פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר אין לי מה לעשות עם המאורר המעפן הזה, כרגע הוא סתם זרוק פה ליופי.מבחינת יופי ופיצרים אין ספק שה-TT יותר טוב מהאנטק.מבחינת ביצועים אין לי מושג אבל ל-Antec יש שם טוב יותר וניסיון גדול יותר בייצור ספקים.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר האור של הספק ממש חלש וכשה-cool מוד והקתודה דולקים בקושי רואים אותו, וכשהם כבויים יוצאת תמונה לגמרי חשוכה כי הלדים שלו ממש חלשים - עדיין יש ביקוש?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים יש לדים בתוך הספק? את זה לא ידעתי, הספק נראה ממש מגניב ככה! 8) אין לך עוד תאורה, קתודה, משהו.. : זה יכול לעשות שילוב יפה!
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים יש לו לדים בשבעה צבעים ! וזה עושה אפקטים של flashing ו fading ספק סוף... יש לי קטודה אבל זה תראה כל כך את הספק עם הקטודה צילמתי בלי קטודה כדי שתראה את הספק קח תמונה של הירוק... המצלמה לא רצתה לתפוס את הכחול תוספת: עזוב איך הוא נראה יש לו מתחים מצוינים...
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים התאורה של הספק הרבה יותר חלשה ממה שציפיתי... רציתי לקנות אותו, כי בכל מקרה חשבתי ללכת על ספק יותר יציב אבל אם התאורה שלו כל כך חלשה לא נראה לי שאני יקח אותו האמת אבל הוא סבבה הוא נראה פסדר
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מה איכפת לך מהתאורה?יש לו ריסלים חזקים, זמן תגובה נמוך מאוד!, מתחים מצויינים, הוא ספק חזק לאלה!!(אני מתאר לעצמי ;D)הוא ספק חזק לאלה!! 8)
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים פאק האור הכחול ממש יפה !! אתה יכול לקבוע את הצבע גם ?חוץ מזה לוואטוס.. רק שתדע שאין לך עוד כל כך הרבה ספקים טובים ממנו אם בכלל...אחד הספקים היותר טובים ויפים ומשתלמים שיש עכשיו נראה לי.. תראה מה הוא קיבל איתו ! באמת !ואתה עוד רוצה יותר מזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.