פורסם 2012 ביולי 2813 שנים סוף סוף הסתיימה שנה אקדמית נוספת. אחרי שפינקתי את עצמי בבאטלפילד 3 בחצי מחיר הגיע הזמן גם לעכבר מתאים. תחילה אציין שאני שמאלי אז צריך לפחות עכבר שהוא מצאים לשתי היידים (אין צורך בעכבר רק לשמאליים) קראתי את הביקורות באתר על ה-razer lachesis וה- steelseries sensei. הלכתי להרשם מהעכברים ודווקא העכבר של סטילס היה מוצא חן בעיני יותר בגלל האחיזה (יש לי כף יד גדולה ואחיזה מלאה והצורה של הסטילס דומה לעכבר שלי כיום, לעומת העכבר של רייזר שהוא שטוח יותר). הקטע הוא שהסטילס עולה קרוב ל400 שקל לעומת 300 של הרייזר (KSP). האם אפשר לקבל עוד חות דעת על שתי העכברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לפאד מתאים. נושא אחרון הוא שכיון יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אני קונה עכבר, לא תהיה בעיה עם החיבור של המקלדת והעכבר?עריכה:החלטתי ללכת על הSteelseries Sensei. עכשיו אני מחפש פאד מתאים
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים Zowie Gear AM GS - עכבר אופטי מדוייק וסימטרי - מתאים לשימוש גם ביד שמאל.תסתכל בסטיקי מומלצים, יש שם ביקורת עליו. פאד מומלץ לעכבר - Steelseries QCK.
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים מחבר אם אתה שמאלי אז למה לא עכבר שמאלי? לך על זה http://ksp.co.il/?uin=12747גם ימיניים משתמשים בעכבר (אם כי לא למטרת גיימינג) ואני חושש שזה יהיה להם ממש לא נוח להשתמש בעכבר. אני חושב שיש לזה גם פחות כפתורים
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים מחבר החלטתי ללכת על הSteelseries Sensei. עכשיו אני מחפש פאד מתאים.הבנתי שצריך פאד קשיח. האם Steelseries QCK הוא קשיח? נראה לי שהוא יותר מדי גדול ואין לי מקום בשבילו. הפאד בגודל בינוני יותר עבה. האם הגדול הבינוני פחות מומלץ?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים אם יש לך "קצת" סבלנות, בנובמבר, יהיה בלאק פריידי ואז סביר להניח כי תוכל לרכוש את העכבר המדובר בחצי המחיר
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים Steelseries QCK הוא פאד מבד ולא פאד קשיח. פאדים מומלצים ל-Steelseries Sensei הם Razer Scarab או Steelseries 4HD.
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מחבר אז קניתי את הסנסי עם פאד 4HD.יש לי סט אלחוטי של מייקרוסופט ואני רוצה להישאר עם המקלדת. אני צריך למחוק את הדרייבר של מייקרוסופט קודם?
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים לסט של מיקרוסופט יש דרייבר לחוד לעכבר ולחוד למקלדת או לשניהם ביחד? אם יש דרייבר רק לעכבר ואתה לא משתמש בעכבר אז אתה יכול להסיר אותו.
פורסם 2012 באוגוסט 613 שנים מחבר סבבה. מחקתי את הדרייבר של מייקרוסופט ואז התקנתי את החדש. תודה רבה על כל העזרהאיך אני מגדיר את עכבר שבדפדפן למשל יעשה אחורה בלחיצת כפתור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.