פורסם 2012 ביולי 2713 שנים שלום,אני רוצה לדעת איך ניתן לחבר שלושה מסכים של HP בעלי פורט של VGA, לכרטיס מסך HD7850, בטכנולוגיית eyefinity.לכרטיס מסך יש שני חיבורים של DVI, וחיבורי HDMI וDP בודדים. וגם איך הכי כדאי לחבר. למשל, עדיף לחבר עם כבל של DVI מאשר VGA. אז אשמח לקבל המלצות בחיבור הכי מומלץ.תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים אם למסכים יש רק VGA אז זה לא משנה איך תחבר. מה שכן, בשביל לחבר שלושה מסכים, תצטרך לחבר אחד מהם ליציאת ה-DP.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר אם למסכים יש רק VGA אז זה לא משנה איך תחבר. מה שכן, בשביל לחבר שלושה מסכים, תצטרך לחבר אחד מהם ליציאת ה-DP.היי גיל,ממש עכשיו קיבלתי את המחשב, והגרסה של ה7850 היא של sapphire מסתבר. כלומר, יש לו חיבור אחד של DVI, HDMI ושני מיני DP.אז מה אתה מציע? וגם למה חייב חיבור לDP? לא ממש הבנתי..תודה רבה!
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים אז אחד עם DVI, אחד עם HDMI (בעזרת מתאמים פשוטים) ואחד מהמיני DP ל-VGA (בעזרת מתאם אקטיבי).חייב DP כי זו המגבלה של הטכנולוגיה.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר אז אחד עם DVI, אחד עם HDMI (בעזרת מתאמים פשוטים) ואחד מהמיני DP ל-VGA (בעזרת מתאם אקטיבי).חייב DP כי זו המגבלה של הטכנולוגיה.מגבלה של תאימות או ריבוי צגים, תצוגה? או מה?
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר עלתה לי עוד שאלה בזמן הזה-הסתכלתי באינטרנט, ומתאם פשוט של HDMI לVGA עולה לא מעט. לעומת זאת מתאם של HDMI לDVI עולה פחות. עכשיו, אם אני משתמש באותם מסכים, שנגיד אחד מתחבר לDVI, והשניים האחרים מתחברים דרך VGA. האם יש איזושהי בעיה?
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים אין בעייה. חוץ מזה, כבל כזה לא יקר:http://www.ebay.com/itm/HDMI-Male-To-VGA-D-SUB-15-pins-Male-Video-AV-Adapter-Cable-For-HDTV-set-top-box-/251062843492?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7482f864
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר אין בעייה. חוץ מזה, כבל כזה לא יקר:http://www.ebay.com/itm/HDMI-Male-To-VGA-D-SUB-15-pins-Male-Video-AV-Adapter-Cable-For-HDTV-set-top-box-/251062843492?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7482f864צודק, אני בדקתי רק בדיל אקסטרים... איביי זה יופי של חנות. תודה!
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים מחבר איביי זה לא חנות, זה יותר כמו קניון עם המון חנויות ודוכנים לא לחלוטין, יש את מה שנקרא- איביי סטור, שזה חנות וירטואלית, או כמו שאמרת סוג של קניון וירטואלי. תלוי איך מתייחסים לזה.
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים בחנות כל המוצרים שאתה רואה הם בעצם סחורה ישירה של המוכר (והוא אחד ויחיד).איביי הוא כמו קניון שנותן במה לסוחרים / עסקים לפרסם את הסחורה שלהם.בכל אופן אני לא רואה איך כל העוסק הזה יעבוד בדיוק, מכיוון שבסופו של דבר אתה תשתמש רק בחיבורי ה HDMI / DVI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.