עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ- 3000 ש"ח לגרפיקה, ללא מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג בכ- 500 ש"ח או קצת יותר, אם זה ממש משמעותי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פרנסה, עבודה עם התוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, הרבה עבודה עם וקטורים.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת טובה, לא משהו מיוחד.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה, עם הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה, אני גר בהרצליה, אבל כל חנות במרכז זה בסדר

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין משהו מיוחד

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג מאסיבי

המון תודה לעוזרים!

פורסם

זה הכיוון:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG SATA x 24 Black

WD/SEAGATE/Hitachi 1TB 7200RPM 32MB Sata3

Cooler Master Elite 341

GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit

ASROCK B75M

8GB DDR3 1333Mhz 1.5v

Antec 380Watt 80Plus

קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 1155

Intel Ivy Bridge Core i5 34506MB 3.1Ghz Tray

סה"כ מחיר כ3000 ש"ח.

מעבד חזק, כ.מסך תומך CUDA, זיכרון בנפח 8GB עם אפשרות הרחבה. המערכת שקטה למדי.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על המפרט.

אשמח לשמוע תגובות על המפרט, כמו כן יש לי כמה שאלות.

ראשית, לא כדאי לשנות/להוסיף ולכלול כונן SDD? או שההבדל במהירות לא יהיה משמעותי?

כמו כן, הבנתי שהרבה מעצבים גרפיים בהרבה מקרים עובדים אפילו עם כרטיס המסך המובנה בלוח אם. אז אולי כדאי פשוט לשדרג את הלוח אם? מה אתה אומר?

פורסם

הכרטיס מסך החיצוני לא יתן פה כלום במידה ואתה לא משתמש בתוספים לפוטושופ שמשתמשים בCUDA, כי היא משתמשת בOPENGL וזה נתמך גם ע"י הכרטיס מסך המובנה במעבד.(רק חשוב לאפשר את זה בהגדרות).

פורסם
  • מחבר

התוסף היחיד המשמעותי שבו אני הולך להשתמש זה perfect resize 7, אין לי מושג במה הוא תומך.ֿ

אשמח לעוד תגובות, אתם ממש עוזרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים