עבור לתוכן

דרושה המלצה מניסיון אישי על ראוטר עם טווח שידור רחב ככל האפשר תודה מראש

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה,

יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה.

הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

זה מאוד תלוי במבנה הבית שלך.

בכל מקרה, במידה ולא תהיה קליטה מספקת בקומה העליונה, תמיד תוכל להוסיף AP.

פורסם

הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי.

תודה. :xyxthumbs:

הנה זוג תמונות מהאתר של netchief אחת מביקורת הנתב והשניה מראה את המיקומים של הבדיקה .

TL-WR11.gif

TEST_BED.jpg

ביקורת על הנתב

http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

דרך בדיקה (ומיקומים)

http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm

מניסיון המצב שלי בבית קצת שונה והמיקומים שלי קצת פחות גרועים. החדר שינה שלנו בערך במיקום D עם 3 קירות בדרך (לא E אבל פחות טוב מD) והיום בבוקר בדקתי מהירות עם הטלפון(איטי יותר ממחשב נייד) וקיבלתי 8.2mbps . בסלון יש לי AP שנמצא במקום דומה לה קוביה השחורה מקבל כ30mbps (אין לי בדיקה עדכנית) . אני חושב שעשיתי בדיקת מהירות עם הטלויזיה ( 46D6000) וקיבלתי בסביבות ה25mbps והמקסימום שלי במחשב זה בסביבות ה78mbps . ליד הנתב אני חושב שאני מקבל בסביבות ה60mbps .

בכל מקרה אני שוקל להעביר את ה1043 שלי לDDWRT בגלל שהממשק אצלו מפסיק להיות נגיש אחרי כמה זמן וזה משגע אותי. בסלון ה AP רק מחובר לנתב הראשי והוא מתנתק מדי פעם זה נתב DIR615 עם DDWRT . עדיין אני לא בטוח אם רק הנתב אשם פה התוכנה של סמסונג לא נטולת באגים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

אם ישנן אני אשמח לעוד המלצות ;)

פורסם

היום שיחקתי עם ההגדרות של הנתב במטרה לשבור את ראף ה30 מגה בסלון. מה שעשיתי זה להגדיר את הנתב ל n בלבד , בחרתי רוחב פס 40mhz והגבלתי את מהירות המקסימום כרגע על 120 מגה אבל גם 180 אם זכור לי היה טוב. הרעיון הכללי הוא למנוע packet loss שגורם לנתב להוריד את הקצב . הרעיון זה לתת לו הרבה ביטים ל ecc ו/או להוריד את מספר הסימבולים במודולציה וזה אמור להוריד את כמות הזבל שיתקבל כשיש רעש.

עדיין יש לתאוריה שלי חסרונות אבל בפועל הגעתי ל35 עד 40 מגה בטלוויזיה. זה חשוב למנוע packet loss כשמנגנים סרט באיכות גבוה שמתאפיין בצריכת רוחב פס גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים