עבור לתוכן

מארז Fractal Design Define R4 - ההרשמה נסגרה - מזל"ט לכל הקונים :)

בחר צבע: 661 הצבעות

1. 1. בחר צבע:

• שחור (כמות: 1)
    • לבן (כמות: 1)
    • טיטניום (כמות: 1) (לא בטוח שיהיה, במצב כזה ניתן להמיר לשחור או לבן)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה בררנים... 450 ש"ח זה מחיר מצוין, למי שיש בעיה שלא יצטרף, לומר שזה מחיר לא טוב למארז כזה...

:hizuk:

• תגובות 841
  • צפיות 86.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לידיעתך במדינת ישראל יש 16% מע"מ. רק מזכיר.

אז 100$ הם לא 400 ש"ח, ואתה מביך את עצמך עם הודעות אידיוטיות.

יחד עם זאת, אני מסכים שמחיר ריאלי צריך להיות נמוך יותר מ-500 ש"ח.

כשמחיר ה-RETAIL של המארז הוא 110, זה אומר שהיבואן קונה אותו בפחות מ-100 ליחידה.

בואו נגיד שזה עולה לו 100$ כולל המשלוח לארץ (שכמובן מתחלק על כל הכמות).

בואו נתעלם לרגע מההנחה על הכמות, למרות שיש פה כמות דיי משמעותית (וערך שיווקי נוסף, אגב, שקשה למדוד אותו) ונסתפק ב-100$ פסימיים.

100$ הם 400 ש"ח + מע"מ = 464 ש"ח.

במחיר המצחיק שמוצע בינתיים (540 ש"ח) יש רווח גדול מאוד פר מארז.

זוכרים שהתעלמנו מנושא הכמות? אז בואו לא.

450 ש"ח נשמע לי כמו מחיר ריאלי שעדיין אפשר להרוויח ממנו, בוודאי בכמות של 60+ מארזים.

מה אתה אומר.. באמת? אתה מציג נתונים לפי 100$ עלות מארז ליבואן? זה נראה לך רציני?

בוא נלך איתך לאט, ואולי עוד אנשים יבינו כמה עושקים אותם פה:

המחיר ללקוח ב-Newegg = 110$ - ללא מע"מ.

בהמרה לשקלים לפי שער דולר של 4.021 = 442.31 ש"ח

ניקח את המחיר הזה כמחיר ייחוס, ונוסיף עליו מע"מ ישראלי של 16% --> 513.07 ש"ח - מחיר מלא ליחידה אחת, לא דרך קניה קבוצתית.

ביקשת שלא נתעלם מנושא הכמות - מסיבה שאינה ברורה לי מפני שהנושא הזה חוזר כמעט בכל הודעה, אבל הנה:

-הנחת כמות של 10% --> 461.76 ש"ח

-הנחת כמות של 20% --> 410.45 ש"ח

-הנחת כמות של 25% --> 384.8 ש"ח

כל המחירים כוללים מע"מ של 16% לפי מחיר של 110$.

הנחה של 25% על כמות אדירה של מעל 60 מארזים היא סבירה והוגנת, אבל נהיה לארג'ים ונחשב הנחת כמות של 22.03% בלבד, ונקבל בצורה חמדנית, שמורידה ליבואן את המכנסיים ומונעת אוכל מפיהם של ילדיו (...) - 400 ש"ח למארז. עדיין נראה לך לא ראלי?

פרט לכך אני מסכים עם רוח הדברים בשאר הודעתך, ועם העובדה ש- 540 ש"ח זה בהחלט מחיר מצחיק.

Having Said That - ראוי שתשתמש בשפה נקיה יותר כשאתה פונה אליי או אל כל אחד אחר פה ("הודעות אידיוטיות"?), במיוחד כשליד הניק שלך מצויין "מנהל ראשי". סתם מוציא אותך לא טוב, וחבל. בנוסף אני מבין את הדחף להתדיין בנושא, אבל שים לב שאתה מתערב בקניה קבוצתית שאינך חלק ממנה. יתכן והמחיר אינו נראה לך ראלי, וזה בסדר, אבל הבחישה שלך ושל שכמותך במחיר רק פוגעת באלו שכן משתתפים בקניה.

פורסם

הנחה של 25% על כמות אדירה של מעל 60 מארזים היא סבירה והוגנת, אבל נהיה לארג'ים ונחשב הנחת כמות של 22.03% בלבד, ונקבל בצורה חמדנית, שמורידה ליבואן את המכנסיים ומונעת אוכל מפיהם של ילדיו (...) - 400 ש"ח למארז. עדיין נראה לך לא ראלי?

כלומר, החלטת שהמארז עולה ליבואן פחות מזה אחרי עלות ייבוא ומע"מ. סבבה אחי...

פורסם

סביר להניח שליבואן זה עולה כ-60% מהמחיר לצרכן

המכירה לחנות אמורה להשאיר לו רווח

לחנות אמור להשאר רווח אחרי המכירה לצרכן

בנוסף אמור להשאר מספיק רווח לכיסוי השרות ללקוח (תקלות / החלפות / שינוע).

פורסם

המע"מ קופץ כבר השבוע,הוא לא ישאר 16%.מה לגבי המכס?

פורסם

ככל הנראה קשה למשתתפים פה להפנים את מה שביקשתי - מי שרוצה לנהל כאלה דיונים יותר ממוזמן לנהל אותם בנפרד ולהתפרע שם עם הספקולציות שלו עד מוות. זה לא המקום ואתם סתם מספימים ומשבשים את הקנייה הקבוצתית.

נמאס לי לגשת כל הזמן למחוק הודעות - אם זה ימשך אני פשוט אנעל את הדיון ואפתח אותו רק אם וכאשר יהיה עדכון ממנהל המכירה.

פורסם

כבר כמה ימים מאז שנעלתי ולא קיבלתי אף פניה מאף אחד - אני מניח שהקניה מבוטלת/אין עניין/אין מוכנות למחיר מוסכם?

נעבור ל-P280 וזהו? :nixweiss:

פורסם

כן!!!! :xyxthumbs:

יש לי הרגשה שיהיה יותר פשוט לקבל דיל ל-P280...

פורסם

ככל הנראה לא עלה בידי מנהל המכירה להוריד את המחיר מתחת ל-530 או 500 ש"ח (אני חושב).

אני פותח את הדיון כדי שתוכלו להתדיין ולראות אם פשוט לוותר ולנסות משהו אחר (P280?), להתקדם הלאה עם המכירה במצב הנוכחי או פשוט לרדת מהעניין.

אני מבקש לא לנהל כאן שוב דיונים חשבונאים/שיווקיים עקרים ולא לחלק "מחמאות" אחד לשני על מידת הבנתם של שוק המחשוב בארץ ובעולם.

אתם רק תאלצו אותי למחוק או לנעול את הדיון שוב.

פורסם

תודה גונן. למיטב הבנתי, לא עלה בידי מנהל הקניה להוריד את המחיר בינתיים. הוא עדיין ממשיך לנהל מגעים עם ספקים, תהליך שלוקח זמן.

אני אישית לא אקנה את המארז במחיר הנוכחי.

פורסם

אני אישית רוצה לקנות מחשב חדש וזה נראה המארז הכי טוב בשבילי, אז גם אם זה המחיר המוצע אני אקח כי זה יותר זול מהשוק (בארץ :bash: ).

פורסם

אני אישית רוצה לקנות מחשב חדש וזה נראה המארז הכי טוב בשבילי, אז גם אם זה המחיר המוצע אני אקח כי זה יותר זול מהשוק (בארץ :bash: ).

גם אני. אז... מי פה מוכן לקנות ב-500?

פורסם

+1

פורסם

זה מתעכב יותר מידי זמן

אני אכנס לחנות שלהם עכשיו בנתניה ואנסה להוציא את הBUNDLE של המארז והספק של SEASONIC ב 999 וזהו

אולי מישהו מכם עובד שם ויכול לעזור לי לסדר את הדיל הזה?

פורסם

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים