עבור לתוכן

רמקולים אקטיביים ב $200 - $300 - Audioengine A5+ vs M-Audio BX5 D2

Featured Replies

פורסם

עריכה:

אז ככה: החלטתי לרדת מרמקולים פאסיביים, וההתלבטות שלי היא בין ה +Audioengine A5 (מצאתי אותם ב $300 במצב של "קופסא פתוחה", כלומר השתמשו בהם קצת והחזירו) לבין ה M-Audio BX5 D2 (שבמפתיע מצאתי ב $190 למרות שהמחיר באתר הוא $400), אז אני אשמח לדעת אם למישהו יש נסיון עם אלה.

היי. אז לפני כמה ימים קניתי Audioengine A2 והייתי די מרוצה, אבל הבנתי שזה לא בדיוק הצליל שאני מחפש. אחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שאני אעשה אודישן לרמקולים פאסיביים, ה Energy RC-10 לצורך העניין. ב Specs כתוב שאמפליפייר מומלץ יהיה בעוצמה של עד 175 RMS, כלומר סביבות ה 80w-90w לערוץ אני מניח (כי קשה לי להאמין שכל ערוץ צריך 175w...).

בכל מקרה הייתי רוצה המלצה לאמפ איכותי וטוב במחיר זול יחסית, לא יותר מ 80-90 דולר אם זה אפשרי (אני אזמין אותו באינטרנט). הבנתי שיש amps טובים ל dayton lepai ו - topping, אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שזה פשוט מבלבל. אני צריך שהאמפליפייר ייפעל באופן הטוב ביותר שניתן עם הרמקולים.

ד"א, כל המערכת תחובר למחשב נייד, אם זה משנה.

תודה.

פורסם

175WRMS אומר שכל ערוץ יכול לקבל עד 175W באופן רציף, לא כולל peaks רגעיים שיכולים להגיע ליותר מזה. בעוצמה הזו הווליום יהיה ברמה מחרישת אוזניים עך שזה באמת לא רלוונטי יותר מדי. מדבור על רמקולים נצילים (91db/8ohm) כך שמגבר גם בחמישית מהכוח הזה יהיה מספק, בייחוד אם אתה הולך להתשמש בהם כnear-field מול המחשב. אבל שיהיה לך קצת מרווח אם תרצה להפציץ מדי פעם אז תקח רפרנס של 50W לערוץ. יש לא מעט מגברים דיגיטליים שמיגעים לעוצמה כזו, למשל בשלוף:

http://www.daytonaudio.com/index.php/audio-video/audio-amplifiers/dta-100a-class-t-digital-amplifier-50-wpc.html

אבל מגבר לא בוחרים רק לפי התאמה חשמלית, תבקש לשמוע שילובים עם הרמקולים כשתלך לשמוע אותם. ולמה דווקא אתה הולך על אלה דווקא?

פורסם
  • מחבר

פשוט קראתי עליהם כמה דברים טובים, למשל שהם נחשבים טובים יותר מה Audioengine P4, ויש כ"כ הרבה אופציות בשוק שזה מבלבל, אז מה כבר אפשר לעשות. למה, לדעתך יש משהו יותר טוב?

פורסם

לא יודע אבל אני חושב שהם גדולים מדי להאזנה מול מחשב. מנסיון עם הMICROLAB SOLO 6. וגם עם פורט אחורי, מה שאומר שאתה צריך לתת להם הרבה מרחק מהקיר או שהם הולכים להפליץ עלייך.

הייתי ממשיך לנסות רמקולים מוגברים עם פורט קדמי, אולי איזה emotiva airmotive או ADAM Artist, לא חסר.

ד"T מה לא אהבת בAE A2?

פורסם
  • מחבר

ה equalizer עדיין לא מתקן בצורה מספקת את הבעיה שהבאס מתגבר על הצלילים האחרים וזה מפריע לי. והעניין הוא שרציתי רמקולים פאסיביים ע"מ שיהיה לי יותר מאיפה לשדרג בעתיד. אבל רק כדי לוודא - נניח שאני אקנה רמקולים אקטיביים, בעתיד אני אוכל להפיק צליל יותר איכותי ע"י קניית כ.קול חיצוני, נכון?

פורסם

ברור.

ושמע, זה לא הגיוני שהבאס בAE2 יהיה כ"כ חזק, לא תואם לאף ביקורת שקראתי עליהם בעבר. הוא אמור להיות עם נוכחות אבל זה וופר של 2.5 אינצ' FFS, כמה באס כבר הפורט המסכן זה יכול להוציא.... השאלה היא מאיזה מרחק את מאזין להם? כבר החזרת אותם?

פורסם

לא צריך וופר גדול כדי ליצור חוסר באיזון הצלילים...ההיפך הוא גם הנכון, יש לי 2 מדפיים עם וופרים של 8״ שבקושי מגרדים את ה60hz ודורשים סאב יעודי.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה מיותר לפתוח דיון חדש, הנוכחי כבר גלש לזה.

אז ככה: החלטתי לרדת מרמקולים פאסיביים, וההתלבטות שלי היא בין ה +Audioengine A5 (מצאתי אותם ב $300 במצב של "קופסא פתוחה", כלומר השתמשו בהם קצת והחזירו) לבין ה M-Audio BX5 D2 (שבמפתיע מצאתי ב $190 למרות שהמחיר באתר הוא $400), אז אני אשמח לדעת אם למישהו יש נסיון עם אלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים