עבור לתוכן

מחפש פאד לעכבר Steelseries Sensei

Featured Replies

פורסם

סוף סוף הסתיימה שנה אקדמית נוספת. אחרי שפינקתי את עצמי בבאטלפילד 3 בחצי מחיר הגיע הזמן גם לעכבר מתאים. תחילה אציין שאני שמאלי אז צריך לפחות עכבר שהוא מצאים לשתי היידים (אין צורך בעכבר רק לשמאליים) קראתי את הביקורות באתר על ה-razer lachesis וה- steelseries sensei. הלכתי להרשם מהעכברים ודווקא העכבר של סטילס היה מוצא חן בעיני יותר בגלל האחיזה (יש לי כף יד גדולה ואחיזה מלאה והצורה של הסטילס דומה לעכבר שלי כיום, לעומת העכבר של רייזר שהוא שטוח יותר). הקטע הוא שהסטילס עולה קרוב ל400 שקל לעומת 300 של הרייזר (KSP). האם אפשר לקבל עוד חות דעת על שתי העכברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לפאד מתאים.

נושא אחרון הוא שכיון יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אני קונה עכבר, לא תהיה בעיה עם החיבור של המקלדת והעכבר?

עריכה:

החלטתי ללכת על הSteelseries Sensei. עכשיו אני מחפש פאד מתאים

פורסם

Zowie Gear AM GS - עכבר אופטי מדוייק וסימטרי - מתאים לשימוש גם ביד שמאל.

תסתכל בסטיקי מומלצים, יש שם ביקורת עליו.

פאד מומלץ לעכבר - Steelseries QCK.

פורסם

אם אתה שמאלי אז למה לא עכבר שמאלי? לך על זה http://ksp.co.il/?uin=12747

פורסם
  • מחבר

אם אתה שמאלי אז למה לא עכבר שמאלי? לך על זה http://ksp.co.il/?uin=12747

גם ימיניים משתמשים בעכבר (אם כי לא למטרת גיימינג) ואני חושש שזה יהיה להם ממש לא נוח להשתמש בעכבר. אני חושב שיש לזה גם פחות כפתורים

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על הSteelseries Sensei. עכשיו אני מחפש פאד מתאים.

הבנתי שצריך פאד קשיח. האם Steelseries QCK הוא קשיח? נראה לי שהוא יותר מדי גדול ואין לי מקום בשבילו. הפאד בגודל בינוני יותר עבה. האם הגדול הבינוני פחות מומלץ?

פורסם

אם יש לך "קצת" סבלנות, בנובמבר, יהיה בלאק פריידי ואז סביר להניח כי תוכל לרכוש את העכבר המדובר בחצי המחיר

פורסם

Steelseries QCK הוא פאד מבד ולא פאד קשיח. פאדים מומלצים ל-Steelseries Sensei הם Razer Scarab או Steelseries 4HD.

פורסם
  • מחבר

אז קניתי את הסנסי עם פאד 4HD.

יש לי סט אלחוטי של מייקרוסופט ואני רוצה להישאר עם המקלדת. אני צריך למחוק את הדרייבר של מייקרוסופט קודם?

פורסם

לסט של מיקרוסופט יש דרייבר לחוד לעכבר ולחוד למקלדת או לשניהם ביחד? אם יש דרייבר רק לעכבר ואתה לא משתמש בעכבר אז אתה יכול להסיר אותו.

פורסם
  • מחבר

סבבה. מחקתי את הדרייבר של מייקרוסופט ואז התקנתי את החדש. תודה רבה על כל העזרה

איך אני מגדיר את עכבר שבדפדפן למשל יעשה אחורה בלחיצת כפתור?

פורסם

תקצה לכפתור הרצוי את הפקודה "Back".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים