishi only uses one. In all cases, the different technologies go by the name of Aperture Grill, less well known but more widespread than Trinitron, which belongs to Sony.

מכאן שבעצם כל מסך שהמסיכה היא מסוג aperture grill תראה את הקוים הללו. האלטרנטיבה היא כמובן לרכוש מסך שהמסיכה היא מסוג shadow mask אבל המומחים פה יסכימו שהביצועים שלו פחות טובים משל aperture grill.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים