פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר איזה עוד גדלים של מסכי טלווזיות אתה ממליץ? זה יכול להיות גם פחות מ32" אם צריך להוריד במחיר, זה גם יהיה לי יותר טוב כי אין לי הרבה מקום בחדר.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מסיבה כלשהי ראיתי שרשמת 1000-1200 ב2000 אפשר למצוא משהו נורמאלי, אבדוק עוד מעט אופציות מה השימושים שלך?
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר זה בסדר, במחשבה שנייה אם אפשר לרדת בגודל המסך ולמצוא משהו יותר איכותי או חברה יותר אמינה אז זה אולי אפילו יהיה יותר טוב בשבילי בגלל גודל החדר. השימושים זה רק בשביל כבלים, אני מחובר להוט, ואם אפשר במסגרת המחיר גם שיהיה אפשר לחבר בUSB דיסק און קי, או כל התקן אחסון, בשביל לראות סרטים בפורמט MKV AVI עם תמיכה בתרגום SRT כמובן בעברית.
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים מחבר מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823165
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים נראה אחלהלסמסונג יש תמיכה טובה בפורמטים ועבריתלסמסונג מייבוא רשמי של סמליין. לחלק מהיבואנים המקבילים אין תמיכה בעברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.