פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים שלום כולם.רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה / שיטה בה אפשר לוודא כמה חשמל צורכת המערכת מחשב שלי תחת עומס.כרגע יש לי ספק 750W רועש שאני רוצה להחליף בספק 625W שקט.אני פוחד שהוא לא יחזיק מעמד.המפרט שלי נמצא בפרופיל אם זה עוזר לכם.תודה לעונים.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים אי אפשר להשתמש בתוכנה.צריך מכשיר שמתווך בין השקע AC בדירה, לבין ראש התקע שמתחבר לספק כח - כמו למשל KILL A WATT.אבל חשוב לציין שהמספר שיופיע על הצג מציין את כל צריכת המערכת, כולל הספק כח עצמו - ברוטו.כדי לדעת כמה המערכת צורכת נטו, צריך לחשב לפי יעילות הספק (80+, 80+ BRONZE, SILVER, GOLD וכו')בהנחה כמובן שהספק איכותי, אחרת, אין מה לטרוח בכלל.ובהזדמנות זו, גם אני הייתי רוצה המלצה על מכשיר כזה, לא יקר, שעובד עם 220V ושקע ישראלי.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים המעבד צורך במקסימום 77 וואט, במשחק זה תלוי במשחק, מאמין שלא מעל ל-60 וואט ברוב המקרים הרי שאתה לא משתמש בליבה הגרפית שלו.כרטיס המסך צורך במשחק בערך 260 וואטשאר המערכת עוד 20-25 וואטזאת אומרת שיוצא בערך 340-360 וואט בעת משחק לכל המחשב.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר חשבתי שאתה רוצה במדוייק.רציתי, אבל נראה שזה מסובך יותר משחשבתי.המעבד צורך במקסימום 77 וואט, במשחק זה תלוי במשחק, מאמין שלא מעל ל-60 וואט ברוב המקרים הרי שאתה לא משתמש בליבה הגרפית שלו.כרטיס המסך צורך במשחק בערך 260 וואטשאר המערכת עוד 20-25 וואטזאת אומרת שיוצא בערך 340-360 וואט בעת משחק לכל המחשב.אתה בטוח לגבי הצריכה של כרטיס המסך?ומה לגבי המאווררים במארז?יש כאן 7 מאווררים (6 למארז + אחד למעבד).למרות שאני לא חושב שגם אם אוסיף אותם אגיע ל-625 וואט.הספק שאני רוצה להחליף אליו הוא Enermax Modu82+ 625W האם אפשר להחליף אליו (מ-Corsair TX750) בלי לחשוב פעמיים?נשמע טוב, תודה לכם =)
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מאווררים צורכים וואטים בודדים, יש כאלה ש0.15A ויש כאלה ש-0.3A ב-12 וולט למשל. לא שיקול רציני בכלל.לגבי הכרטיס מסך:http://tpucdn.com/reviews/ASUS/EAH5970/images/power_peak.gifאין שום סיבה שספק כח כמו המודו82 של 625W לא יספיק למערכת הזאת.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר תודה לך =)בנוסף, למרות שאני לא יודע עד כמה זה מדוייק, מצאתי באתר של Enermax מחשבון צריכה.http://www.enermax.outervision.com/PSUEngineאולי יעזור למי שצריך =)
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים המחשבון הזה של outervision לא שווה הרבה לדעתי... הוא עושה באופן גס את מה שאנחנו עושים בהסתמך על תוצאות בשטח.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים לאחר תקופת עבודה מסויימת, TX750 נהיה ספק רועש, ראיתי לא אחד ולא שניים כאלה בשביל לאמת את התלונה
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר כשאני משחק BF3 (והמשחק לא קורס) הספק הזה (TX750) מרעיש יותר מכרטיס המסך משלמים ביוקר על דברים זולים :-X
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים כמו שציינו כבר רק מכשיר שמודד את הצריכה בשקע יעניק לך היבט על כמה המערכת צורכת..
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים לאחר תקופת עבודה מסויימת, TX750 נהיה ספק רועש, ראיתי לא אחד ולא שניים כאלה בשביל לאמת את התלונהאחרי כמה זמן זה קורה בערך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.