פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר אין איזה סיבה מיוחדת. המאונט מאחורי הלוח נקרא STEALTH MOUNT, יענו בהחבא.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים אולי בגלל שאם אתה כמוני מתכנן להוריד את הכלוב האמצעי יתכן ויהיו חסרים לך מקומות ואז תשתמש בחלק האחוריהנה צילמתי את מחשב השאריות שלי בתהליך ההרכבה
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר אני הולך להכין שרוולים לכל הכבלים + מאווררים: זה מאוורר שקניתי בלי קשר לפני כמה זמן מ KSP. שפצרתי אותו טיפה מאז התמונה הזאת, הקונקטור הוחלף לקונקטור שחור. נשאר לי לארגן מדבקה שחורה שתחליף את המדבקה המקורית. אגב, אני חושב שנחמד מאד שהמארז מגיע עם שני מאווררים של 140 מ"מ, כל מאוורר כזה עולה לבד 50 שקל. אני משתמש בחומר הזה (בקרוב אפתח על זה אשכול בפורום מודינג):
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים בינתיים גיליתי שהרכבתי את הדיסקים הפוך אז הפכתי אותם כדי שהחיבורים יהיו מאחור ולא מקדימהלדעתי למארז העיקרי שלי CM690 II advance יש יתרון בנושא חיבור הדיסקים ללא ברגים
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר כן, האמת שאין לי מושג למה פרקטל לא עשו את זה טול-לס אבל בקטנה. כולה כונן אחד. עריכה: שמתי לב שאפשר להוציא עם ברגים את החלק העליון שתופס את הכלוב האמצעי.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים לכל החבר'ה שקיבלו, תתחדשו ותהנו!אני אשמח אם מישהו יתן קצת פירוט על הגודל של המארז..אם חלק התפלאו מהגודל של R4, בטח P280 הוא מפלצת...
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר בדיוק. ה P280 יותר ענק מזה וזה מספיק גדול תאמין לי. לדעתי חבל שלא קנית את הפרקטל. איך אומרים, מי שמהסס מפספס ! אני מאמין שאם תחליט שאתה רוצה ותדבר עם קיריל בהקדם, הוא יאפשר לך לרכוש במחיר הקבוצתי. "משחקי מודינג"
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים לכל החבר'ה שקיבלו, תתחדשו ותהנו!אני אשמח אם מישהו יתן קצת פירוט על הגודל של המארז..אם חלק התפלאו מהגודל של R4, בטח P280 הוא מפלצת...יש לי את הp280נראה איך הr4 לעומתו ואפרסם פה את דעתי.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מעבר לזה שהוא ענק הוא גם כבד, לדעתי קצת יותר מדיבכל מקרה כבר סיימתי את ההרכבה, עבד מעולה על ההתנעה הראשונה.הוא שקט מאוד. לא הורדתי לו את הבידודים שיש על הדפנות, אני מקוה שזה בסדר.מה שלא ראיתי ואני גם לא צריך, זה את החיבור של מנורת הדיסק, זאת שמהבהבת כשיש פעילות בדיסק.או שפיספסתי או שאין
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר אין. אתה יכול לחבר את הלד במקום להדלקה\כיבוי ל HDD אבל תכלס בימנו אין ממש צורך בזה. הוא כבד בגלל הדלתות, שעובדים על המארז כדאי לשים אותו על הרצפה, לפרק את שתי הדלתות ורק אז לשים אותו על שולחן ולעבוד. אם הדלתות לא היו איכותיות הן היו עשויות מפח מעפן שמתעקם בשניה. האנטק P280 וקודמיו P180\182\183 הם כולם בנויים בצורה איכותית ומארז איכותי = כבד. זה גם עוזר לבידוד של הרעש (בנוסף לחומר בידוד הספוגי). זה כמו שקיר בטון, יהיה עבה ומבודד יותר מקיר גבס דק.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים שלי אמור להגיע מחר (בעוד חמש דקות זה כבר יהיה היום)אני גם מתכוון להרכיב אותו מיד כשהוא יגיעבסיום אעלה תמונות של התהליך .
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים אולי בגלל שאם אתה כמוני מתכנן להוריד את הכלוב האמצעי יתכן ויהיו חסרים לך מקומות ואז תשתמש בחלק האחורי הנה צילמתי את מחשב השאריות שלי בתהליך ההרכבה מה הגודל של הלוח שצילמת בתמונה? זה יעזור לי לקבל פרופורציות....http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_form_factor זה נראה כמו מיקרו ATX... לאט לאט אני מתחיל להבין שהגודל של P280 (שתומך ב-XL ATX) מוגזם עבורי ואין סיבה שאקח כזה לוח בקרוב... יש לי את הp280 נראה איך הr4 לעומתו ואפרסם פה את דעתי. מתי אתה צפוי לקבל אותו?אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים באיכות הבניה (מאסיביות וחומרים) והמודולריות... ה-R4 כבד ב-2 ק"ג מה-P280!!!!! וה-P280 גדול יותר.... זה אומר שהוא כנראה משוריין או משהו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.