עבור לתוכן

DD ומשחקים בעזרת יציאה אופטית

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

פורסם

יש מצב שאולי במשחק אתה אמור להגיד לו שיעבוד במצב

DOLBY DIGITAL.

פורסם

AC3 FILTER נועד, אם אני לא טועה, רק לDIVX ולא למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אז אם אי אפשר להשתמש בAC3 FILTER, לפורטיסימו 3 יש AC3 DECODER פנימי?

ואם כן איך אני מפעיל אותו בשביל המשחק?

פורסם

you can't.

היציאה הדגיטלית שאתה משתמש בה יודעת לשלוח רק ac3 stream דגיטלי, לא מפוענח, עבור הרסיבר.

במשחקים, הכרטיס מקודד את הסאונד בזמן אמת, ושולח אותו דרך כל 6 היציאות האנלוגיות שלו (כלומר, 5.1 היציאות שלו..) במידה ונבחר שימוש ב-Dolby Digital.

אל תיתן לעובדה שאלה "יציאות אנלוגיות" לבלבל אותך, מדובר פה על Dolby Digital לכל דבר.

אתה צריך לחבר את הכרטיס קול לרסיבר, בעזרת כמה וכמה כבלי Miniplug ->2RCA, ולהגדיר אותו (את הרסיבר) על 6Ch input, במידה, כמובן, שיש לך דבר כזה..

במצב הזה, הרסיבר למעשה משמש רק כמגבר לרמקולים, וכרטיס הקול מבצע את העבודה שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה זאת התשובה שחכיתי אליה, ויש אפשרות שאני אחבר לרסיבר גם דרך האופטי וגם דרך היציאות האנלוגיות כי יש לי ברסיבר כזאת אופציה שכתוב בה 6.1 INPUT?

פורסם

בוודאי, ככה גם אני עובד...

בסרטים וכו' אני עובד דרך היציאה הדגיטלית עם פיענוח של הרסיבר, ובמשחקים אני מעביר ל- 6Ch Input ונותן לכרטיס קול לפענח..

כל הכבלים מחוברים תמיד, אני לא צריך להתעסק עם העברות של הכבלים כל פעם..

פורסם

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

גבר... זה מאוד פשוט, אין לך NFORCE.

רוב הסיכויים שאתה לא יכול.

תבין, לNFORCE יכולות מיוחדות לפורטיסימו איןף אם היה לך NFORCE המשחק היה מזהה זאת ופועל בהתאם.

לך אין NFORCE, ולכן אין לך האופציה הרצויה לא תעבוד.

האפשרות שאתה מנסה להפעילף עם הAC3 FILTERף לא תעבוד לדעתי כי פשוט אין לך NFORCE וכל תחליף אחר לא יספק את המשחק.

פורסם
  • מחבר

אם היית מסתכל שני הודעות למעלה הייתה רואה שנתנו לי תשובה ופתרון לבעיה למה זה לא עבד אבל בכל זאת תודה על הניסיון לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים