עבור לתוכן

6950 נוסף?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי 6950 ורוצים לקנות לי מתנה...

מה אומרים להוסיף 6950 נוסף או כבר לקחת 7850 אחד???

חבל לי על הכרטיס שיש לי..

אגב 6950 בקרוספייר שווה ערך לכרטיס נגיד ששויו כיום 2000??? 670 ךצורך העניין?

פורסם

יש לא מעט שיקולים שאתה צריך לעשות.

איזה ספק יש לך? הוא יתמודד עם כרטיס נוסף? המארז שלך מאוורר מספיק כדי להתמודד עם עומס החום שעתיד להיות?

הצד השני הוא - למכור, ולהביא כרטיס יחיד חזק יותר, שגם יהיה קריר יותר, וחסכוני יותר בחשמל.

על איזה רזולוציה אתה משחק? אתה באמת צריך כרטיס נוסף?

פורסם
  • מחבר

פול hd ספק 750 של קורסייר מארז קפוא

פורסם

לוח תומך?

בעיקרון שני 6950 חזקים מ-670 שעולה מעט יותר מ-2000 אבל כמובן צורכים יותר חשמל ומפיצים יותר חום.

פורסם
  • מחבר

בעקרון יש לי תמיכה גם בלוח בקטע הזה אני לא דואג... השאל שלי אם זה שווה 1200 שקל עכשיו אני כן הייתי רוצה יותר fps במיוחד במטרו ופיוטור סולדיר

כן קראתי על מיקרו סטאטר אבל הבנתי שהכרטיסים האלה יותר סבבה בנושא ורוב הבעיה זה ב7xxx ....

בכל אופן יהיה מעניין לראות ביצועים של קרוס לשתי 6950 עם MVP

תודה רבה על העזרה... אגב כדי לחבר 3 מסכים עדיין אצטרך dp??

פורסם

אני הייתי מציע לך למכור את הכרטיס הבודד,להוסיף את הכסף ולקנות 7950 או GTX670 בהתאם.

תיקח בחשבון - מערך HD6950 בסטוק דיי משתווה ל670 בודד אך צורך יותר חשמל,מרעיש יותר,פליטת חום גבוהה יותר ודורש תחזוקה מבחינת דרייברים - לפעמים יש צורך לחכות לפרופיל למשחק חדש.

פורסם

למכור את הכרטיס קיים ולקנות GTX670 יהיה הפתרון הכי טוב.

אני הייתי באותה הדילמה עם הGTX570, אני רציתי להוסיף עוד כרטיס לSLI אבל אחרי דיון גם פה בפורום וממחקר נרחב ברשת זה פשוט לא התאים לי.

החסרונות פשוט לא היו שווים את זה.

פורסם

שיקול נוסף שכדאי להביא בחשבון הוא, האם באמת יש כבר טעם להוציא סכומים כאלו בשלב זה בהתחשב בביצועים של GTX570 או 6950 שהם כרטיסים חזקים מאד בעצמם.

פורסם

^^ גם נכון, ויש פעמים שאני חושב "למה החלפתי?" , אבל אני כן רציתי לשדרג כי הכרטיס כבר לא הספיק לי, ואני בשבילי 35-40 FPS זה נמוך.

אבל פותח הנושא צריך לשאול את עצמו, האם הוא מרוצה מהכרטיס עכשיו ומרגיש צורך בשדרוג.

לפני שאני שידרגתי לקח לי חודשיים להחליט.

פורסם
  • מחבר

את האמת רוב המשחקים עפים אצלי במיוחד עם ה MVP כרגע אני עם 4 משחקים שהם עובדים על 30-35 ממוצע בפרחחמים

אני בכל אופן לא רואה את עצמי מוכר את הכרטיס מאחר שהוא פשוט שווה( כמו 6970) אציין שאני משחק בלי אובר קלוק ל6970.

ככה שאם אני אוסיף ךו עוד קצת בטריקס אני אקבל עוד 2-5 פריימים.

מה שכן קראתי בהרבה מקומות על מערך 6950 ואין בעיות ויש אנשים שיש להם..הקשר לפריימים... אני די מרוצה אני פשוט דןאג שמה לא אוכל להשחג את הכרטיס למערך כח כבר עכשיו עברתי תלאות רק להשיג אותו..(שולחים לי במיוחד לטי אמ אס)

אני בטוח שהכרטיס שלי טוב קל וחומר לאחר אובר קלוק שאני חושב שאני יכול לייצב על 920/1400 עם 1.175 מתח.

פשוט בוא לא נשכח שאני מוסיף לו אח תאום אז אני מקבל כמו 2*6970 שזה נראה לי מערך מפלצתי..ושם 670 ו 7950 בכיס הקטן..תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

אתה צודק. שניים כאלו חזקים בלא מעט מכרטיסי הדור החדש החד לבתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים