עבור לתוכן

לא מצליח לחבר מחשב לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה (משהו כמו חודש) שאני לא מצילח לחבר מחשב מסוים לאינטרנט , לא התעסקתי בזה יותר מדי למה המחשב היה מקולקל ולא היה כזה אכפת לי אם הוא מתחבר או לא אבל עכשיו לאחר ששלחתי את המחשב לתיקון והוא חזר אז התחלתי להתעסק קצת ולנסות לחבר אותו לאינטרנט.

בבית יש לי 3 מחשבים , אחד "ראשי" שנמצא כביכול בחדר עבודה שהוא מחובר לאינטרנט דרך חיבור ישיר עם כבל למודם.

האינטרנט שמה עובד יופי ואין לי תלונות.

שני , מחשב נייד שקולט אינטרנט אלחוטי מהמודם מהחדר עבודה גם פה האינטרנט עובד יופי.

שלישי, מחשב בחדר אחר .

פה הבעיה ניסיתי לחבר ראוטר למודם ובכך לחבר את המחשב לראוטר ואז הוא יקבל אינטרנט (אני לא בידיוק מתמצא באיך לחבר ומה לחבר יש לי שמה כמובן 4 חיבורים וWLAN שאני לא יודע בידיוק מה ההבדל ביניהם אשמח אם תסבירו בקצרה) ניסיתי לחבר לאינטרנט ואז המחשב אומר לי ש"שרת DNS אינו מגיב" ובגלל זה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט .

ניסיתי להחליף ראוטר לראטור של edimax ויש לי אותה בעיה.(אולי לא חיברתי טוב בכבלים?)

ניסיתי לקשר ישירות את המחשב השלישי למודם עם כבל תקשרות ארוך וזה רושם לי אותה בעיה : "שרת DNS אינו מגיב"

אולי לא חיברתי טוב את המחשב לראטור/מודם?

אולי אני צריך לשנות הגדרות במחשב?

תודה רבה.

פורסם

היי yoav1234,

חיבורי הכבלים צריכים להיות כך:

WAN בראוטר צריך להיות מחובר למודם, המחשב צריך להיות מחובר לאחד ה- LAN-ים 1 עד 4.

WLAN מתייחס לחיבור אלחוטי, כלומר: wireless LAN.

לגבי DNS רצוי לוודא שהוא מוגדר באופן תקין או באופן אוטומטי, למרות שרוב הסיכויים שהודעת השגיאה מופיעה על גבי הדפדפן כתוצאה מחוסר החיבור לאינטרנט ולא בגלל הגדרה שאינה תקינה.

היכנס ללוח הבקרה > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם > לחץ לחיצה ימנית על LOCAL AREA CONNECTION > מאפיינים > INTERNET PROTOCOL TCP/IP VER4.

ודא שקבל כתובת IP וקבל כתובת DNS מסומנות על אוטומטי.

ליאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים