עבור לתוכן

עדכון מחירים בקרוב של ATI \ NVIDIA? + התלבטות

Featured Replies

פורסם

שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב.

במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל.

רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850.

האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו?

משחקים שהמחשב הולך להריץ: Left 4 Dead, TF2, GTA 4\5, Assassins Creed 3 וכל מיני משחקי FPS \ RPG חדשים שעלולים לצאת.

תודה רבה לעוזרים מראש =)

פורסם
  • מחבר

הקפצה. חברה עברו 3 ימים בבקשה נסו לענות לי

פורסם

יש שמועות ש gtx660 אמור לצאת באמצע אוגוסט, אבל היו גם שמועות שהיה אמור לצאת בסוף יוני...

יכול להיות שבהקשר הזה מחירים ישתנו אבל אם אני מבין נכון בארץ יקח יותר זמן עד שמשהו יזוז

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ההשקעה כרגע? האם 500 שקל יותר שווה את ה7850 על ה6870?

פורסם

גם אני בהתלבטות דומה ומחכה לראות מה יקרה עוד חודש.

וגם לי יש את המסך הזה הרזולוציה שלו היא 1080X1920 ולא 1200X1920 אם זה עושה לך את ההחלטה קלה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים