פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043NDיש לי כמה שאלות אשמח לעזרה.1. האם ניתן לחסום אתרים דרך הראוטר (כמו שניתן דרך הקובץ HOSTS של המחשב) ?2. ראיתי שיש חיבור של USB מאחורה וחיברתי לשם DOK שנכנסתי להגדרות בראוטר ראיתי את הפירוט שלו מקום זמין וכו' אבל לא הצלחתי להיכנס וליראות את הקבצים ? האם זה אפשרי ? אני מעונין ליצור לי מקום לקבצים של הלימודים(כמו DROPBOX ) יש לי DYNDNS מוגדר על הראוטר.תודה רבה על העזרהאור
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים מחבר אהלן,עברתי לפי זהFollow the instructions below to set up your Router as a file server: [list type=decimal] [*]Plug an external USB hard disk drive or USB flash drive into this Router. [*]Click the Rescan button to find the USB drive that has been attached to the Router. [*]Click the Start button to start the Storage Sharing service. [*]Click the Enable button in shared row to enable the disk to share. [*]Click the Disable button in shared row to disable the disk to share. [*]Click the Open the disk to visit the shareing disk. לא הבנתי כל כך משם איך לעשות את זה, אשמח לעזרה...כי ה open the disk לא פותח לצערי כלום...תודה רבהאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.