עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים עד 1500 שח'

Featured Replies

פורסם

שלום,

מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקי מחשב וצפייה בסרטים במחיר 1300-1500 שח'

יש לי מחשב עם מעבד I5 ו8 ג'יגה זיכרון רם. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא gigabyte hd 6770 עם 1 ג'יגה זיכרון.

השאלה הראשונה שלי היא האם כרטיס מסך ב 1500 שח' באמת ייתן לי פער גדול בביצועים על פני מה שיש לי כרגע?

ואם כן על איזה כרטיס אתם ממליצים ? אני יכול לחרוג ב עד 50 שח' מהתקציב שרשמתי ,לא יותר.

תודה לעונים

פורסם

איזה תופס אתה רואה?

יהיה שיפור גדול, אבל קודם צריך לדעת עוד כמה דברים...מה הספק שלך (דגם+חברה)?

מה רזולוציית המסך?

על איזה i5 אתה מדבר? יש כאלו שהיו גם כפולי ליבה.

פורסם

אור אני לא הולך לתפוס אף אחד עכשיו ::) .. אני מדבר על הקטע הזה שיש בסוף העמוד:

במקרה של רכישת כרטיס חדש:

בכותרת:

*נא לציין בכותרת שברצונם לרכוש כרטיס חדש

*נא לציין בכותרת את התקציב שעומד לרשותכם

*יש לציין בקצרה את השימוש בכותרת, לדוגמא:

"לעבודה משרדית" "למחשב קולנוע ביתי" או "לגיימינג" (משחקים)

בגוף ההודעה:

*נא לציין את מפרט המחשב המלא שלכם שכולל:

לוח אם, מעבד, זיכרון, ספק כח, ודגם מסך או הרזולוציה המקסימאלית שלו.

במידה ואינכם יודעים במדוייק את דגם ספק הכח, בידקו במפרט המחשב שקיבלתם בעת הקנייה או שתעלו תמונה ברורה של המדבקה על גביי הספק.

*במידה והכרטיס שברצונכם לרכוש יורכב במערכת מחשב חדש - ציינו זאת

*נא לציין את דגם המסך שברשותכם, זכרו - כרטיסי מסך לגיימינג כדאי להתאים לרזולוציה על מנת לקבל את היחס האופטימאלי בין מחיר לביצועים.

במידה ואתם מתלבטים בין שני כרטיסי מסך כמו HD4870 אל מול GTX260, אל תציינו זאת בכותרת אלא רק בגוף ההודעה, כמובן עם ההנחיות הנ''ל^

במקרה של בעיות דרייברים נא לפנות לדיונים הראשיים:

דיון ראשי על ATI CATALYST

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.0

דיון ראשי על הדרייבר של NVIDIA GEFORCE

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388753.0

בגוף ההודעה:

*נא לא לרשום "כותרת" או " xyxthumbs.gif" אלא לפרט כמה שיותר על הבעיה כדיי לחסוך שאלות מיותרות

בכל נושא שקשור בתקלה בחריץ בלוח אם או כל תקלה חומרתית אחרת קיים פורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה

בכל מקרה של שאלה כללית על נושא של גרפיקה וכרטיסי מסך נא לכלול כותרת אינפומטיבית ככל שניתן.

בגוף ההודעה לפרט כמה שיותר כדיי למנוע שאלות מיותרות.

לדוגמא:

רכישת כרטיס מסך לגיימינג בתקציב של עד 500 שקלים.

לא קשה...

במקרה של בעיות תצוגה או כל שאלה כללית על תצוגה כמו VSYNC, פילטרים למיניהם כמו AA או AF:

נא לפנות לדיון המרוכז של תצוגה גרפית

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

זכרו - כותרת לא תקנית שלא תשונה בהתאם לחוקים תזכה את בעליה בנעילה של הדיון ללא התרעה.

סך הכל רציתי לדעת מה איזה ספק יש לו, מה רזולוציית המסך שלו ואיזה מעבד יש לו.. אבל לא רשמתי את זה ספציפית כי אם הוא לא היה יודע איזה דגם זה היה גורר תגובות נוספות שלי ושלו.. סך הכל הלכתי לפי חוקי הפורום :biggrinangelA:

פורסם

אין תופס, זה הסבר על נושא תקין... הוא כתב כמו שצריך ולגבי הפרטים החסרים שאלתי אותו.

פורסם

אני רגיל לדברים האלה מפורומים שהייתי מנהל בהם כשהייתי קטן.. :silly::facepalm::kopfpatsch: כוחו של הרגל.. עזוב, לא משנה.. ואתה חייב לעבוד על שגיאות הכתיב שלך.. אני דיברתי על 'טופס' כמו טופס הגשת מועמדות ודברים כאלה..

פורסם

אבל העניין הוא שאין פה צורך ב"טופס" ואתה סתם הבאת לו את הנושא של החוקים שלא ממש צויין שם טופס כלשהו.

פורסם

הקטע של החוקים זה שרשום שלהימנע מתגובות מיותרות ככל שניתן ומה שהעתקתי היה רשום לשים מפרט מלא וכו'.. עדיף שפשוט נעזוב את זה..

פורסם

כרטיס טוב לתקציב שלך הוא 7850 שמהיר , חסכוני ובעל יכולות OC מעולות.

אם תמתח את התקציב קצת תוכל להביא 7950.

פורסם

שגיאות כתיב אין לי (בקושי), חזרתי אתמול מטיסה ולא ישנתי לילה שלם לפני זה, אני כתבתי הרבה שטויות בגלל זה...

בכל אופן אתה חדש בפורום, שה״וותיקים״ או אני אומרים שאין בזה צורך כנראה שזה מיותר לא צריך יותר מידי מידע, מה שהיה צריך הוא הביא ומה שלא היה שאלתי לגבייו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים