פורסם 2012 ביולי 2113 שנים יש ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB ואני מתלבט אם לעשות לו OC.המטרה היא לשפר את הביצועים במשחקים (כמו GTA IV)עם איזו תוכנה עדיף לי לעשות את זה? והאם בכלל כדאי לעשות OC?תודה.
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים הכרטיס הזה לא נועד למשחקים. אם כבר הוא יוכל להפעיל משחקים קלים בלבד.GTA IV הוא לא משחק קל והכרטיס שלך יתקשה להריץ אותו בצורה נורמלית, אפילו אם תבצע OC.
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים מחבר המשחק עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות ואני רוצה לשפר את זה עד כמה שאפשר.בכל זאת אפשר לעשות משהו?
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים אתה יכול לנסות,כל עוד אתה עושה את זה באופן מבוקר זה לא יכול להזיק.הכרטיס הוא לא קלוקר כל כך אז אל תצפה לשיפור גדול במיוחד.
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים Intel Pentium E5300 2.6 GHzבאיזו תוכנה מומלץ לעשות את זה?לדעתי חבל לך על הזמן.מצד שני, קצת אוברקלוק למעבד יכול אולי להועיל.
פורסם 2012 ביולי 2313 שנים מחבר אני יכול להעזר במדריך שיש כאן לביצוע הOC למעבד, אבל אני לא בטוח אם זה אפשרי או בטוח לעשות את זה כי יש לי ספק ג'נרי.
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים מחבר מה עם השאלה שלי בנוגע לספק? אני יכול להעזר במדריך שיש כאן לביצוע הOC למעבד, אבל אני לא בטוח אם זה אפשרי או בטוח לעשות את זה כי יש לי ספק ג'נרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.