פורסם 2002 במרץ 2023 שנים טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלההאחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו:http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20והשני הוא של LOGITEHC:http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94חשוב לציין ששני העכברים הם אופטייםעכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט)ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקלאז כדאי להחליף או לא?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים לאבעצם ה logitec טוב יותר אבל אם כבר קנית אז אני מניח שאין לך כוח להחליף (אני לא ההיתי מחליף אם כבר קניתי!!!)
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים לאיזה עכבר של Logitech אתה מתכוון ל-Dual Optic? הוא נראה בהחלט טוב ויש הרבה ביקורות שמשבחות אותו....הייתי אצל חבר שלי לפני כמה ימים, והוא קיבל את הגירסה החדשה של העכבר של Microsux אשר נקראת 3.0a, והעכבר לא רע, אבל אני לא סומך על האמינות שלהם, לי היה את הדגם הקודם שלו והוא התקלקל וגם לעוד שנים חברים שלי, ככה שאני ממליץ לך על ה-Loitech.אתה משחק ב-FPS בגלל זה אתה צריך אותם? כי אם זה רק לגלישה באינטרנט אז אין סיבה שתקנה אותם.נ.בAK- תפסיק לכתוב עם -'!'... אתה דפוק?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר את שני העכברים התמונות שלהם והמפרט אפשר לראות בלינקים שנתתיוכן אני משחק משחקי רשת לכן אני צריך עכבר טוב
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר אבל הLOGITECH הוא קצת מוזר אני מתכוון העיצוב שלו קצת פשטני מידילעומת המיקרוסופט שהעיצוב שלו בנוי כזה לכף היד
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים לדעתי תשאיר ת'מיקרוסופט (הקליקים מאוד מעצבנים, כאילו יש מדרגות קטנות כאלה) אבל עדיין!!לדעתי היה עדיף לך intelly mouse explorer של מיקרוסופט אז אולי תחזור לחנות תקבל זיכוי על העכבר הזה, תוסיף כמה לירטות (סליחה, euro ) ותקנה לעצמך intelly mouse explorerהוא שווה את זה!!!!!אם לא אז העכבר שלך גם מצויין.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר גם לך יש את הקליקים האלה כשאתה מסובב את הגלגלת זה נשמע די מעצבן כאילו איזה רובה יורה צרורות
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים גם לך יש את הקליקים האלה כשאתה מסובב את הגלגלת זה נשמע די מעצבן כאילו איזה רובה יורה צרורותללכת לחנות ולהחליף את העכבר בגלל רעש זה ממש שטותיאתם מפונקים מדי 8)
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר דווקא לאולא אמרתי שאני רוצה להחליף בגלל הרעש וזה לא הדבר המעצבן בעולם למרות שאני משתמש הרבה בגלגלת וזה די מעיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.