עבור לתוכן

amd 2500 barton חושב שעבדו עלי בקניה חבל על הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה

ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל

המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה

תודה רבה לכולכם

פורסם

תבדוק בPCMARK2002... אם אתה מקבל מעל 5500למעבד אז הכל בסדר, אם אתה מקבל מתחת לתוצאה הנ"ל אז זה כבר לא טוב.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה מה הוא יתן לי בכל מקרה הסנדרה מראה תוצאה נמוכה מידי וזה ממש מוזר המחשב ערום בלי כלום עליו

פורסם

שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה

ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל

המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה

תודה רבה לכולכם

2400 ו- 2500 זה דרוג, לא תדר שעון.

מכיוון שה- 2500 בנוי סביב core שונה מה- 2400, יש לו נתונים טובים יותר: 512K cache, באס 166 במקום 133.

זה אומר שבסה"כ הוא אמור לתת ביצועים טובים יותר מ- 2400 למרות התדר הנמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

אבל עובדה הוא נותן לי תוצאה נמוכה בסנדרה הוא נותן לי אותו תוצאה של 2200 אי אמ די

פורסם

אולי חוץ מהמעבד ניזוקו עוד כמה חלקים במחשב שלך... ::)

פורסם

תנסה לבדוק עם PCMARK 2004. היא יותר יסודית מסנדרה בבדיקות של מעבד.

אם אתה חושב שמכרו לך מעבד לא נכון, אז תבדוק את הפרטים שלו עם WCPUID

פורסם
  • מחבר

יוו אנשים אני מיואש ובאמת תודה על העזרה אבל בינתיים שום דבר לא נותן לי מושג מה קורה פה

בואו אני אבהיר כמה דברים

קודם כל המעבד 2500 ועובד ב1.83 כלומר המכפלה והבאס עובדים במהירות כמו שצריך אחרת לא הייתי מקבל 1830

עכשיו הווינדוס מזהה אותו כ2500 וגם הסנדרה אבל חברים ביצועים ממש נמוכים זה לא יאומן

זה בהתחשב בעובדה ששום דבר לא רץ לי ברקע הווינדוס חדש וההרד דיסק גם חדש

איך זה הגיוני שאני מקבל תוצאה של 6800 בפרמטר הראשון שזה מקביל ל2200 אקס פי?

אולי יש בביוס הגדרות שאני לא יודע לגבי ה512 קאש? יש לי לוח של epox 8k3a

מה הדברים שאני צריך להגדיר?

פורסם

בגלל תדר הליבה הנמוך יותר מעבד 2500+ מוציא תוצאות נמוכות יותר במיבחנים הסינטטיים של MUPS ו MFLOPS, אבל במבחנים יותר מעשיים של ביצועים ולא מבחנים תיאורטיים הוא מוציא יותר בגלל הבאס והקאש.

מה בדיוק מדדת שם ?

פורסם
  • מחבר

מדדתי את שני המבחנים מה שהוא עושה לבד אתה יודע ולהלן הנתונים בספרים (ד"א מה שאתה אומר לא ברור לי כלכך בגלל שבסנדרה מעבד 2600 עם ליבת בארטון כמו שלי מקבל תוצאות גבוהות מאוד למרות היותו עובד בתדר נמוך)

alu 6900 mips

fpu 2851 mflops

הראשון זה העומדה הראשונה האדומה

בבקשה תעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות אני אובד עצות

אני תמיד חושב שאולי לא הגדרתי נכון את הביוס למרות שלא נגעתי בכלום למעט הבאס ל166

ראוי לציין שבתוכנה פי סי מארק 2002 אני מקבל 5500 ההגיוני??!!

פורסם

אלו מבחנים שתלויים רק בתדר הליבה והמבנה של הליבה, הם לא תלויים בגורמים כמו באס או קאש.

ה XP2500+ פועל ב 1833 מה"ז, ה XP2400+ פועל ב 2000 מה"ז, אז ה 2500+ אמור לקבל רק 92% ממה ש XP2400+ מקבל במבחנים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים