עבור לתוכן

הדרך הזולה, הקומפקטית ונוחה להריץ xbmc?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם

האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb?

תודה

פורסם

הפתרון הכי זול שיש הוא ה-Raspberry Pi שקיימת בשבילו הפצת לינוקס יעודית עם XBMC.

אופציה אחרת היא כולמני קופסאות\סטיקים שמריצים אנדרויד ואמורים להריץ XBMC אחלה, לדוגמא מבוססי Allwinner A10.

ה-MK802 שמופיע שם עולה בערך 50$.

הבעיה באופציה הזאת הוא עתיד שדרוגי התוכנה הלוטה בערפל, מדובר ביצרנים סינים שכנראה לא יספקו תמיכה שוטפת.

מעבר לזה, אפשר ללכת על משהו שהוא יותר "מחשב"(ופחות קומפקטי), כגון לוחות mini-itx או משהו מבוסס אטום או פיוז'ן.

דוגמא למשהו שיש בארץ היא הלוח הזה. הוא יחסית גרוע(מבחינת קירור וכו') לסטנדרט.

לי יש ASUS E35M1-M(פיוז'ן, קניתי לפני שנה ומשהו, ב-150$) שאני מריץ עליו ווינדוס ו-XBMC ודי מרוצה.

פורסם
  • מחבר

תראה ברגע שזה מריץ xbmc אין כל משמעות לעדכונים מצד היצרן.

פורסם

בתאוריה יכולה להיות בעיה שתמנע הרצה של XBMC, או בעית תאימות עם גירסאות עתידיות.

(נגיד, ש-XBMC יתמכו רק מגירסאת אנדרואיד מסויימת והמכשיר לא יתעדכן)

בפרקטיקה כן, כנראה שזה בסדר.

פורסם

סליחה על הבורות אבל אפשר לשאול מה זה xbmc?

פורסם

שמעתי שיוצאת גרסה של XBMC לאנדרואיד.

ויש גם כל מיני קופסאות אנדרואיד סיניות לטלויזיה (בדיוק קיבלתי פרסומת לאחת במייל מ-FocalPrice ב-75$ אם אני זוכר נכון).

אני מניח ששילוב של שניהם יכול לעבוד לא רע.

אבל זה דורש עוד בדיקה.

הגרסה של XBMC לאנדרואיד יצאה ממש עכשיו ואין עוד הרבה אנשים שהתנסו עליה על מגוון מכשירי האנדרואיד הקיימים.

פורסם

כמו שהציעו, הפתרון הכי זול והכי יעיל כרגע זה ANDROID 4 על סטיק קטן וקומפקטי. הכי קטן והכי זול.

פורסם
  • מחבר

כמו שהציעו, הפתרון הכי זול והכי יעיל כרגע זה ANDROID 4 על סטיק קטן וקומפקטי. הכי קטן והכי זול.

לא הצלחתי למצוא ביקורת שסוקרות את השימוש בandroid4 עם xbmc, ואם הם מריצים 720P ללא שום בעיה.

xbmc זה פתרון כולל לניגון מדיה על פלטפורמות שונות. xbmc.org

פורסם

יש לך מושג אם

MK802 וזה:

http://www.ovalelephant.com/p-2062-mini-pc-android-linux-linaro-a10-chip-1gb-ddr3-ram

זהים? האם השני הוא הגירסא החדשה?

זהים למדי. את ה-MK802 אפשר לקנות באיביי בסביבות ה-50$(כולל המשלוח).

אבל...

חקרתי עוד קצת ונראה שהגירסאת XBMC לאנדרואיד כרגע לא תומכת בהאצת חומרה על הפלטפורמה הזאת. מה שאומר שאפשר לשכוח מ-720P.

מה שמשאיר אותך מהאופציות הזולות עם הרספברי פאי(ש-XBMC על לינוקס עליו כן תומכת בהאצת חומרה).

יש לי אחד כזה ומענין אותי באמת איך זה רץ, אנסה את זה מאוחר יותר ואדווח.

פורסם
  • מחבר

חקרתי עוד קצת ונראה שהגירסאת XBMC לאנדרואיד כרגע לא תומכת בהאצת חומרה על הפלטפורמה הזאת. מה שאומר שאפשר לשכוח מ-720P.

הבנתי. אז עוד כמה שאלות קטנות, ה-MK802 תומך ב-720P עם הנגן המובנה? מה עם 1080P? האם אפשר להתקין עליו VLC? וכש-XBMC יתמוך בהאצת חומרה, הוא יריץ 720P?

שוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים