עבור לתוכן

מארז Fractal Design Define R4 - ההרשמה נסגרה - מזל"ט לכל הקונים :)

בחר צבע: 661 הצבעות

1. 1. בחר צבע:

• שחור (כמות: 1)
    • לבן (כמות: 1)
    • טיטניום (כמות: 1) (לא בטוח שיהיה, במצב כזה ניתן להמיר לשחור או לבן)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה... בחודש חודשיים הקרובים אני קונה מחשב חדש כולל הכל. לפי מה שנראה לי מtms או ksp ורציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מארז בקנייה קבוצתית ואז לקנות מאחת החנויות שאמרתי לוח אם זכרונות מעבד כדי להשלים את המחשב? ושהם יתקינו אותו (גם אני יכול השאלה מה עם האחריות..) תודה לעונים

• תגובות 841
  • צפיות 86.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעוניין באחד שחור, הצבעתי גם בסקר.

פורסם

מצטרף לקניה.

פורסם
  • מחבר

הם דיברו אייתך על כמות ? כמה מארזים כדי להתחיל לדבר על מחיר אטרקטיבי ?

כמות של מה? של טיטניום או בכללי? אנחנו כרגע בשלב של בדיקת הביקוש, אני רוצה להגיע אליהם עם כמות משמעותית של אנשים כדי שייקחו אותנו במלוא הרצינות.

מצטרף לקניה.

ברוך הבא.

אגב, אבקש את כולם להירשם לעדכוני נושא (יידוע במייל). :)

פורסם

משהו יוצא אי פעם מכל קבוצות הרכישה האלו, חוץ מהנחות שוליות?

פורסם
  • מחבר

משהו יוצא אי פעם מכל קבוצות הרכישה האלו, חוץ מהנחות שוליות?

אין מה להפסיד. :]

להזכירך, ה SSD במכירה הקודמת עמד על יותר מ- 600 שקל ואחרי ההנחה הקבוצתית כ 530 באייבורי ו 520 ב KSP. אני חושב שזה אומר הכל וזה עוד SSD שהם הכי היו בונקר בקטע של לתת הנחה.

הקיצר, להוסיף אותך? :P

פורסם

תוסיף אותי עם תגיע ל-300 ומטה, אני רוכש בזול. ;)

פורסם
  • מחבר

תוסיף אותי עם תגיע ל-300 ומטה, אני רוכש בזול. ;)

תשמע, סע לארה"ב, חכה ליד חנות של ניו-אג ואיך שיש להם 2 מארזים כאלה במחיר מבצע של 200 שקל, קנה אחד לי ואחד לך, כיף? :lol:

ועכשיו ברצינות, גם אני רוכש בזול אבל אני לא רואה את המחיר יורד מ 400. אם זאת באמת הציפיה שלך מהמחיר אז היא לא ריאלית, במיוחד לאור העובדה שהביקוש גבוה וההיצע (לרוב) קטן מהביקוש מה שאומר שהמחיר רק נוטה מעלה (פתח עכשיו זאפ ותראה בעצמך).

:)

יש בסקר 10 הצבעות כאשר ידוע לי רק על 8 מתוכן. אני מבקש מכל מי שמצביע, דווחו על זה גם בהודעה באשכול. ;)

פורסם

היי

אתה יכול להוסיף גם אותי לקבוצה.

הצבעתי בטעות לבן, אבל אני מעוניין בשחור.

פורסם
  • מחבר

היי

אתה יכול להוסיף גם אותי לקבוצה.

הצבעתי בטעות לבן, אבל אני מעוניין בשחור.

אתה יכול לשנות את ההצבעה שלך.

שכחתי דבר חשוב, כל אחד שירשום לי איזה צבע הוא רוצה (כלומר, לא רק להצביע).

פורסם

לא, אני לא מצליח לשנות את ההצבעה.

פורסם
  • מחבר

לא חשוב, רשמתי בהודעה ראשונה ליד השם שלך, זאת הרשימה שאתבסס עליה בסופו של דבר.

פורסם

כמות של מה? של טיטניום או בכללי? אנחנו כרגע בשלב של בדיקת הביקוש, אני רוצה להגיע אליהם עם כמות משמעותית של אנשים כדי שייקחו אותנו במלוא הרצינות.

ברוך הבא.

אגב, אבקש את כולם להירשם לעדכוני נושא (יידוע במייל). :)

הכוונה שלי כמות בכללי אני מניח שנוכל להתקרב ל 15 בתקווה :)

ואני רוצה לבן (כמובן עם לא יהיה גזענות ולבן יעלה יותר משחר) אז אפשר גם להוסיף לידי

אהבתי את הבדיחה של הבחור שרשם פחות מי 300 , במחיר כזה אני לקוח 2 חחח כל מחיר מתחת ל 500 אני יהיה מאוד שמח ובאזור ה 450 ראלי לדעתי. זה מארז של מעל 100$

פורסם
  • מחבר

עודכן.

יש לי רעיון שאולי יעזור לנו לקדם את ההתארגנות יותר מהר. כדי לצמצם את תופעת ה "לא ראיתי, לא שמעתי, לא ידעתי", אני מזמין את כולם להעתיק את החתימה שלי לחתימה שלכם. הכתב הבולט + הלינק:

[size=14pt][b][color=red][url=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539419]הצטרפו לקנייה הקבוצתית של מ.א.ר.ז Fractal Design Define R4 ![/url][/color][/b][/size]

ניתן לשנות את גודל הפונט ע"י מחיקה איפה שרשום 14PT ובמקום ולרשום 13PT או פחות.

פורסם

הצטרפתי והצבעתי כבר, אבל אציין שוב שאני רוצה אחד, שחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים