עבור לתוכן

Radeon 6320 / E-450 Scaling

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי.

לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד.

זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד סבבה...

אין לי מושג איפה הבעיה, ניסית לחפש בגוגל וכו' - אבל לא מצאתי משהו שיפתור את הבעיה...

אשמח אם תעזרו לי.

פורסם
  • מחבר

עדכון: אחרי עדכון דרייבר ל- AMD Catalyst 12.7 Beta נראה כאילו הבעיה נפתרה.

אבל צצה בעיה חדשה: כשאני פותח את המשחק ושם על רזולוציה 640x480 המסך לא מלא, יש גבולות שחורים (Black Borders) כאילו המסך / כרטיס מסך לא עושה Scaling. וגם נראה שבעדכון האחרון הורידו את האופציה של ההגדרות Scaling...

יש למישהו מושג מה עושים כדי לתקן את זה? (אגב אני לא יכול לשחק על רזולוציה אחרת, כי אז המשחק איטי בטירוף)

פורסם

אני אומנם לא יכול לעזור, למרות שיש לי נייד בעל מפרט דומה, אך אני אשאל אותך שאלה בכל זאת - למה אתה מנסה לשחק על המחשב הזה?? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים