פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים בהנחה ששללת אפשרות של חיווט לא נכון של כפתור ההדלקה, ככל הנראה הלוח. לא כל לוח שנראה תקין פיזית הוא תקין באמת. יש קבלים ופיוזים קטנים שיכולים להיות שרופים ולא תראה את זה עליהם.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר יש לך לוח אם אחר לבדוק איתו? לצערי לא....אבל אני יכול לארגן מעבד אחר....שווה לנסות?בהנחה ששללת אפשרות של חיווט לא נכון של כפתור ההדלקה, ככל הנראה הלוח. לא כל לוח שנראה תקין פיזית הוא תקין באמת. יש קבלים ופיוזים קטנים שיכולים להיות שרופים ולא תראה את זה עליהם.לא נגעתי בחיווט, אבל איך אני יכול לדעת שזה מחווט לא נכון? ייתכן שזה מחווט לא נכון אם הכפור הירוק נדלק כאשר אני לוחץ על הכפתור? (מעבר לזה לא קורה כלום כמובן....)
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר ניסתה לאפס BIOS או להוציא את הזיכרונות?לא....איך עושים זאת? זה עלול לגרום לנזק כלשהו?
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים שאני מתחיל לעבוד על מחשב הדבר הראשון שאני עושה זה מאפס את הביוס להגדרות ברירת מחדל,במקרה שלך אני לא יודע אם זה יעבוד.ניסיתה כבר מעבד חלופי? כדי שהמחשב יתחיל בוט צריך קודם מעבד עובד,לעיתים שיש בעיית חומרה המחשב עולה ומציג רק את המעבד בתנאי שהוא תקין (נתקלתי בעבר בבעיית לוח שגרמה לזה).
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים כל מה שנאמר מעלחוצמזה יתכנו מצבים שספק דפוק עובד אם לוח אחד ולא אם לוח אחר, גם אם 2 הלוחות תקינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.