עבור לתוכן

Darksiders 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סיימתי :xyxthumbs:

20 שעות(לפי שעון המשחק) לא כולל sidequestים :)

• תגובות 64
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר למשחק, שיחקתי בו אתמול חצי שעה. לא יודע למה אנשים מתלוננים על זה שאין אפשרות לקנפג את הגרפיקה, דווקא זה נחמד מדי פעם לא להתעסק עם ההגדרות שעה לפני שמשחקים עם מחשב MID RANGE ואו שזה עובד או שזה לא עובד, במקרה הפעם הכל חלק.

העלילה קצת מונפצת אבל נדע יותר כשנתקדם עם המשחק.

בשביל זה יש auto detect להגדרות (שברוב המשחקים לא עובד משהו, למפתחות אחרות יש הרבה מה ללמוד בנושא הזה מ vigil)

ברוב המקרים אני מכיר את המחשב שלי *קצת* יותר טוב מהמפתחת של המשחק ואני יודע איזה אפקטים ופיצ'רים גורמים למחשב שלי להזיע (או שסתם אני לא אוהב אותם) והיתי רוצה לבטל אותם.

פורסם

בשביל זה יש auto detect להגדרות (שברוב המשחקים לא עובד משהו, למפתחות אחרות יש הרבה מה ללמוד בנושא הזה מ vigil)

ברוב המקרים אני מכיר את המחשב שלי *קצת* יותר טוב מהמפתחת של המשחק ואני יודע איזה אפקטים ופיצ'רים גורמים למחשב שלי להזיע (או שסתם אני לא אוהב אותם) והיתי רוצה לבטל אותם.

רוב המקרים? בערך אף פעם.

אני מבין מה שאתה אומר ואני גם הייתי ככה פעם, עובר כל אפשרות בקפידה, קורא מדריכים ברשת, ספציפית לכל משחק, לדעת יחס של עלות מול תועלת לגבי כל פיצ'ר.. לא יודע, אולי התבגרתי. תנו לשחק במשחק וזהו.

אולי הגיע הזמן לקנוסולה...

פורסם

כבר 4 שעות משחק.. פשוט כייף טהוררררררררר :D

פורסם

מישהו יודע על חנות שכבר אפשר לקנות בה את המשחק ל PS3?

אני מסרב לשחק בו ב PC אבל כבר מתחרפן כי אני לא מצליח להשיג אותו...אין אותו בשום חנות עדיין :(

פורסם

עשיתי preorder דרך getgames אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל אותו דרך סטים. אחרי שהמשחק מסיים download הוא מוציא לי שגיאה עם כיתוב בסוגריים decryption key missing

יש למישהו מושג מה עושים ?

יכול להיות שזה בגלל שהמשחק טרם שוחרר ?

פורסם

^ ככל הנראה.

למרות שבפעם היחידה שיצא לי לעשות פריאורדר בסטים לא היתי יכול בכלל להוריד את המשחק עד שהוא שוחרר רשמית בסטים

עריכה

חיפוש קצר מאשר שזה בגלל שהמשחק לא שוחרר

http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?p=32280194

פורסם

בארץ?

http://www.arcadia.co.il/sg_product~6492~39~193.htm?x=1

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8739

על המחשב זה נראה יותר טוב ואפשר לשחק עם שלט :)

המשחק עדיין לא הגיע לשום חנות משום מה... גם בארקדיה הוא עדיין תחת "הזמנה מוקדמת" ועדיין לא הגיע, באייבורי לא באמת בדקתי אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע על חנות שכבר יש בה את המשחק ואפשר מחר בבוקר ללכת לקחת אותו?

ובקשר למחשב, אין לו מסך 55" , לא מחוברת אליו מערכת חלקים שעלתה הרבה מאוד כסף, והוא לא מול הספה.

פורסם

המשחק לא יצא עדיין באירופה, רק בארה"ב.

על פי ויקיפדיה לפחות הוא אמור לצאת באירופה ב-21, כך שעד אז אין יותר מידי מה לעשות.

פורסם

המשחק לא יצא עדיין באירופה, רק בארה"ב.

על פי ויקיפדיה לפחות הוא אמור לצאת באירופה ב-21, כך שעד אז אין יותר מידי מה לעשות.

כן ראיתי את זה אבל משום מה רוב החנויות בארץ כתבו שהשחרור אצלהם הוא ב 14 לחודש אז קיוויתי שיהיה. כולם גם אומרים שזה "כבר היה אמור להגיע אבל המשלוח התעכב" או כל תירוץ כזה או אחר.

כנראה שאתה צודק ולפני יום שלישי לא יהיה את המשחק בשום מקום.

פורסם

ה-OST פשוט מדהים !!!!!!!!!!!!!

פורסם

משחק מדהים ואיכותי מאוד.

נהנה מכל רגע.. כבר הגעתי ל-10 שעות משחק בלי להרגיש.. כאילו זה ממכר כזה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים