עבור לתוכן

עזרה| איך לחבר 3 מסכים בטכנולוגיית eyefinity

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לדעת איך ניתן לחבר שלושה מסכים של HP בעלי פורט של VGA, לכרטיס מסך HD7850, בטכנולוגיית eyefinity.

לכרטיס מסך יש שני חיבורים של DVI, וחיבורי HDMI וDP בודדים.

וגם איך הכי כדאי לחבר. למשל, עדיף לחבר עם כבל של DVI מאשר VGA. אז אשמח לקבל המלצות בחיבור הכי מומלץ.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה*

פורסם

אם למסכים יש רק VGA אז זה לא משנה איך תחבר. מה שכן, בשביל לחבר שלושה מסכים, תצטרך לחבר אחד מהם ליציאת ה-DP.

פורסם
  • מחבר

אם למסכים יש רק VGA אז זה לא משנה איך תחבר. מה שכן, בשביל לחבר שלושה מסכים, תצטרך לחבר אחד מהם ליציאת ה-DP.

היי גיל,

ממש עכשיו קיבלתי את המחשב, והגרסה של ה7850 היא של sapphire מסתבר. כלומר, יש לו חיבור אחד של DVI, HDMI ושני מיני DP.

אז מה אתה מציע? וגם למה חייב חיבור לDP? לא ממש הבנתי..

תודה רבה!

פורסם

אז אחד עם DVI, אחד עם HDMI (בעזרת מתאמים פשוטים) ואחד מהמיני DP ל-VGA (בעזרת מתאם אקטיבי).

חייב DP כי זו המגבלה של הטכנולוגיה.

פורסם
  • מחבר

אז אחד עם DVI, אחד עם HDMI (בעזרת מתאמים פשוטים) ואחד מהמיני DP ל-VGA (בעזרת מתאם אקטיבי).

חייב DP כי זו המגבלה של הטכנולוגיה.

מגבלה של תאימות או ריבוי צגים, תצוגה? או מה?

פורסם

ככה הכרטיס יכול להוציא אות לשלושה מסכים שונים.

פורסם
  • מחבר

ככה הכרטיס יכול להוציא אות לשלושה מסכים שונים.

מאוד מודה לך, כל טוב.

פורסם
  • מחבר

עלתה לי עוד שאלה בזמן הזה-

הסתכלתי באינטרנט, ומתאם פשוט של HDMI לVGA עולה לא מעט. לעומת זאת מתאם של HDMI לDVI עולה פחות. עכשיו, אם אני משתמש באותם מסכים, שנגיד אחד מתחבר לDVI, והשניים האחרים מתחברים דרך VGA. האם יש איזושהי בעיה?

פורסם

איביי זה לא חנות, זה יותר כמו קניון עם המון חנויות ודוכנים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איביי זה לא חנות, זה יותר כמו קניון עם המון חנויות ודוכנים :xyxthumbs:

לא לחלוטין, יש את מה שנקרא- איביי סטור, שזה חנות וירטואלית, או כמו שאמרת סוג של קניון וירטואלי. תלוי איך מתייחסים לזה.

פורסם

בחנות כל המוצרים שאתה רואה הם בעצם סחורה ישירה של המוכר (והוא אחד ויחיד).

איביי הוא כמו קניון שנותן במה לסוחרים / עסקים לפרסם את הסחורה שלהם.

בכל אופן אני לא רואה איך כל העוסק הזה יעבוד בדיוק, מכיוון שבסופו של דבר אתה תשתמש רק בחיבורי ה HDMI / DVI.

פורסם

^מה? הוא רוצה לחבר שלושה מסכים - ב-DP הוא חייב להשתמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים