עבור לתוכן

איזה זוג קדמי כדאי לקנות לקולנוע בייתי בהשקעה של גג 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון

אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות

אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה

יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2

יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש

יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא

אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא

תודה

פורסם

סאב וופר הוא תוספת נחמדה מאוד לקולנוע ביתי, אבל הוא בדרגת חשיבות נמוכה יותר מאשר זוג קדמיים איכותי. ב-1000 שקל אין ברירה אלא לחפש ביד שנייה (לדעתי). אתה יכול לקרוא את המדריך הזה: http://hwzone.co.il/guides/?item=137654&section=2

הוא מדבר בעיקר על מערכות וינטאג', אבל יכול לעזור ברכישות ציוד משומש באופן כללי.

פורסם

יש בבאג דיוטי פרי ב-200$ רמקולים של BOSE

שתי קוביות קטנות + סאב ריצפתי

הכל מתחבר כמערכת אחת לרסיבר כזוג קדמי

מתאים במיוחד לקולנוע ביתי.

פורסם

אני לא רוצה לחפור על למה אין בכלל מה להשוות מבחינת איכות בין הקופסאות אשל המנגנות האלה לבין רמקולים אמיתיים, אז אם בא לך לשמוע את דעתי בעניין אתה מוזמן לקרוא את זה:

http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo

אני ממליץ עדיין ללכת על זוג רמקולים אמיתיים ביד 2.

פורסם
  • מחבר

מה עם הסיכון שקיים ביד 2 שאחרי יום,שבוע,חודש פתאום נהרס הרמקול ואין אחריות יותר?

בכל מקרה אם כן יד-2 אז איך למשל - wharfedale valdus 400 ?

פורסם

טובים ביחס למחיר ,לא חושב שתמצא משהו יותר טוב חדש במחיר הזה...

פורסם
  • מחבר

טובים ביחס למחיר ,לא חושב שתמצא משהו יותר טוב חדש במחיר הזה...

השאלה אם הם טובים מבחינת זה שאין לי סאב למשל?

פורסם

כן הם נותנים מספיק באס(לטעמי) גש לחנות ותשמע אותם ותחליט אם הם מספיקים לך....

פורסם
  • מחבר

הייתי מעדיף משהו טיפה פחות גבוה ואם אפשר שיהיה מעצוב בטעם טוב

אבל סבבה תודה :-)

פורסם

מה עם הסיכון שקיים ביד 2 שאחרי יום,שבוע,חודש פתאום נהרס הרמקול ואין אחריות יותר?

בעולם האלקטרו-מכאני בכלל ובעולם ההיי-פיי בפרט, כמעט ואין רכיב שאמינותו יותר גבוהה לאורך זמן מאשר רמקול.

הוואלדוס 400 הם זבל. נדיר שאני מתבטא בחריפות כזו, אבל כאן זה מצדיק את זה.

פורסם
  • מחבר

הוואלדוס זבל כמותג אבל שספציפי ה400 ?

על איזה חברות כדי ללכת?

מה לגבי JBL TLX 320 ?

פורסם

המותג וורפדייל בסדר גמור, ספציפית הוואלדוס הללו עלובים. לגבי שאר הרמקולים בסדרת הוואלדוס, אין לי מושג, אבל אם לשפוט לפי ה-400, זה לא נראה טוב. JBL גם בסדר גמור.

פורסם

מחזק לגבי הנושא של קניית רמקולים ביד שניה.

רמקול זה מוצר אמין לאורך זמן, אין בו ממש חלקים "נעים" מלבד הדרייברים.

אם בודקים את הרמקולים כמו שצריך, לבדוק שאין "דפקות" בטוויטר (שקוע וכאלה), כל הדרייברים ביחידות ה-WAY'S האחרות ברמקול שלמות, ובמגע עדין הן לא מתפרקות/בלויות, זה סימן טוב. כמובן שבדיקה חיצונית של התיבה גם צריכה להתבצע לבדיקה שלא חטף מכות.

רצוי ואף צריך להריץ את הרמקולים כדי לבדוק שהמוכר לא דפק אותם כשהגביר לווליום גבוה מידי וכעת הם מרשרשים או שהקרואובר לא תקין וכאלה.

הסיכוי לקורוזיה או דברים שהם יותר שכיחים בגאדג'טים וכאלה, פה בדר"כ לא קורים/בלתי אפשריים.

בשביל קניית רמקולים לא צריך להיות בעל ידע רב או של מומחה. מספיק בדיקה מקיפה וזריזה שכוללת שמיעה מהירה ואומרים שלום למוכר! :xyxthumbs:

אגב, התקלות השכיחות היחידות שיכולות לקרות לדעתי לרמקולים מיד"ש וזה גם נכון לחדשים, זה בלאי טבעי של החומרים, בממברנה שתתפרק או שכבלים בקרוס יתנפחו/יתפרקו, וגם כאן- מדובר על משהו שלוקח המון המון זמן. לכן אין סיבה לחשוש בקטעים האלה.

פורסם

מוסיף על ההמלצה נגד הוואלדוס. נחרדתי לשמוע אותם, ואת סדרת האטלנטיק שלהם ולדעתי אפילו רמקולי מדבקה דוגמת פירלס עדיפים מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים