עבור לתוכן

איזה זיכרון עדיף ומה הבדל הביצועים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב

P4 2800 800 Bus

Asus P4P800 Deluxe

Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz

אני רוצה לדעת מה הבדל הביצועים בין הזיכרון שיש לי (להזכירכם זה 1024 מגה בדואל אבל 333 Mhz) לבין זיכרון Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz (לתשומת ליבכם זיכרון זה הוא 400 Mhz אבל רק 512 מגה).

האם יש הבדל גדול בין 2 הדברים שהצגתי כאן? האם אני אראה הבדל ביצועים משמעותי במשחקים? ואם יש הבדל אז מה עדיף?

יש לי אפשרות לבחור אחד מ2 הדברים הללו (אבל לא שום דבר אחר אז אל תציעו לי זיכרונות אחרים כי פשוט אני לא יכול...!)

נ.ב.

2 סוגי הזיכרונות הללו הם CL2

בבקשה תענו בהקדם כי זה מאוד חשוב ואני צריך לדעת דחוף (אם אפשר לבסס את התשובות שלכם על משהו אז בבקשה תבססו כי זה מאוד מעניין אותי ואני)

תודה לכולם מראש!

• תגובות 39
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1024MB זכרון לא ייתן לך כיום שום יתרון על פני ה-512. לעומת זאת, רוחב פס של 400MHZ ייתן לך ביצועים גבוהים יותר מכיוון ש-2 סטיקים של 400MHZ כ"א, ייתנו לך ביחד 800MHZ (מהירות המעבד) בניגוד ל-333MHZX2 אשר ייתנו לך 666MHZ בלבד וכך המעבד לא ינוצל במלואו.

פורסם
  • מחבר

האם ההבדל בין 333Mhz לבין 400Mhz הוא הבדל משמעותי? תן לי פה הדגמה... עד כמה זה פחות טוב...? ואם נניח עוד חודש יוצא משחק שדורש כמות זיכרון נכבדה אז מה יהיה עדיף ה333 או ה400...?

פורסם

חבל לך על הכסף.אם אתה מרגיש שהמחשב לא סוחב משחקים,תשדרג את הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אנשים לא חבל לי על הכסף...

אני מקבל את 2 סוגי הזיכרונות הללו באותו מחיר אני רק צריך לבחור איזה אני רוצה...

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Radeon 9500 Pro 128 MB אני לא חושב שהוא דורש שידרוג...

בבקשה תענו על השאלות ששמתי כי זה דיי דחוף לי...

פורסם

1024MB זכרון לא ייתן לך כיום שום יתרון על פני ה-512. לעומת זאת, רוחב פס של 400MHZ ייתן לך ביצועים גבוהים יותר מכיוון ש-2 סטיקים של 400MHZ כ"א, ייתנו לך ביחד 800MHZ (מהירות המעבד) בניגוד ל-333MHZX2 אשר ייתנו לך 666MHZ בלבד וכך המעבד לא ינוצל במלואו.

אתה מטעה אותו ומאוד חבל, גם שני סטיקים יעבדו ב400MHZ רק שאז הוא יוכל לנצל את הDUAL DDR.

פורסם
  • מחבר

אז רגע תסבירו לי הכל ותגידו לי מה עדיף...

אני אגיד לכם... אני עוד חודשיים עף לצבא ואני צריך שהמחשב יחזיק לי למשך ה3 שנים הקרובות... תגידו מה יהיה עדיף לי... ואם ה333 כרגע יהיה פחות טוב אז תגידו בכמה...? זה יהיה משמעותי למשחקים...?

אני חייב תשובות... בבקשה תעזרו :)

תודה לכל אלה שהגיבו ולכל המגיבים לבוא... :)

פורסם

אם המעבד שלך הוא 4C אז עדיף לך 400 מגה הרץ, אם הוא 4B אז תקח את ה333.

בכל מקרה, שום מחשב לא יחזיק לך 3 שנים עם 512 מגה או 1G של זיכרון, תוך שנה וחצי לפחות תצטרך להוסיף עוד זיכרון, על משחקים אין הרבה מה לדבר. אבל תצטרך גם להחליף כרטיס מסך בשלב מסויים.

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד Intel PIV 2800 800 BUS אז תגיד לי מה עדיף...?

והאם הבדל הביצועים בניהם יהיה משמעותי או לא מורגש...???

פורסם

אתה יודע לקרוא?

אתה צריך זיכרון של 400 מגה הרץ, יהיה הבדל סביר בביצועים.

עדיף לך לקחת שני סטיקים של 256 או שניים של 512, בשביל לנצל את הDUAL DDR.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבין...

אם אני לוקח 2 סטיקים של 512 במהירות 333 זה יהיה יותר גרוע מ2 סטיקים של 256 במהירות 400?

פורסם

אתה מטעה אותו ומאוד חבל, גם שני סטיקים יעבדו ב400MHZ רק שאז הוא יוכל לנצל את הDUAL DDR.

למה אני מטעה אותו? כל הודעתי התייחסה לעבודה ב-DUAL DDR עם זכרונות במהירות 333MHZ לעומת 400MHZ.

פורסם

אתה בכלל יודע מה DUAL DDR עושה?

פורסם
  • מחבר

אנשים אתם רבים ולא עונים לי על השאלה האחרונה ששאלתי... :)

פורסם

כמות הזיכרון יותר חשובה מהמהירות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים