עבור לתוכן

Sharp LC40LX630E או Panasonic 42LED30 - או המלצות אחרות לטלוויזיה ב3000-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי

חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה

הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪

שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'.

כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES.

לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן.

מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר.

צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים

חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים.

יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור.

כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע..

הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה.

אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל?

הדגם השני הוא Panasonic 42LED30

מה אתם אומרים?

האם הSharp הוא אכן דגם טוב?

מה חשוב לבדוק כאשר משווים בין הדגמים?

תודה!

רם

פורסם

יש מסכים הכוללים בתוכם ממיר DVB-T (מאפשר קליטת שידורי עידן+), בשארפ יש את זה, בפנסוניק אין (אם הדגם שאליו אתה מתכוון הוא הדגם עליו אני חושב, כי 42LED30 לא קיים. קיים T-HL42E30 או T-HL42E5, שהוא חדש יותר אך הביצועים שלו בהשוואה לדגם היוצא בסימן שאלה), שני המסכים של פנסוניק אמורים להיות מסופקים עם 5 שנות אחריות של היבואן.

מרחק של 4~ מטרים ייאלץ אותך לפזול יותר לכיוון של 46-50". 40" עשוי להיות קטן במקצת לטעמי.

מבחינת זוויות צפיה, הפנסוניק משתמשת בפאנל IPS כך שזוויות הן לא ממש הבעיה שלה. את השארפ לא יצא לי לראות אז תיאלץ לנבור עוד ברשת.

תראה את שני המסכים בעיניים ותחליט איזו תמונה יותר קוסמת לך.

פורסם
  • מחבר

יש מסכים הכוללים בתוכם ממיר DVB-T (מאפשר קליטת שידורי עידן+), בשארפ יש את זה, בפנסוניק אין (אם הדגם שאליו אתה מתכוון הוא הדגם עליו אני חושב, כי 42LED30 לא קיים. קיים T-HL42E30 או T-HL42E5, שהוא חדש יותר אך הביצועים שלו בהשוואה לדגם היוצא בסימן שאלה), שני המסכים של פנסוניק אמורים להיות מסופקים עם 5 שנות אחריות של היבואן.

מרחק של 4~ מטרים ייאלץ אותך לפזול יותר לכיוון של 46-50". 40" עשוי להיות קטן במקצת לטעמי.

מבחינת זוויות צפיה, הפנסוניק משתמשת בפאנל IPS כך שזוויות הן לא ממש הבעיה שלה. את השארפ לא יצא לי לראות אז תיאלץ לנבור עוד ברשת.

תראה את שני המסכים בעיניים ותחליט איזו תמונה יותר קוסמת לך.

תודה!

אני אבדוק מולם את הדגם של פנסוניק שוב.

אז בשארפ יש ממיר פנימי ואילו בפנסוניק יש אחריות למשך יותר זמן - זה בערך ההבדלים המשמעותיים?

ברמת האמינות, הטכנולוגיה או כל פרמטר חשוב אחר - אין הבדל מהותי?

שוב תודה,

רם

פורסם

יש את אלו שטוענים שלסידרה E30 של פנסוניק איכות תמונה מעולה ביחס למחיר (גם מבחינת חיבורים לא חסר לה יותר מדי - ארבע כניסות HDMI כולל אחת עם ARC, קומפוננט, קומפוזיט, LAN - אפשרות לחבר USB ו SD בצד ועוד), אני נוטה להסכים עימם מאחר ורכשתי את ה 42E30 לאימי ואני מבסוט מאוד מהאיכות שלו, שוב, בהתחשב במחיר. המסך מתמודד בסדר גמור עם שידורים אנלוגיים וב HD הוא בהחלט מצדיק את המוניטין שניתן לו. את השארפ המדוברת לא ראיתי אז אינני יכול לחוות דיעה.

יורוקום (היבואן) דוגל במדיניות של היצרנית ומספק את המסכים עם 5 שנות אחריות, כך שאני משער שאם היה מה לחשוש מבחינת אמינות, לא היית מקבל 5 שנים בארץ.

מכאן זה עניין של איכות תמונה ופיצ'רים/חיבורים. על הקטע של עידן+ במידת הצורך ניתן להתגבר בקלות באמצעות ממיר שנמכר ב 200~ ש"ח בכל "Radio-Shack" שכונתי.

פורסם

היי RamSan,

קראתי את הודעתך בנושא רכישת מסך טלוויזיה של שארפ. לשארפ מגוון מסכים בטווחי מחירים שונים. הדגם ששאלת עליו הוא טלויזיה תוצרת יפן , 100HZ. איכות התמונה מדהימה, כולל פאנל XGEN לעבירות האור הטובה ביותר. יש על המכשיר שלוש שנות אחריות מלאה. לכל שאלה נוספת- נשמח לעמוד לרשותך. אתה מוזמן ליצור עימנו קשר בהודעה אישית, או להעביר לנו את מספר הטלפון שלך, על מנת שנוכל ליצור קשר. כמו כן, אתה יכול ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני שלנו במספר: 6508282- 03 או במייל: info@ralco.co.il

בברכה,

שירות לקוחות SHARP

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

תודה על העזרה!

אם אני לא טועה הם קנו בסוף את השארפ.

תודה לכולם.

רם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים