פורסם 2002 במרץ 2023 שנים תסתכלו מה ראיתי אצל ISPECTRUM ! ראדון 8500LE של הרקולס במחיר לפי דעתי מצחיק, אני בטוח קונה תדבר הזה !!
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים גם אני הולך לקנות את הכרטיס המצויין הזה, קראתי את הביקורת ב-tbreak.מחיר זול מאוד...ערכתי את זה.....
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים בדיוק אותו מחיר (בשקלים) שקנתי את הראדון המקורי לפני יומים בארה"ב. הוא יגיע ביום ראשון
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים D_N_A?? לא הבנתי אותך.... ואם שאלת אם אני ברוטר? זא במילה אחת לא!!!!! אני לא סובל אותם הם ילדים אידיוטים שאומרים ש-AMD זאת חברת בת של אינטל! ואני לא צוחק..... פשוט חצי מהילדים בכיתה שלי שם וכל הזמן הם אומרים ששהם הורידו משחק פצצתי, אז כבר התרגלתי.... נ.ב רוקפורד, מתנת היום-הולדת הגיעה.... ;D כן כן עוד אחת מהבדיחות של טוקסידו
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים גם אני כרטיס פצצתי. קראתי את הביקורת ב-tbreak.מחיר זול מאוד...אפשר להכניס אותך למחשב??? לחריץ AGP???? ;D
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אפשר להכניס אותך למחשב??? לחריץ AGP???? ;D בטח אפשר גם ב-PCI, אני אוברקלוקר מצויין.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מה יש לדון?אחלה כרטיס, כולנו קראנו את הביקורות עליו, ואם לא תעשו חיפוש בחדשות, זה שם.נ.באני אישית מעדיף את הכרטיס המקורי של ATI אבל...I'll give it a shot.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אם זה באמת במלאי אני הולך לראות ואולי לקנות..........................................נחכה שot (בעלי ispectrum) יגש לת'רד הזה ואז הוא יענה על השאלות שלנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.