פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר אוקיאז החלפתי ראוטרהחלפתי כבלים(שמתי רק כאלו שמגיעים יחד עם הראוטר)בחיבור קווי מתקבל 100 מגהבחיבור אלחוטי עדיין יש לי ניתוקים ודיליי בתגובה...בדקתי עם 2 ניידים שוניםהשתגעתי מהראוטר הזה... מה לעשות??
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים תעדכן קושחה . רק תסגור כל התכניות הפועלות , ואל תעשה כלום במחשב בשעת עדכון הקושחה .
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_jTL-WR1043ND_V1_1204 איך הגדרת את הראוטר ? חוץ מהחייגן \ התחברות מה שינית בהגדרות ?
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר רק יוזר וסיסמא לWIFI עכשיו שיניתי MTU ל-1380 (ראיתי כאן בפורום שהמליצו על זה)מעבר לזה, השארתי כרגע הכל לפי היצרן
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים כשהנייד ליד הראוטר גם יש בעיות קליטה ? כמה משתמשים יש ברשת הזאת ? אתם מפעילים ביטורנט או תוכנת הורדה אחרת ? תשימו הגבלה ל UPLOAD
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים אולי פשוט ללכת לראוטר יותר חזק... למשל..... DIR-685 של דילינק או אחת אחר..
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר כשהנייד ליד הראוטר גם יש בעיות קליטה ? כמה משתמשים יש ברשת הזאת ? אתם מפעילים ביטורנט או תוכנת הורדה אחרת ? תשימו הגבלה ל UPLOAD גם ליד הראוטר יש בעיות קליטהרק אני משתמש ברשת הזו כרגעיוטורנט לא פועלרק דרופבוקס וגם כאשר הוא מכובה יש בעיותאיך מגבילים UPLOAD? לא מצאתי בהגדרות
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים תוכל לראות כאן מבחר של ראוטרים ומה ביצועים שלהם... אתר ממש נותן כמעת על כולםhttp://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/view
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים shus2000 הראוטר הזה בסדר גמור , יש לי ראוטר כזה בבית בין שתי קומות ואין שום בעיהאני חושד שאין בעיה עם הראוטר זה או הגדרות , או איזה תוכנת שיתוף שחונקת לכולם את ה UP או שמשהו לא בסדר במחשבים הניידים שלו .
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים מחבר אוקי,יש לכם אולי הגדרות שהצליחו טוב עם הראוטר הזה וההוטבוקס במהירות של 100 מגה??
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים shus2000 הראוטר הזה בסדר גמור , יש לי ראוטר כזה בבית בין שתי קומות ואין שום בעיהאני חושד שאין בעיה עם הראוטר זה או הגדרות , או איזה תוכנת שיתוף שחונקת לכולם את ה UP או שמשהו לא בסדר במחשבים הניידים שלו .טוב שהוא עובד בין מספר קומות... אך השאלה מה מהירות שאתה מקבל? היי לי פעם TLINK והוא עבד מצוין גם במירחק אך שעברתי ליותר להיות גיימיר.. נאלצתי להפרד מי מנו... חייב לציין שראוטר היה ישן.העם רואטר זה יכול לעמוד בדרישות של גיימר.. זה באמת מעניין אותי... כי לפי קישור שצירפתי הוא רחוק מלהיות מהיר
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים shus2000 הרשימה הזאת היא רשימה של ראוטרים מהטובים שנמצאים בשוק . בגלל זה כביכול קיבל ציון נמוך אם היו מכניסים אם כל הראוטרים שקיימים ה TPLINK היה גבוה למעלה .
פורסם 2012 באוגוסט 1413 שנים shus2000 הרשימה הזאת היא רשימה של ראוטרים מהטובים שנמצאים בשוק . בגלל זה כביכול קיבל ציון נמוך אם היו מכניסים אם כל הראוטרים שקיימים ה TPLINK היה גבוה למעלה .הראוטרים הטובים לא נמצאים בשוק? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.