פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר הוא מגיע עם לדים מאד חלשים שמתחליפים צבע כל שניה בערך ואין שום שליטה על זהיש כחול, אדום, ירוק ועוד כל מיני עירבובים של צבעים
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים במחיר הזה יש ספקים יותר טובים לדעתי .. אני לא חושב שזה הספק המתאים אם אתה מתכנן איזה Vmod או איזה אוברקלוק רציני..
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים חוץ מזה לוואטוס.. רק שתדע שאין לך עוד כל כך הרבה ספקים טובים ממנו אם בכלל...אחד הספקים היותר טובים ויפים ומשתלמים שיש עכשיו נראה לי.. תראה מה הוא קיבל איתו ! באמת !ואתה עוד רוצה יותר מזה...לא אמרתי שאני רוצה יותר טוב מזהאמרתי שאני רוצה יותר איכותי ממה שיש לי כרגערציתי לקנות את ה TT בגלל היופי והתאורה שלואבל אני רואה שהתאורה לא כמו שחשבתי אז כנראה שאני ירד ממנו ויחשוב על ספק איכותי אחר עם עיצוב רגיל,שכן יש למכירה בארץ במחירים יותר נמוכים..זה יפה וזה סבבה, אבל אישית אין לי סיבה להשקיע כסף (והזמנה מחול?!) אם זה לא כמו שחשבתי והתאורה חלשה יחסיתומה הוא קיבל איתו? לא ממש שמתי לב..פאנל שליטה על המאוררים שלו, שאני בטוח לא ירכיב כי אני שונא לשחק עם המהירויות , אני ישים אותו לשליטה עצמיתוBLOWER שבכלל לא יהיה לי שימוש בו כי יש לי מארז עם מאורר אחד בלבד מאחורה..ככה שבשבילי זה לא ממש מציאהאבל יש אנשים שזה כן יהיה להם משתלם והם יהנו ממנולא אמרתי שזה ספק לא טובלהפך, יחסית לכל השאר הוא מצויין...
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר ובמציאות, זה יוצר אפקט יפה או סתם משהו מאפן?תהוארה זה ממש מעפןזה מאיר פחות מלד אולטרה אחדאפקט די עלוב
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים תהוארה זה ממש מעפןזה מאיר פחות מלד אולטרה אחדאפקט די עלובבנZי , גוהןזאת הסיבה =]ממש לא קשור לתארד אבל קניתי ספק HEC AR-T 300W למחשב השניהשאלה אם ספק כזה (שהוא נחשב זול מאוד, 180 שקל)יהיה טוב גם למחשב הזה (מפרט בצד..)שהוא באוברקלוקינג דיי קטן, לא מעלה מתחיםקטודה, 3 סמארטים, ספארק, עוד מאורר מעבד מנותק מהסינקהרדיסק 80 גיגה.. סידירום, צורב, כרטיס מסך רגיל מאודזהו בעצם..הדגם שהזכרתי מקודם יספיק לדעתכם? (גם מבחינת איכות מינימלית וגם מבחינת הספקים)למי שמכיר אותוהאם הוא נחשב שקט\קריר?כי לי יש 480 שקל סאנשיין קומה, הוא שקט מאוד וקריר מאוד!*** ושוב, סליחה שזה לא קשור לתארד כל כך ***
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים יש לו פסים לבנים כאלה בצדאולי זה מה שגורם לאור להיות חלש...בכל מקרה הספק נראה סבבהדרך אגב, איפה קנית אותו(אם מותר לרשום)?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר אם הבנתי נכון אז הפסים האלה שאתה מדבר עליהם אלה הנקודות המודבקות על החלון שלו, זה לא ממש משנה אם תקלף אותם האור עדיין חלש. (ולדעתי עדיף ככה זה לא מפריע לי לישון) קניתי בזיגזאג עלה משהו כמו 530 במזומן (באתי ראיתי כבשתי ) הבעיה היחידה שלי איתו זה הפנל הקדמי שמגיע הפוך! אי אפשר להתקין אותו בכיוון הנכון כי החורים לברגים בצד הלא נכון - ממש ממש מרגיז!
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מהמהמהמה?!?!!?@!??12#?12837 שדגשדג!?יש את הספק הזה בארץ???.ואני חיי בסרטים שאני צריך כבר לארגן הזמנה מחול..----אי אפשר לקדוח חורים?! ;D----איזה באסההההההה הספק היחידי שבצבע כסף מגיע עם תאורה ורודהההההה יאהההה :'( :'( :'(
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר לקדוח חורים זה לא בעיההבעיה היא שהחורים האלה בנויים ככה שהם יתפסו בורג (יש בהם הברגה פנימית) ככה שזה לא ממש עוזראני כנראה אעיף את הפנל הקדמי, שלחתי מייל ל-TT לשאול מה קורה אם אני לא מחבר אותו ואמרו לי שהמאורר פשוט יהיה נשלט טמפרטורהממש מעצבן הפנל הזה!!!לגבי הוורד - לפי האתר של TT ולפי הספק שלי זה לא אור קבוע אלה אור ב-9 צבעים שמתחלף כל הזמן, לדעתי התמונה סתם אחד הצבעים ואין לך מה לדאוג.בכל מקרה הכי פשוט לברר עם זיגזאג את זה - יש להם אחד שחור בתצוגה ואני מאמין שהם יודעים מה הולך עם הלבן גם.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים סבבה תודה רבהבכלליות אתה מרוצה מהעיצוב והתאורה ובכלל החיצוניות של הספק הזה?כי לא בא לי להשקיע 500 שקל ולהתאכזב..
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר חוץ מהפנל הדפוק אני ממש מרוצה בכוונה לא רציתי אורות חזקים כי זה מציק. אפשר לראות את האיכות של הספק לעומת הגנריים בעובי החוטים (מה שמקשה קצת על הסידור שלהם) כל חוט הוא כמו 2 חוטים של ספק גנרי. יש בלי סוף חיבורים (ואפילו יותר מידי) וחבל שאין אפשרות לנתק חיבורים מיוחרים (בסדרה הבאה של הספקים כנראה שתהיה אפשרות) המאורר שלו ממש שקט ובתכלס ספק מצויין אתה יכול לראות אותו בתצוגה בזיגזאג כדי להיות בטוח. לפני אחרי
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים ואטוס בזיגזג אתה משלם 200 שקל יותר מלהזמין מחו"לקישור:http://www.ewiz.com/detail.php?p=PS-W0019&c=dt
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר ומשלוח עולה לך לפחות 40 דולר (זה 3 קילו בערך) קח בחשבון גם שאין לו מפסק מאחורה לקבוע מתח ככה שאתה לא יכול להזמין/לקנות מארה"ב כי הוא פשוט יתפוצץ פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.