עבור לתוכן

האינטרנט והסקייפ מחוברים אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים, מצורפת תמונת מסך

Featured Replies

פורסם

13445079203611.jpg

שלום פורום רשתות ואינטרנט,

המחשב הנייח שלי מחובר ישירות לאינטרנט הביתי עם ראותר. ושאר המחשבים בבית קולטים באמצעות Wi-Fi'

הספק שלי זה 012 סמייל,

לאחרונה התחילה לי בעיה עם האינטרנט במחשב,

פתאום אני מנסה להיכנס לאתר מסוים באינטרנט וגוגל מביא לי את ההודעה הזו "דף אינטרנט זה אינו זמין".(תמונה למעלה)

וכל אתר שאני מנסה להיכנס אליו מביא לי את אותו דף עם ההודעה.

וזה קורה גם באינטרנט אקפלורר.

אבל האינטרנט עדיין מחובר, ומה שהכי מוזר זה שהאימייל והסקייפ עובדים חלק,

אני מתכתב בצ'ט בלי כל בעיה.

והמחשב הנייד עדיין קולט אינטרנט מהראותר,

ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט.

בעבר כשהאינטרנט היה מתנתק, אז הייתי פשוט מנתק את הכבל ומחזיר, אבל גם האימייל והסקייפ לא היו עובדים.

עכשיו הכל עובד, אבל הוא פתאום לא מכניס אותי לאתרים,

ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט.

ניסיתי להתקשר לחברה 012, והם אמרו לי שהאינטרנט שלי עובד והם הציעו לי למחוק קבצי קוקי והסטוריה,

אז מחקתי קבצי קוקי והיסטוריית גלישה, עשיתי גם סריקת וירוסים גדולה עם שלושה אנטי וירוסים חזקים.

זה שיפר את הבעיה למשך יומיים, אבל הבעיה שוב חזרה.

הודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.

הראל.

פורסם

היי harel400,

מדובר על הגדרות DNS שאינן תקינות. היכנס להתחל > לוח הבקרה > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם.

לחץ לחיצה ימנית על LOCAL AREA CONNECTION בחיבור קווי או WIRELESS NETWORK CONNECTION בחיבור אלחוטי > מאפיינים > לחיצה כפולה על INTERNET PROTOCOL TCP/IP VER4.

סמן את קבל כתובת IP באופן אוטומטי וגם את קבל כתובת DNS באופן אוטומטי או הגדר כתובת DNS תקינה.

ליאור

פורסם
  • מחבר

שלום ליאור, מה שאמרת לעשות זה כבר היה מסומן אצלי,

אבל בכל מיקרה מישהו הציע לי למחוק את האנטיוירוס של אבסט ולהתקין במקום את האנטיוירוס של ווינדוס,

כי אבסט לעיתים עושה בעיות בחיבור לאינטרנט.

בינתיים, ברוך ה' זה פתר את הבעיה, בלי עין הרע.

תודה.

פורסם

פשוט AVAST חסם לך את פורט 80

פורסם
  • מחבר

אז יש אפשרות לאפשר את פוסט 80 בלי למחוק את AVAST?

כי גם במחשב הנייד שלי יש את אותה בעיה, ואני מעדיף לא למחוק את AVAST משם.

תודה

פורסם

אל תשבור ת'ראש, תעיף את הavast תוודא שאתה גולש ותתקין Microsoft security essentials

פורסם

harel400, האם ניסית לחפש פתרון לבעיה בפורום של AVAST?, אחוזים 99% שיש שם את הפתרון לבעיה, פשוט תרשום את הבעיה בגוגל והוא יפנה אותך לפורומים שלהם.

פורסם

אל תשבור ת'ראש, תעיף את הavast תוודא שאתה גולש ותתקין Microsoft security essentials

:hizuk:

גם אני אחרי בערך 5-6 שנים עם AVAST עברתי למיקרוסופט, אווסט פשוט נסחפו, אצלי הוא לא היה חוסם את האינטרנט כמו אצלך אלא פשוט מאט אותו באופן קיצוני.

האנטי וירוס של מיקרוסופט מעולה ולא נופל ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים