עבור לתוכן

מחפש המלצה לנתב מודם אלחוטי

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב, יש לי כרגע D-link 2650u של בזק שיש לו ניתוקים והוא כבר לא תקין, והוא כבר לא באחריות.

הציעו לי בבזק לקחת מהם ראוטר בחיוב חודשי של 10 שקלים או משהו כזה ולקבל netgear ששמעתי שהם לא טובים.

רציתי לדעת האם אפשר לקנות נתב מודם משלי, משהו שיהיה טוב בשבילי, ואם כן אני אשמח לשמוע קצת המלצות כי לא הצלחתי להבין מה קורה בשוק הזה...

סה"כ כרגע אני מחובר לADSL במהירות של 10 מגה, אני רוצה שהקליטה של הראוטר תהיה לטווח כמה שיותר גדול, שהמהירות של העברת הקבצים בתוך הLAN תהיה כמה שיותר גדולה, אני משתמש בכל ה-4 יציאות של הראוטר וגם מתחבר אליו באלחוטי ולכן אני צריך שהוא יהיה חזק תחת עומס. אין לי מושג לגבי תקציב, כי אין לי מושג כמה עולה היום משהו כזה.

תודה מראש!

פורסם

תבקש מבזק שיגדירו לך את הנתב שלהם למודם בלבד,ותצרף אליו ראוטר מומלצים:

TP-Link TL-WR1043ND

או:

TP-Link TLWR841N

פורסם
  • מחבר

אין הראוטר של בזק שיש לי כבר מת, הוא סובל מניתוקים מהרשת והוא לא יכול לתפקד כמודם.

אני בכוונה מחפש נתב משולב מודם שאפשר לקנות בחנות פרטית ולא בבזק. :]

פורסם

תבדוק כמה הם לוקחים על מודם בלבד וקנה לו נתב כמו שרשמו מאלי.

פורסם
  • מחבר

אבל אני מפחד לעשות את זה בגלל שאני אישית לפני כמה שנים הייתי מחובר עם מודם ואז ראוטר והמהירות אינטרנט שלי הייתה נמוכה מאשר כשהתחברתי עם נתב משולב מודם, ובלי שום קשר אני שומע הרבה תלונות של אנשים שיש ירידה במהירות אם מתחברים עם מודם ואז ראוטר.

האם זה באמת הפיתרון המועדף? האם זה כל כך מסובך למצוא בחנות פרטית נתב משולם מודם?

פורסם

נכון עדיף לקחת הכל בחבילה אחת, במיוחד עם אתה לא ממש אוהב להתעסק עם זה.

אני עצמי כבר מאמצע השבוע הקודם מתעסק עם האינטרנט שלי, ואצלי הצוואר בקבוק הוא הנתב שלא עובד מעל 9MB, גם אני חושב מה הדרך הכי טובה.

פורסם

לא שמעתי על אף תלונה על ירידה במהירות בשימוש עם נתב אלחוטי משורשר למודם. (כשמדובר בנתב אלחוטי מודרני מהשנים האחרונות).

לדוגמה אני עובד עם 2760U כמודם משורשר ל 1043ND ומקבל את מלוא המהירות ואף יותר.

16Mb כשהחבילה היא 15.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים