עבור לתוכן

איזה זיכרון עדיף ומה הבדל הביצועים?

Featured Replies

פורסם

בוא אני יענה לך...

במידה ואתה משחק במחשב שלך ועושה דברים דומים יהיה עדיף לך 512 מגה 400 מגה הרץ בדואל

אבל במידה ואתה משתמש בתוכנות כבדות ושלא דורשות הרבה ביצועי מחשב זריזים אלא כמות גדולה של זכרון, יהיה עדיף לך ג'יגה איטי יותר, תעשה את ההחלטה שלך...

• תגובות 39
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים אתם רבים ולא עונים לי על השאלה האחרונה ששאלתי... :)

אינני רב עם אף אחד אך ישנם כאן אנשים עם יחס מגעיל ומזלזל אשר מנסים להגיע לכך ללא סיבה.

פורסם

לך על 1024.. עזוב את המהירות! כבר השנה משחקים כמו דום 3 אוכלים 512 בלי להתאמץ! תישאר עם 1024! טכנולוגיה חדשה תמיד יש!

פורסם
  • מחבר

וואו אנשים תודה על העזרה... אבל יש פה חתיכת תגובות סוטרות... :-\

אני צריך משהו חד משמעי... כדי להחליט...

מישהו פה יכול למצוא לי איזה בנצ'מרק או משהו כזה שיוכל להראות לי את ההבדלים והעדיפות...?

פורסם

בנצמארק של משחק יראה לך ש 512 מגה שעובדים ב 400 מגה הרץ בדואל ( 800 ) זה יותר מהר מאשר 1024 333 בדואל (666)

ואם יראו לך תוכנות שזוללות זכרון אז אם תראה הבדל בין 512 ל 1024 יהיה קטן, אני לא יודע כמה דום ידרוש אבל לפי דעתי 256 מינימלי ו 512 מומלץ... ככה שזה יספיק ויהיה גם מצויין...

כיום, אפילו בטעינות של המשחקים יהיה עדיף לך 512 עם רוחב פס של 800 מגה הרץ מאשר 1024, תאמין לי, יש לי בעצמי ג'יגה, וזה זה עוזר רק כשהמחשב באמת במעמס...

פורסם

כואב לי הראש...

DUAL DDR לא מכפיל את מהירות הזכרונות!!! 400 מגה הרץ לא יעבדו על 800 בDUAL ו333 מגה הרץ לא יעבדו ב666! מאיפה אתם מפליצים את השטויות האלה? למה אתם מטעים אחרים?

פורסם

ברור שזה כן...

אז למה אתה חושב שהדואל DDR משמש אם לא להכפלת רוחב הפס?

פורסם

הצעה שלי ... תעשה OC לזכרונות 1024 עד שיגיעו לבאס 200 ונסגר העניין

פורסם

אני לא מאמין שהזכרונות יחזיקו באוברקלוק של 66 מגה הרץ... אבל אפשר לנסות...

וגמד, לא היה לי כח לקרוא מה שנתת אז פשוט תקרא קצת בפורום ותראה שלוקחים 400 מגה הרץ לפחות במעבדים החדשים כדי לעשות דואל שייתן רוחב פס של 800 מגה הרץ...

פורסם

תגיד שאתה לא יודע אנגלית במקום לספר שאין לך כוח. אני אביא לך אחה"צ תרגום אם יהיה לך יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

אקיצר אני מבין שעדיף לי ה400 mhz ...?

טוב סבבה!

אם אני אקח את ה400 אני לוקח OCZ CL2-2-2-3.

פורסם

תגיד שאתה לא יודע אנגלית במקום לספר שאין לך כוח. אני אביא לך אחה"צ תרגום אם יהיה לך יותר נוח.

דבר ראשון אני יודע אנגלית יפה מאוד אז אל תסיק מסכנות...

מושה הקדוש תתחדש, זאת הבחירה הנכונה..

פורסם

אם אתה יודע אנגלית אז תקרא את המאמר ותתנצל על ההטעיה שלך.

מויישה, זאת ההחלטה הגיונית והנכונה ביותר, תקח שני זכרונות מאותו סוג ולא אחד אם אתה רוצה להשתמש בDUAL DDR.

בהתחלה תקנה שניים של 256, בעתיד תוכל להחליף אותם בשניים של 512 (אם יש לך מספיק מקום על הלוח, אז תוכל אולי ארבעה)

פורסם

War-Hammer, בDUAL-DDR מהירות הזכרונות נשארת אותו דבר, 400MHZ, אבל כמו שאמרת, רוחב הפס גדל בגלל שיש גישה בנפרד לכל סטיק זיכרון.

אתה אמרת גם שהמהירות גדלה וגם שרוחב הפס מוכפל. המהירות לא גדלה, אבל רוחב הפס כן מוכפל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים