פורסם 2004 בינואר 1221 שנים אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגיםעם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיניוראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות?צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעם לא הייתי רואה תהודעה של "Saliman "לא הייתי מבין מה אתה רוצהאוי אוי אוי
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם לא הייתי רואה תהודעה של "Saliman " לא הייתי מבין מה אתה רוצה אוי אוי אוי שמח שעזרתי אבל למה במרחאות?
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים 2.4GHZ זה התדר בו הBLUE TOOTH עובדתדר אחר וזה לא בלו טות'.הדגמים האלה שאתה רואה זה כל מיני סוגים ודגמיםלא הבדל מהותי, תקח מה שנוח לךאו שאתה מתכוון לבלוטות, אחרי שנותנים לך מכות בראש? כי זה מה שיקרה אם לא תשנה את הכותרת לכותרת עם שם נורמלי...
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר ראיתי שיש bluetooth class1 ויש class2ה class 1 לפי מה שראיתי זה עד לטווח של 100 מטר ו class 2 זה עד לטווח של 20 מטר..ההבדל במחירים ענקי.. 9.99 לעומת 29..אני חושב שאני ילך על הפשוט יותר אבל האם יש לו עוד חסרונות?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים הדבר הכי חשוב זה גרסת ה BTגרסה 1 זה דטא בלבד וזה הכי ישן ולא מומלץ .גרסה 1.1 זה גם LAN כלומר דטא וגם אפשרות לרשתוהחדש זה 1.2 זה גם VOICE כלומר תומך בכל האוזניות למינהן
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מהמחירים אני מבין שאתה מדבר על קניה בחו"ל.. למה להרחיק כל כך אם מוכרים אותם בארץ?יש את זה של EPOX ב-PCH..יש לי אותו בשביל לחבר את ה-6600 שלי למחשב.אני מודיע לך מראש שאם אתה מתכנן על זה בשביל להעביר קבצים עדיף קורא כרטיסים, הרבה הרבה יותר מהיר.לשם הדגמה, להעביר 70 מ"ב של MP3 עם ה-BT לקח לי למעלה משעה.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים מחבר כן יש בארץ אבל סתכל על המחיר 220 שקל.. ולפי זאפ זה גם המחיר המחיר הכי זול בארץוזה אפילו לא ה100 מטר זה הרגיל!כרגע הזמנתי יצא לי 20 דולר כולל משלוח... (הזמנתי את הטווח הרגיל)תודה על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.