פורסם 2004 בינואר 1221 שנים אז הפרויקט שתכננתי מלפני חודש++ יצא סוף סוף אל הפועל הנה הצורה: והנה הביצוע אחרי שיוף ולפני שחלקה של החיתוך וצביעה לשחור: תוספות בקרוב. עדכון 08.03.04: היום בעזרת חבר טוב + אבא שלו שתרמו מאוד לפרויקט מזמנם הוספנו 3 חורים למאווררים בדלת המארז וככה יצא לפני שיוף סופי של החורים ואחרי שיוף כמעט סופי של הסמל של באטמן: עדכון: 06.06.04: לאחר שהדלתות הספיקו לעבור שיוף קטלני, לקבל חלודה ולעבור עוד פעם שיוף, הדלתות עברו שכבה ראשונה של צביעה בספריי: עם הדלת הזו הצביעה לא כל כך הלכה, נצטרך לשייף אותה ולצבוע מחדש : עם הדלת הזו השכבה הראשונה הלכה מצוין: והנה חלק מגן החיות שאצל חבר שלי: הדלתות יעברו עוד מספר שכבות של צביעה בעוד כמה ימים ואז נוכל לעבור להכנת החלון! לינק לדיון ב- PC Arena
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים אם אתה כבר בקטע של גיבורים אז הסמל של ספיידרמן הכי יפה ! אני אחפש לך את הסמל ואני אראה לך פה אבל אני מאמין שאתה מכיר אותו.. עריכה --------- הנה מה שהתכוונתי :
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר אם אתה כבר בקטע של גיבורים אז הסמל של ספיידרמן הכי יפה ! אני אחפש לך את הסמל ואני אראה לך פה אבל אני מאמין שאתה מכיר אותו.. חח תודה אבל זה לא הסגנון שלי
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מבין 2 התמונות שהצעת, לפי דעתי יותר יפה ה-באטמן (איש העטלףףףףףףף ) מישהו עם שם כמו שלך אמר את זה למעלה :
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מישהו עם שם כמו שלך אמר את זה למעלה : אני יודע אמרתי את זה שוב, כי ראיתי שבנצי הציע תמונות מסוג אחר, ואחרי שהוא רשם שהוא לא רוצה סוג אחר, הוא מעדיף את אלה, אז חזרתי על עצמי, שמבין ה2 האלה, עדיף את הבאטמן..
פורסם 2004 במרץ 521 שנים עבודה טובה ! כל הכבוד ! אבל יש לך מלא שיפשופים מהחתיכות את כדאי מאוד שתצבע תמארז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.