עבור לתוכן

קניתי steelseries siberia v2 ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי

זה מאייבי

Sensitivity: 94dB±3dB

Frequency response range : 18-19,000Hz

Maximum input power: 40mw

Impedance: 40ohm±15%

microphone sensitivity:32±3dB

microphone the Frequency response range:10-23,000Hz

Quality: about 100g

working voltage:4.5V

ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

פורסם

סביר להניח שלא מדובר במוצר מקורי.

פורסם
  • מחבר

על סמך מה אתה אומר את זה ?

אם הוא לא מקורי אני יכול לפתוח עליו קייס לא ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

חבר לא נעים להיות מבשר הרעות...אבל זה זיוף! גם אני בעל האוזניות הנ"ל (מקוריות מאייבורי) ושקלתי רבות לקנות דרך איביי בשליש מחיר. לא זוכר למה, אבל הגעתי למסקנה שזה זיוף בוודעות. מצד שני לא בהכרח שזה זיוף גרוע ויכול להיות שהוא יותר ממצדיק את מחירו. תחליט אם אתה מבטל הזמנה וקונה מקורי...או לוקח סיכון ומחכה לזיוף...אם אני זוכר נכון מהזמן שקניתי ובררתי, חלק היו מאוד מרוצים מרמת הזיוף וחלק פחות.

מה לעשות...אין ארוחות חינם ובייחוד כשהתפריט הוא גלידה חמה ??? בקיצור הכוונה לכל דבר יש יחס עלות/תועלת..בחר את היחס שלך ואל תמהר לבטל הזמנה או לקנות מקורי..הכל נגזרת של תקציב.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

חבר לא נעים להיות מבשר הרעות...אבל זה זיוף! גם אני בעל האוזניות הנ"ל (מקוריות מאייבורי) ושקלתי רבות לקנות דרך איביי בשליש מחיר. לא זוכר למה, אבל הגעתי למסקנה שזה זיוף בוודעות. מצד שני לא בהכרח שזה זיוף גרוע ויכול להיות שהוא יותר ממצדיק את מחירו. תחליט אם אתה מבטל הזמנה וקונה מקורי...או לוקח סיכון ומחכה לזיוף...אם אני זוכר נכון מהזמן שקניתי ובררתי, חלק היו מאוד מרוצים מרמת הזיוף וחלק פחות.

מה לעשות...אין ארוחות חינם ובייחוד כשהתפריט הוא גלידה חמה ??? בקיצור הכוונה לכל דבר יש יחס עלות/תועלת..בחר את היחס שלך ואל תמהר לבטל הזמנה או לקנות מקורי..הכל נגזרת של תקציב.

בהצלחה :xyxthumbs:

מה שאמרתה לא בהכרח נכון.

דבר ראשון חוק מספר אחד באייביי: אם המוכר לא רשם בפירוט או בשם מוצר שזה מקורי - אוריגינל גיניו חחח אז רוב הסיכויים שזה סתם נראה טוב

דבר שני יש מציאות באיביי על מוצרים מקוריים הסיבה הראשונה זה מי שקנה סטוקים גדולים ובעקבות זאת המחיר זול יותר

הסיבה השנייה הדברים שאתה מקבל : למשל ללא הכ קול במקרה הזה

השלישי זה האריזה : יש דבר כזה שחברות גדולות מוכרות מוצרים באריזה פשוטה מאוד ולא מהודרת ובדרך כלל עם פחות פריטים - למשל אם יש אוזניותמותג שמגיעות באריזה מקורית מרשימה כולל נרתיק מספר מתאמי אוזן כבל נוסף וכו.. אז יכול להיות שתמצא מוצר שזה נטו האוזניות וחבילה פשוטה

אבל המילה מקורי חייבת להיות !

נ. ב יש גם מוצר מחודש וזה זול יותר תמיד אבל זה כבר כל אחד והעדפות שלו

פורסם

מהנסיון שלי עם איביי, original בלבד = תחליף, העתק דמוי המקור וכו

Genuine = מקורי.

צירוף של ה-2 בדף המכירה, גם מקורי.

פורסם

וזה נקרא מבחינת ההנהלה רמאות?

כלומר, אפשר לפתוח תלונה נגד המוכר?

פורסם

אם הוא רשם לך שזה מקורי. בהחלט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים