עבור לתוכן

קניית כרטיס מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,

חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot.

הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם.

http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261

השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?

פורסם

מה הדגם המדויק של הספק, ואיזה מארז בדיוק?

למעשה עדיף לרשום כל המפרט המדויק.

HD7750 יש גם בארץ.

ולמה הוא בכלל רוצה לשדרג?

פורסם
  • מחבר

I3 בתושבת 1156(לא זוכר את הדגם המדויק 550\560)

4 GB RAM

כרטיס מסך מדגם GT 315

ספק HIPPON 250W S.ATX

מארז לא ידוע(נראלי של DELL)

HD 7750 יש בארץ אך יש רק חנות אחת שמוכרת את הדגם של הסלוט היחיד והוא התקשר ונאמר לו שיקח לפחות חודש עד שהכרטיס יגיע

וכבר די נמאס לו לשחק על הרזולוציה הכי נמוכה וההגדרות הכי נמוכות בכל המשחקים אז הוא החליט לשדרג.

פורסם

במקום להזמין כרטיס חלש ולא משתלם מחו'ל ולהישאר עם ביצועים נמוכים (יחסית) וללא אחריות עדיף להחליף כבר ספק (ועדיף גם מארז) ולקנות כרטיס מסך נורמלי (אפילו מיד שנייה אם חסר כסף).

פורסם
  • מחבר

חשבתי להציע לו את זה אך התקציב שלו מאוד מוגבל ועם המפרט הנוכחי שלו הוא פשוט לא שווה את השדרוג,

אם הוא עכשיו מחליף ספק+מארז בנוסף לכרטיס הוא לא יצא בפחות מ1000 שקל והתוספת בביצועים לא תהיה גדולה מדי(20~30%)

פורסם

אז עדיף הכול מיד שנייה, יצמצם את העלויות.

אפשר לקחת איזה GTX 460 וספק מיד שנייה במחיר של HD7750 חדש, מארז כנראה לא חובה חדש אבל רצוי.

פורסם
  • מחבר

במארז שלו יש מקום לספק קטן מהרגיל ויש מקום רק לכרטיסים בעלי קירור של סלוט יחיד ככה שאם הוא מחליף הוא חייב להחליף הכל.

ציע לו את הרעיון של יד שתיים אך אני מתאר לעצמי שהוא יוותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים