עבור לתוכן

מה חוות דעתכם על דיו חלופי למדפסת?

Featured Replies

פורסם

הי אנשים

ברשותי מדפסת 6500a של HP

בחנות הציעו לי דיו חלופי שזול יותר מהמקורי

האם כדאי לרכוש דיו חלופי? או שללכת רק על מקורי ולא כדאי להסתבך?

פורסם

לדעתי, אם אתה מדפיס הרבה ובמצטבר זה יחסוך לך אז לך על חלופי. אם לא אז עדיף מקורי שפחות נוטה לבעיות על פני חיסכון של כמה עשרות שקלים בשנה.

פורסם

^^

מסכימה עם הכותב מעלי, אם המדפסת חשובה לך, לך על בטוח וקנה דיו מקורי.

פורסם

רוב החליפיים בדגם זו לא עובדים בכלל, המדפסת הזו לא מזהה

פורסם
  • מחבר

ברקסים מזויפים יגרמו לי לעשות תאונה ולעוף לתהום

מה מזיק בדיו חלופי? האם זה יכול לפגוע במדפסת?

פורסם

מעקב

פורסם

תזמין מחול, אם בא לך דבר איתי, גם אני קונה עכשיו דיו

פורסם

לי יש HP ישנה (דגם 840C) ואני משתמש רק בחלופי. לפחות בדגם שלי ההבדל במחיר הוא עצום ועד כה לא נתקלתי בבעיות. בסה"כ מדובר באותם מיכלים שממלאים אותם מחדש בדיו אחר - אני לא מבין איך זה יכול להזיק למדפסת. לרוב גם הכמות בחלופיים גדולה בהרבה, אם כי יש הטוענים שאיכות הצבע נמוכה יותר.

אני לא מדפיס הרבה אבל כבר שנים אני משתמש בחלופי ולא נתקלתי בבעייה במדפסת, ואם היתה בעייה בהדפסה החליפו לי את המחסנית. לרוב גם ספקי הדיו מציעים אחריות על המדפסת למקרה תקלה אבל בכל מקרה הייתי מציע להתייעץ עם המוכר לגבי דגם המדפסת הספציפי הזה.

פורסם

"התקדמנו אחורנית" אתה מתכוון. :-\

אני גם עם דגם HP דומה (815) והיא לא התקלקלה לי אף פעם ואני משתמש בחלופי מאז ומתמיד.

פורסם

אני עם משולבת ישנה של HP

עברה דיו מקורי, דיו חלופי, אפילו מילוי דיו באופן עצמאי ממיכלים -בינתיים טרם יצא לי לקנות דיו בחו"ל.

בכל סוגי הדיו לא נרשמה כל בעיה.

פשוט קונה לפי המחיר.

ידוע לי שרבים עושים כמוני.

פורסם

ברקסים תחליפיים לרכב יכולים להיות טובים יותר מהמקוריים! אני קיבלתי ברכב שלי, ברקסים של ברמבו! כך שהם עוצרים יותר טוב! מה גם שהם מחזיקים יותר! זה לעניין הרכב.

במדפסת BROTHER שיש לי, אני משתמש בדיו תחליפי מעל 5 שנים! מדפיס מעל 1000 דפים בחודש! כן כן מעל 1000 דפים בחודש!

דיו תחליפי עולה לי בסביבות 10 שקלים כולל משלוח.

לעניין מדפסת של HP, שם העניין שונה. הראש דיו נמצא בכל אחד מהמחסניות ולכן אולי ב HP האיכות של הדיו חשובה לשמירה על תקינות הראש. מה גם שזה מעלה את המחיר של הדיו! לכן לכל מי שרוצה עיצה לרכוש מדפסת, אני ממליץ רק על BROTHER.

10 שקל דיו תחליפי וסע לשלום המפתחות בפנים!

:xyxthumbs:

פורסם

אצלי ה HP 4500 עושה לי בעיות עם דיו חלופי. היא מזהה שהוא לא מקורי ולא מסכימה להדפיס וכל מיני צרות אחרות.

גם אם המכסנית עצמה היא מקורית אשר עברה מילוי מחדש.

פורסם

המון בעיות עם דיו חליפי במדפסת HP משולבת. מתקבלות הודעות כאילו המחסנית ריקה או לא מזוהה, ואז מצאתי סרטון ביוטיוב המדריך כיצד להקיש

סדרה של קודים \ הגדרות כדי להתגבר על זה, אבל לאחר כל כיבוי מדפסת צריך לאתחל מחדש.

הדיו החליפי נרכש באופיס דיפו רעננה שהתכחשו לאחריותם ורק אחרי נדנוד ואיומים נתנו זיכוי.

פורסם

הדיו החלופי/ממוחזר הוא אחד הבלופים הגדולים שיש....הם מציעים לך דיו שעולה זול יותר אבל מספיק לפחות מידי :)

אם דיו מקורי לדוגמא עולה 90 ש"ח והחלופי 50 ש"ח הלקוח מייד חושב לעצמו "יופי חסכתי 40 ש"ח ! " - אבל זה לא נכון כי הדיו החלופי (וזה מבדיקות של חברות תקנים גדולות בעולם) מספיק בממוצע רק לכשליש מאשר המקורי...

כך שאתה בעצם משלם יותר על כל פר דף.

מה גם שמקורי מקצר את חיי המדפסת וגורם לתקלות רבות יותר.

בהצלחה

פורסם

הדיו החלופי/ממוחזר הוא אחד הבלופים הגדולים שיש....הם מציעים לך דיו שעולה זול יותר אבל מספיק לפחות מידי :)

אם דיו מקורי לדוגמא עולה 90 ש"ח והחלופי 50 ש"ח הלקוח מייד חושב לעצמו "יופי חסכתי 40 ש"ח ! " - אבל זה לא נכון כי הדיו החלופי (וזה מבדיקות של חברות תקנים גדולות בעולם) מספיק בממוצע רק לכשליש מאשר המקורי...

כך שאתה בעצם משלם יותר על כל פר דף.

מה גם שמקורי מקצר את חיי המדפסת וגורם לתקלות רבות יותר.

בהצלחה

ואוו כמה דברים לא נכונים...

הדיו התחליפי שאני קונה ל BROTHER שלי, מספיק פי 2!

תברר כמה מיליליטר יש לך במקורי, וכמה בתחליפי. אצלי יש 21 מיליליטר!

תקלות? מקצר חיים??? מדוע? בדקת מאילו חומרים הוא עשוי?

אני עם תחליפי מזה שנים!

שוב, אני עם BROTHER וזה שונה מול HP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים